Pirmais randiņš / LUSH

Labāk vēlāk, nekā nekad, ne? :)
Pirmdien ar draudzeni BEIDZOT aizgājām uz LUSH veikalu, Dzirnavu ielā 70, tā, kā blogu pasaulē esmu salīdzinoši nesen un daudz atsauksmes nebija lasītas - paķēru sākumā divas lietiņas, kuras bez maz vai pirmās iekrita sirsniņā.

Vannas putas cietā veidā "Vienmēr skaties uz gaišo pusi" (Vairāk info šeit)


Foršas! Pietiek ar nelielu gabaliņu, kuru sadrupinot zem tekoša ūdens, vanna piepildās ar oranžas nokrāsas, smaržīgu, burbulīgu prieku! Smaržo pēc mandarīniem, smarža ir diez gan stipra un saglabājas uz ādas vēl kādu laiciņu, bet tas man problēmas nesagādā, pašai patīk smaržot kā parfimērijas veikalam, haha!

Lūpu skrubis "Bubblegum My boy lollipop" (Vairāk info šeit)


Par šo gan biju lasījusi šur tur, saprotams, ka lūpu skrubi par tādu naudu var mājās taisīt kilogramiem, BET TĀ SMARŽA!!! Šķiet, ka man pēdējā laikā sākusies kaut kāda apsēstība ar stipru košļeņu smaržu un garšu. Par skrubīti - nu vienkārši rozā laimīte mazā burciņā! Atsaucoties uz ieteikumu LUSH mājas lapā - izmantoju skrubīti pirms lūpu krāsas uzklāšanas. Protams, tāpat, kā pirms tam, izmantoju arī maliet lūpu balzāma, tomēr sajūtas ir pavisam citas - daudz labākas! Nevajag baidīties šo skrubīti norīt, jo tā sastāvā ir cukurs, tāpēc droši! Tikai visu burciņu uzreiz gan nevajag izķeksēt :D


Protams, mani tagad iekšā rausta mazs velniņš, lai skrienu un notērēju naudu vēl kādā produktā, bet es vēl ciešos.

Vai ir kāds no šiem abiem produktiem mēģināts? Kā patika? Kuru LUSH produktu Jūs ieteiktu noteikti izmēģināt? Ar kuru LUSH produktu Jums nebija tā patīkamākā pieredze? Pastāstiet komentāros! :)

2 komentāri

  1. No šiem produktiem nav mēģināts neviens, bet, ja būtu vanna, izmēģinātu vannas putas :)

    Pagaidām no lush izmēģināts diezgan maz, nepatīkamas pieredzes nav, un ceru, ka mēģinot vairāk, tāda negadīsies :)

    Ieteiktu izmēģināt sejas maskas atbilstoši ādas tipam un cietos šampūnus :)

    AtbildētDzēst