ATSAUKSME : AVON Planet Spa Revitalising Retreat komplekts ar Ķīnas ženšeņu.

Sveiki! Pēc lasītāju vēlmes - uzrakstīšu atsauksmīti par sejas kopšanas komplektu ar Ķīnas ženšeņu, no AVON. Komplektā ietilpst: 
  • Uzmundrinošas plāksnītes acīm
  • Krēmveida līdzeklis sejas tīrīšanai
  • Uzmundrinošas ampulas sejas ādai




Uzmundrinošas plāksnītes acīm 
Lietošana : Notīrīt seju, uz katras acs uzlikt plāksnīti un atslābināties 10 minūtes
Iespaidi: Ļoti patika! Lietoju nākamajā rītā (dienā) pēc ballītes, atvēsinoša sajūta, noņēma uzpampumu, acis uzreiz izskatījās labāk, arī sajūtas bija labas, smaguma sajūta pazuda. 


Iepakojumā ir 20 plāksnītes, tātad pietiek 10 lietošanas reizēm, zem vāciņa ir vēl viens folija vāciņš, kas pasargā plāksnītes no izžūšanas, ja tās rūpīgi aizver. 



 Krēmveida līdzeklis sejas tīrišanai 
Lietošana: lietot no rīta un vakarā, maigi iemasēt mitrā ādā, noskalot ar siltu ūdeni
Iespaidi: Parasts sejas tīrīšanas līdzeklis, vismaz pagaidām nekādas izmaiņas sejas stāvoklī nepamanīju. Taču ļoti patīk tā smarža un arī tas, ka līdzeklis uz sejas tik pat kā neputo, iepriekš ir gadījušies tādi līdzekļi, kurus ir apnicīgi nomazgāt, jo visa seja ir vienās putās. Pēc sejas tīrīšanas papildus mitrināšana man nebija nepieciešama.


 Iepakojumā ir 150ml līdzekļa, pudelīte ir ar pumpīti, kas ļauj izspiest vajadzīgo daudzumu līdzekļa.

Uzmundrinošas ampulas sejai
Lietošana: lietot 1 ampulu dienā. Uzklāt pusi no rīta un pusi vakarā. Pēc tam uzklāt mitrinošu krēmu.
Iespaidi: Arī ļoti patika! Jau pēc vienas lietošanas reizes, sejas ādas stāvoklis šķietami uzlabojās, āda kļuva maiga un ieguva veselīgu skatu. Domāju, ka ļoti labs "ātrās palīdzības" produkts. Vienīgais, kas daudzām varētu nepatikt - smarža. Atgādināja nedaudz vīriešu smaržas, tomēr smarža nebija izteikti spēcīga. Man, piemēram, patika. 

Iepakojumā 4 ampulas, tātad tas nav produkts ikdienas lietošanai, bet gan sevis palutināšanai, vai, kā jau rakstīju - "ātrā palīdzība" sejai pēc ballītēm, piemēram. 


 Šobrīd, diemžēl katalogā nav pieejami šie produkti, no šīs pašas sērijas ir pieejama sejas maska - plēvīte. Bet domāju, ka tuvākajā laikā šie produkti parādīsies katalogā un noteikti ir izmēģināšanas vērti.

Vai esat lietojušas kādu no šiem produktiem? Vai varbūt kādu citu AVON Planet Spa līdzekli sejas ādas kopšanai? Varbūt kādu citu produktu no AVON Planet Spa - matiem, ķermenim? Padalieties komentāros!



Nav komentāru