Jaunumi no BELL manā lūpu zieķu kastītē.

  • BELL Royal MATT matēta lūpu krāsa, tonis 014
  • BELL lūpu zīmulis, tonis 10
Jau iepriekš daudzi produkti no BELL iekrituši sirsniņā, tāpēc turpinu šī zīmola izpētīšanu sīkāk. Biju ieskrējusi Alfas RIMI vakar, izvēlējos lūpu krāsu un lūpu zīmuli, sākumā likās, ka toņi saskanēs, mājās atklājās. ka īsti tomēr nē, bet par to nepārdzīvoju, jo lūpu krāsu var glīti uzklāt arī bez zīmuļa un zīmulis, savukārt ļoti labi piestāv brūnganai lūpu krāsai no AVON, kas ir manā kolekcijā un varu izveidot glītu lūpu krāsojumu, kas mazliet atgādina 90to gadu grimu.

Toņi dzīvē (sirsniņa - zīmulis, līnija - lūpu krāsa)


Īsti neko sliktu par šiem abiem produktiem nevaru pateikt, lūpu krāsa ir krēmīga, matētais efekts parādās tikai pēc uzklāšanas, bet tā arī nav tik ļoti matēta kā, piemēram, Catrice matētās lūpu krāsas. Priekš savas cenas samērā noturīgi, padzerties un kaut ko apēst var, vēl neesmu redzējusi, kas paliek uz lūpām pēc kārtīgām pusdienām, visticamāk, ka īsti nekas, bet nav jau problēmu ieskatīties spogulī un atjaunot. 


Cena: Pirku Alfas Rimi, tur ir diezgan paliels BELL stends no divām pusēm, zīmulis - 1,89eur, lūpu krāsa - 3,09. šobrīd tur kaut kādas atlaides, kuras nepiefiksēju, tāpēc biju priecīga, ka par abiem samaksāju 3,48 :)

Noteikti turpināšu draudzību ar šo zīmolu, jo cenas ir zemas un kvalitāte ļoti laba! :)


2 komentāri

  1. Krāsas vienkārši super!
    Iepakojumi arī izskatās ļoti skaisti, sevišķi lūpu krāsai- nebūtu bell burtu, nemaz nepateiktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī ļoti patīk iepakojumi. Ok, uzraksti gan jau drīz vien nokasīsies, pa kosmētikas maciņu dzīvojoties, bet tik un tā - pirmais iespaids tāds, ka tie maksātu vismaz 2x vairāk :)

      Dzēst