Rituals Oriental limitētā kolekcija : dušas putas


Ja nosaukumam jāatbilst produkta būtībai, tad Rituals ir trāpījis uz visiem 100%. Pēc manām domām - sajūtu produkti laimes un harmonijas uzturēšanai. Salīdzinoši nesen veikalā t/c Riga Plaza parādījusies ziemas limitētā kolekcija, kurā ietilpst ķermeņa krēms, dušas putas, roku ziepes, smaržu kociņi, smaržu pušķīši, sveces un tēja. Tā, kā man ļoti iepatikās Rituals dušas putas iepriekš, tad šoreiz, kad devos uz veikalu pakaļ jaunām, izvēlējos tieši šo aromātu.

Ja vēl neesat pazīstamas ar Rituals putām - tās ir līdzīgā flakonā kā skūšanās putas, izspiežot izskatās kā želeja, taču saskaroties ar ūdeni pārvēršas biezās, smaržīgās putās. Padara ādu maigu, tīru, smaržīgu. Pietiekami interesants skaistum-nieks vannas istabā, manuprāt. Oriental dream ir ar kakao un mandeļu piena aromātu, taču mans deguns īsti abas šīs sastāvdaļas nejūt, grūti noraksturot, jāpasmaržo pašām, noteikti neatgādina kādu no citiem Rituals aromātiem. Aromāts patiks saldāku smaržu cienītājām, manuprāt ļoti piestāv ziemīgiem vakariem, kaut arī nav ar ierasto kanēļa/apelsīnu/utml aromātu, kāds parasti asociējas ar tipiskām ziemas kolekcijām.

Wishlist-ā iekļāvu Oriental night tēju ar kumelīšu un lavandas ziediem, veikala konsultante mani pacienāja un man ļoti iepatikās.


Kurš ir jūsu mīļākais Rituals aromāts/produkts? Vai esat mēģinājušas Rituals sveces, smaržīgos kociņus vai pušķīšus? 

1 komentārs