ATSAUKSME : Yves Saint Laurent Gloss Volupte lūpu spīdums


Sveikas! Manā īpašumā nesen nonāca šis burvīgais lūpu spīdums, kurš man ļoti iepatikās, tāpēc nolēmu pastāstīt par to arī jums. 


Gloss Volupte ir īpašs ar to, ka tam nepiemīt spīdumiem tik raksturīgais lipīgums. Šis ir izteikti viegls, patīkami šķidrs un vienlaikus intensīvi mirdzošs līdzeklis. Neparastais  Bouche aplikators ļauj lūpas ar vienu vilcienu bagātīgi pārklāt ar pavedinošu eliksīru. Izvēlies kādu no 23 košajiem toņiem kā pamatspīdumu vai uzklāj zeltaino pāri savi ierastajai lūpu krāsai, lai iegūtu žilbinoša mirdzuma efektu. [avots]



Man ticis 203 tonis - Corail Gandoura, kas iepakojumā izskatās vairāk rozīgs. ar nelieliem spīdumiņiem, uz lūpām tos tik pat kā nemana, taču tie atstaro gaismu un liek lūpām izskatīties burvīgi. Lielisks gan ikdienai, gan svētku reizēm, kad negribas uz lūpām neko dramatisku.  Iepakojums vienkāršs, bet gaumīgs, korķītis stingri aizskrūvējas ar klikšķi, arī krāsa pēc bružāšanās pa kosmētikas maku nav nogājusi, kā tas bieži gadās ar citiem lūpu spīdumiem. Aplikators interesantas formas, ļauj uzklāt spīdumu precīzi un tieši tik, cik vajadzīgs, Pats spīdums tiešām nav lipīgs, tam piemīt salda garša, nezinu, ko man atgādina, iespējams, ka arbūzi, bet varbūt kļūdos. Par noturību - lūpu spīdumi man vienmēr bijuši kā spēļmantiņa, tāpēc nekādu dižo noturību negaidu, taču šis uz lūpām turas salīdzinoši ilgi un izzūd pamazām, nemanāmi. Būtībā nav MUST produkts, taču kvalitāte attaisno cenu un šoreiz nav tā, ka atpazīstama brenda produkts izrādās draņķis. Prieks, ka tāds nieciņš atrodas manā nelielajā kolekcijā. 



Grūti bildēs noķert patieso toni uz lūpām. Tas ir it kā caurspīdīgs, tomēr piedod lūpām vieglu rozīgu toni. Apmēram my lips but better :) Paskatoties citu toņu swatch-us tīmeklī, ļoti uzrunāja 104 Prune Organdi un tas, kā var spēlēties ar lūpu krāsām un Gold toni pa virsu. 

Vērtējums: 9/10
Tilpums: 6ml
Cena: ap 30eur

Cik bieži jūs izmantojat lūpu spīdumus? Kāds ir jūsu mīļākais spīdums šobrīd? 


6 komentāri

  1. Iepakojums YSL jau parasti kā konfektīte.
    Man patīk, izskatās pēc tādas ļoti izteikta vasaras toņa :)
    Es laikam savu ideālo tā arī neesmu atradusi, palieku vien pie savām lūpu krāsām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, vasarai šis ļoti piestāv! Vēl tā arbūzīgā smarža/garša!

      Man lūpu krāsas arī vairāk iet pie sirds, bet tomēr esmu atradusi dažas končiņas, hihi

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk lūpu spīdumi, šis konkrētais man nav, bet atkārtotas pirkšanas vērti ir Chanel glossimeri un Guerlain Gloss d'Enfer. :)

    AtbildētDzēst
  3. Uz lūpām izskatās tik sulīgi un labi! :))

    Man ļoti (par lielu brīnumu) ir iepaticies jaunais L'Oreal lūpu spīdums tonī Protest Queen.:)

    AtbildētDzēst
  4. Cik maigs un skaists tonis :)
    tagad esmu pieķērusies riktīgi košām un matētam lūpu krāsam, rudenī aizies kaut kas slapjāks :D
    Dace

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti skaists tonis! Šobrīd izmantoju jauno Catrice Shine Appeal lūpu spīdumu :)

    AtbildētDzēst