ATSAUKSME: Dzintara hidrolāts no Lietuvas

Dzintara hidrolāts- ar īpaši patentētu paņēmienu, misiņa tvaicējamā aparātā tvaicēts pulverveida jūras dzintars. Ļoti iedarbīgs, sterils ūdens koncentrāts ar dzintara eļļām, skābēm un aromātiem. 100% dabīgs produkts, bez piemaisījumiem. Dabas dāvana cilvēkam. Uzmundrina ādu, liek tai izskatīties jaunākai, stimulē šūnu atjaunošanos, nostiprina kapilārus, dziļi attīra, mitrina, izlīdzina un pabaro. Īpaši efektīvs, ja izmanto maigām sejas un ķermeņa masāžām. (centos pēc iespējas sakarīgāk iztulkot info no lietuviešu valodas, atvainojiet par savādu teikumu veidošanu, haha)


Manas domas: Izmantoju pēc sejas attīrīšanas, ar samērcētu vatīti noslaukot seju vai maigi iemasējot sejas ādā ar pirkstu galiem.  Esmu pamanījusi, ka ādas stāvoklis manāmi uzlabojies, hidrolāts sniedz nelielu liftinga efektu, savelk poras, dziedē sīkas pūtīšu rētiņas. Domāju, ka regulāri un ilgstoši lietojot šo produktu, par rezultātiem būšu vēl vairāk priecīga. Runā, ka lietojot šo hidrolātu, par krēmiem vispār var aizmirst, vienīgi sausas ādas īpašniecēm jāuzmanās - hidrolāts var šķietami vēl vairāk sausināt ādu, bet kopā ar kvalitatīvu mitrinošu krēmu var lietot un rezultāti noteikti būs pamanāmi.
Vienīgais mīnuss no manas puses - jādodas pakaļ pāri visai Lietuvai - netālu no Druskininkiem. :D Taču produkts ekonomisks un pietiks ilgam laikam. Vēl pieejams arī kadiķu hidrolāts, kas īpaši paredzēts pūtīšu ārstēšanai, diemžēl jau bija izpirkts, bet noteikti labprāt pamēģinātu. Ja sanāk doties uz Lietuvu, iebrauciet pie Resnā Romas pēc šī brīnumlīdzekļa, nenožēlosiet.

Tilpums: 100ml
Cena: 4eur
Kur pirkt: Storo Romo Sodyba, Lietuva
Vērtējums: 10/10


www.stororomosodyba.lt

1 komentārs