IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #36 : MATU KOPŠANA


  1. JOHN FRIEDA FRIZZ ease Miraculous šampūns
  2. JOHN FRIEDA FRIZZ ease Miraculous kondicionieris / man bija beigušies visi sakarīgie šampūni krājumos, tāpēc devos uz Drogām, vēlējos izmēģināt kaut ko jaunu. Šiem bija pamatīga atlaide (40 vai 50%), tāpēc devu tiem iespēju, jo par zīmolu bija dzirdēts, bet nekas nebija mēģināts. Priekš ikdienas šampūna stipri bojātiem matiem - man ļoti patika. Jauki smaržoja, nogludināja (bet nepieplacināja matus), mati neelektrizējās. Par pilnu cenu (9,99 par katru) varbūt arī nav tā vērti, bet uz atlaidēm varbūt pat atkārtošu pirkumu.
  3. L'Oreal Magic Shampoo Invisible sausais šampūns / Kritu kārdinājumā pēc "uzticamu" LV blogeru atsauksmēm, nevajadzēja.  Ja vēlaties ļoti stipras sausās smaržas saviem matiem, lūdzu! :D Kupluma efekts īslaicīgs, sebuma absorbācija viduvēja. Invisible? Jā, ja pūt matos no pamatīga attāluma, nogaidi labu laiciņu un KĀRTĪGI iemasē matos. Pretējā gadījumā - balti pleķi, kurus nemaz tik viegli ārā dabūt nav. Šī versija smaržo ļoti jauki, BET ĻOTI STIPRI priekš tāda produkta. Izlietoju, bet atkārtots pirkums nebūs un citas versijas nemēģināšu. 
  4. WELLA Professionals INVIGO Color Brilliance* šampūns
  5. WELLA Professionals INVIGO Color Brilliance* kondicionieris / par šiem abiem jau izteicos savā instagram kontā, bet ļoti patika, labprāt iegādātos vēl un šajā gadījumā es saprotu, par ko var maksāt vairāk, jo tā ir profesionālā un augstas kvalitātes matu kopšanas kosmētika.
  6. Douglas hair Deep detox attīrošā līnija, paraudziņu komplekts - skrubis, šampūns, kondicionieris* / viens no tiem retajiem gadījumiem, jad no paraudziņiem varēju saprast, vai produkts man patīk. Šampūns un kondicionieris likās foršs, bet skrubi gan man obligāti vajag iegādāties pilna izmēra iemakojumā. Forši attīrīja galvas ādu no visādām līdzekļu paliekām, netīrumiem, svaiga, forša piepaceltu matu sajūta. Noteikti šādu procedūru atkārtotu ~reizi 2 nedēļās. Ir izmēģināšanas vērti.
  7. Briogeo Rosarco Milk Leave in izsmidzināmais kondicionieris / šo saņēmu HAIR DISCOVERY BOX, kuru pasūtīju www.naturisimo.com , šobrīd jau kastītes beigušās, bet ir pieejama VEGAN BOX, kurā par gandrīz 18£ iekļauti dažādi vegan skaistumkopšanas produkti 50£) vērtībā / Rosarco - mežROzītes, ARgans, KOkosrieksts. Ļoti maigs un patīkams izsmidzināmais līdzeklis, kuru var lietot mitros matos un tas būs saudzīgs arī krāsotiem un stipri bojātiem matiem. Smarža maiga, pavisam viegla, patīkama. Varbūt pilna izmēra (150ml) cena (18,50 £) var likties par augstu, bet produktam patēriņš ir neliels, it sevišķi, ja to kombinē ar citiem kopšanas līdzekļiem, un, ja Tev ir svarīgs sastāvs, tad šim tas ir ļoti labs! Vispār iesaku papētīt naturisimo.com, jo tur bieži ir dažādi interesanti piedāvājumi un uz Latviju ir bezmaksas piegāde! :)
  8. BelKosmeX matu maska augšanas stimulēšanai, pret matu izkrišanu / Protams, ka jāizlieto vairākas šādas maskas regulāri, lai pamanītu kaut kādu efektu, bet jau ar vienu reizi pietika, lai saprastu, ka maska matus itkā nedaudz piepilda, tie kļūst stingrāki un pakļāvīgāki. Ērts iepakojums izbraukumiem, ja zini, ka prombūtnes laikā ar šampūnu un kondicionieri vien būs par maz. Maksāja ap 1eur, pirku Multiluksā.
  9. Rahua Voluminous šampūns
  10. Rahua Voluminous kondicionieris / šie pieder jau pie tādas kā dabīgās-luksus kosmētikas, pilna izmēra (275ml) iepakojumi maksā ~33£ katrs , bet sastāvs ir superīgs un ilgtermiņā šādi šampūni noteikti ir labs ieguldījums, ja vien atbalstat dabīgo kosmētiku! Paraudziņi pietika 2x, patika!

Vai ir kaut kas mēģināts no pieminētā? Kā patika/nepatika? 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM




*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru