Atsauksmju iespaidā : svētki kājiņām.

Čau! Es domāju, ka daudzām ir tā, ka uz lielāko daļu kosmētikas produktu, kas atrodami Drogās, mēs pat nepaskatāmies virsū, jo acis meklē kaut ko pazīstamu, jau iepriekš mēģinātu, vai ļoti izreklamētu. Šoreiz rakstiņš par diviem patīkamiem atklājumiem, kas tika izmēģināti, pateicoties izlasītām atsauksmēm citos latviešu skaistuma blogos.

  • ISANA aukstā vaska strēmeles ķermenim
Par šīm aukstā vaska strēmelēm izlasīju MyVividWorld rakstā  Pirmkārt, patīkama cena, man šķiet, ka samaksāju kaut kur ap 3€, otrkārt, ērta lietošana un tiešām veic savu uzdevumu. Komplektā ir 20 strēmeles un 4 kopjošās salvetes, tāpēc pietiks vairākām lietošanas reizēm. Kā arī, uz paciņas ir pietiekami apjomīga lietošanas instrukcija, kas ir labi saprotama (vairumam produktu tādas tiešām trūkst, tāpēc tas ir pluss). Visticamāk, ka pirkšu arī atkārtoti, jo iepriekšējie mēģinājumi sadraudzēties ar citu ražotāju aukstā vaska strēmelēm bija ne pārāk veiksmīgi. 

  • BEAUTY FORMULAS nomierinoša un dziedējoša maska kāju pēdām. 
Par šo interesanto produktu izlasīju Scentivory rakstā . Ja nemaldos, tad samaksāju ap 1,50€
Iepakojumā ir divas plastmasas "zeķītes", kuras jāuzvelk uz nomazgātām, nosusinātām pēdām, un jāļaujas relaksācijai uz 20-30 minūtēm. Smaržo ļoti labi, patīkami kņudina pēdiņas un pēc kāda laika sāk nedaudz sildīt, kas ir forši, jo man bija bail no tās "slapjā, aukstā krupja" sajūtas :D Tāpat, kā iepriekšējam produktam - ļoti labi saprotama lietošanas instrukcija. Iepriekš pieminētajā rakstā bija teikts, ka bija problēmas ar "zeķīšu" atvēršanu, man tādu nebija, zeķītes bija aizlīmētas vienā punktā, pa vidu atverei un to varēja uzmanīgi pārraut.  Pēc "zeķīšu" novilkšanas jutu, ka pēdiņas ir labi mitrinātas un labi atpūtušās, mēģināju šo produktu pēc vairāku stundu staigāšanas ar augstpapēžu kurpēm, tāpēc biju vairāk kā sajūsmā par šo produktu un noteikti iegādāšos atkārtoti.

Šeit es draudzenei sūtīju, ar ko nodarbojos :D

Vai jums ir kādi forši atklājumi no Drogām, kurus noteikti tāpat vien nepirktu, bet esat nopirkušas, pateicoties atsauksmēm un pēc tam esat pirkušas atkārtoti? Padalieties komentāros! :)



2 komentāri

  1. Vislabākais atklājums man bija ForA līdzeklis pedikīram! Nekad mūžā viņam nepievērstu uzmanību, jo stāv apakšējos plauktos parasti, un kaut kāds līdzeklis kājām..;D Ar kāju līdzekļiem man draudzība nekad nav bijusi, tāpēc izvairījos no tādiem, sevišķi krēmiem!
    Vēlāk arī kāju krēmus sāku lietot ;D Tākā viss plūst,viss mainās ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To es arī gribu pamēģināt! Draudzene nopirka, redzēs, ko teiks pēc kāda laiciņa, man noteikti arī būs jāskrien pakaļ :D

      Es arī dažādus līdzekļus kājām esmu sākusi lietot salīdzinoši nesen.

      Nu jā, un pastāvēs tas, kas mainīsies :D :D

      Dzēst