Atsauksme : "Agafijas Pirtiņa" masāžas pīlings ķermenim ar 5 eļļām.

Rudens noteikti nav mans gadalaiks. Šogad īpaši nepatīk. Un tomēr, priekš manis ir arī labas lietas rudenī. Piemēram, biežāk gribas relaksēties karstā vannā. Un tad visiem vannas rituāliem noder skrubji, putas, bumbas, sveces un citi smaržīgi brīnumi.  Šoreiz padalīšos savos iespaidos ar jaunumu uz manas vannas malas - "Agafijas Pirtiņa" masāžas pīlingu ķermenim ar 5 eļļām.


Ražotājs: Arktikas aveņu kauliņi efektīvi attīra, āda kļūst gluda. Smiltsērkšķu sēkliņu un Sibīrijas ciedru eļļas ir bagātas ar skābēm, C, A, E un B grupas vitamīniem, kas baro un mitrina. Organiskās kumelīšu un klinģerīšu eļļas nomierina, organiskā amaranta eļļa palēnina novecošanās procesus. Lietošana : vieglām masējošām kustībām uzklāt mitrai ādai, nomazgāt ar ūdeni. 


Manas domas: Šis ir otrais "Agafijas Pirtiņa" produkts, kuru esmu izmēģinājusi, pirmā bija atvēsinoša sejas maska, kas vasarā man tiešām patika.  Ļoti patīk iepakojumi - smieklīgi un forši reizē, ērti dabūt produktu ārā. Pīlinga sastāvā esošie Arktikas aveņu kauliņi nav asi, bet pilda nelielu skrubēšanas funkciju. Āda pēc lietošanas tiešām kļūst gluda un maiga, maiga. Pīlingam piemīt tāda zālīšu tējas-ogu smarža, kas citiem deguniem var nepatikt, bet mani nomierina. Smarža gan nesaglabājas uz ādas, no vienas puses labi, no otras - žēl. Domāju, ka šis ir izmēģināšanas vērts produkts, ja uzturēšanās vannas istabā tiek padarīta par sevis lutināšanas rituālu, bez tam, 100ml iepakojumu var paspēt iztērēt, pirms tas sācis apnikt, un cena ir smieklīgi maza, taču produkts ir pietiekami labs.

Nopērkams: Siberika veikalos, es gan savu nopirku Rīga Plaza "Prismā"
Cena: ap 1eur, savu pirku pa 80 centiem, ar atlaidi.


Kāda Jums pieredze ar "Agafijas Pirtiņa" produktiem? Kas ir lietots, kā patika?  

4 komentāri

  1. Es kāreiz tieši šo nopirku izmēģināšanai - arī patīk iepakojums :) Patīk, tikai gaidīju, ka sajutīšu tās piecas eļļas, bet kā skrubis - labs.

    AtbildētDzēst
  2. Man arī nepatīk rudens. Gribētos vismaz tādu mazu spa sarīkot, pagulēt vannā.. bet nav vannas, tikai duša :(
    Produkts izskatās izmēģināšanas vērts.

    AtbildētDzēst
  3. Interesants pīlinga maskas apskats. Paldies, ka padalījies ar savu pieredzi. Par "Agafijas Pirtiņa" produktiem pirms tam nebiju dzirdējusi, tagad domāju pat iemēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. "Agafijas pirtiņai" ir daudzi interesanti produkti, pats labākais, ka maksā mazas naudiņas :)

      Dzēst