Atsauksme : EVELINE Cosmetics nagu kopšanas līdzeklis ar dimanta putekļiem



Ražotājs: 
Efektīvs un nostiprinošs nagu kopšanas līdzeklis ar titānu un dimantiem veido stipru nagu virsmas apvalku, novēršot trauslumu un bojājumus. Balzāms nostiprina un dziļi mitrina nagus, nodrošinot nagu elastību un veselīgu izskatu. Lietošana : katru dienu uzklāt uz nagiem kopšanas līdzekli, pēc 3 dienām notīrīt uzklāto slāni un atsākt kopšanas procedūru no jauna. Pirms procedūras uz ādas apkārt nagiem uzklāt eļļu vai krēmu. (Šis viss bija rakstīts uz iepakojuma uzlīmes, iekšpusē atrodams bukletiņš ar informāciju vairākās valodās, bet tas ir tik kļūdains un nepareizs, ka neuzdrošinājos pārpublicēt)

Manas domas: Lietoju šo līdzekli mazliet vairāk kā mēnesi, ne pārāk regulāri, bet savs viedoklis jau izveidojies. Uzklāšana ir ļoti vienkārša, ātri nožūst, izskatās vienkārši kā caurspīdīga nagu laka. Daru, kā rakstīts aprakstā - 3 dienas lakoju kārtu uz kārtas, tad tīru nost un atkārtoju procesu. Nagi kļuvuši manāmi stingrāki, vairs nezvīņojas un nelūzt, man tā bija liela problēma, nekādi vitamīni nepalīdzēja. Šo laku var lietot arī zem jebkuras citas nagu lakas, kā pamatkārtu. Nezinu, cik ļoti var ticēt tam, ka sastāvā ir dimanta putekļi, bet nu labi. Līdzeklim dodu 4 zvaigznītes no 5 un noteikti iesaku izmēģināt, ja nagi ir trausli. 

Tilpums: 12ml
Kur nopirkt: Savu pirku Prismā
Cena: Konkrētu neatceros, ar atlaidi bija ap 2eur





Kādus nagus stiprinošus līdzekļus lietojat jūs? Vai esat lietojušas kaut ko nagiem no EVELINE Cosmetics? 

3 komentāri

  1. Par šo nagu laku (?) biju lasījusi atsauksmes arī senāk, tāpēc tas man ir wishlistā. To daudzas klāj arī virs nagu lakas, lai tā ilgāk turētos, kā arī dodot spīdumu.
    Savā Prizmā neredzēju. Būs kārtīgāk jaizpēta plauktus.

    AtbildētDzēst
  2. o! izklausās tas, kas man šobrid ir vajadzīgs.. nagi briesmīgi šķeļās..:( Būs jāmeklē un jātestē :)

    AtbildētDzēst
  3. Viss jau ir labi un skaisti,bet man piemetās tada alerģija,ka laimīga nejutos.

    AtbildētDzēst