Atsauksme : Planeta Organica Dead Sea Naturals momentāna lifting-maska sejai

Ražotājs: Efektīvi cīnās ar ādas vecuma izmaiņām. 14 Nāves jūras minerāli tonizē un atjauno. Organiskie komponenti stimulē šūnu dzīvības funkcijas, baro un mitrina ādu, piešķir mirdzošu un svaigu izskatu. Augu kolagēns iekļūst ādā, atjauno to no iekšienes, izlīdzina grumbas, novērš to veidošanos. Jordānas vīģes koka eļļa momentāni savelk ādu. padara to biezāku un elastīgāku. Organiskā pačūlijas eļļa paaugstina elastību, padara ādu maigu un samtainu. 

Sastāvs: 

Lietošana: Nelielu maskas daudzumu uzklāt attīrītai sejas ādai, izvairīties no ādas ap acīm, pēc 5 minūtēm nomazgāt ar ūdeni. 

Manas domas: Maskas iedarbību uz grumbu izlīdzināšanu utt, nespēšu komentēt, jo man to tik pat kā nav (neskaitot smieklu krunciņas ap acīm), bet varu uzslavēt masku par tūlītēju sejas ādas izskata uzlabošanu. Maskai ir krēmveida konsistence, uzklājot sajūta tāda, ka uzlikts sejas krēms, kurš neiesūcas, bet uzreiz rodas atvēsinoša un nedaudz velkoša sajūta, kas nav nepatīkama. Pēc piecām minūtēm maska ir iesūkusies ādā, veidojot gēlveida kārtiņu uz sejas, kuru noskalo. Āda pēc noskalošanas ir maiga, svaiga, jūtas labi pabarota un izskatās starojoša. Manuprāt, lieliska maska pēcballīšu rītiem + maksā smieklīgu naudiņu.  Manam degunam smarža ļoti patīkama, bet, kā jau vienmēr gaumes jautājums, var nepatikt, bet maskas īpašību dēļ tās piecas minūtītes var paciest. 

Tilpums: 75ml
Kur pirkt: Savu pirku Maximā, pieļauju domu, ka ir arī Siberikā un Prismās
Cena: Ar skaistuma dienu atlaidi nedaudz zem 2 eur

Vai esat kaut ko lietojušas no šīs sērijas? Kā patika? Vai gribētu izmēģināt šo masku? :)

6 komentāri

  1. Arī šo nopirku uz atlaidēm, bet vēl neesmu mēģinājusi. Maska arī mitrina?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, maska arī mitrina. Lai gan es tāpat pēc laiciņa uzklāju sejas krēmu, ieraduma pēc.

      Dzēst
  2. No šīs sērijas lietoju krēmu-serumu, kas ļoti patīk - ļoti mitrinošs un ir krietni uzlabojis ādas stāvokli. Un cena protams ļoti laba

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, pievērsīšu uzmanību, kad būšu veikalā. Jā, Planeta Organica bieži vien iedod kurvīti dārgiem, bezjēdzīgiem produktiem. :)

      Dzēst
  3. Man ir maska taukainai ādai, ar jūras minerāliem, ja nemaldos. Nuu tāaaaa, liekas , ka nekas īpašs, smarža diezgan pabriesmīga.
    Bet šo gan varētu pamēģināt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī šīs maskas smarža var nepatikt, bet nu, es tiešām efektu manīju, tāpēc saku, ka ir vērts pamēģināt :)

      Dzēst