NEDĒĻAS DETAĻAS #1


TESTS
Šonedēļ sāku rūpīgi lietot un novērot ELIĒR Cellfood acu, dienas un nakts krēmus darbībā, negatīvu reakciju nav izsaukuši, vismaz pagaidām. Ja novērošu kādas izmaiņas, rakstīšu atsauksmi, bet vismaz pagaidām esmu skeptiski noskaņota un uzskatu, ka ir lētākas alternatīvas.




BULKOTAVA
Esmu jau kaut kur teikusi, ka mīlu šo vietu! Jā, jā, kviešu milti nerullē, tagad modē ekošmeko, BET MAN GARŠO BULKAS :D Drīzāk, tieši šīs mazās, piemīlīgās kafejnīcas bulciņas, sāļie pīrādziņi, austiņas un citi gardumi. Ja sanāk būt Lienes/Avota ielas apkārtnē, noteikti iegriezies! :)

MŪZIKA
Maksimāli grūti ielikt šeit kaut ko vienu, jo esmu atkarīga no mūzikas tik ļoti, ka reizēm tas sāk arī traucēt. Starp visu to kvantumu, ko šonedēļ esmu noklausījusies pirmo reizi, vai atkārtoti, esmu izvēlējusies vienu dziesmu, kuru iesaku noklausīties arī jums! Iekrita sirsniņā, jo dzirdama arī seriālā, par kuru stāstīšu nākamajā punktā.



SERIĀLS
Šonedēļ noskatījos pēdējās 1. sezonas sērijas. Superīgs krievu seriāls, kuru sāku skatīties tāpēc, ka to veidojuši seriāla "Kuhņa" veidotāji. (arī tāpēc, ka galvenās lomas atveidotājs ir sasodīti skaists, haha) Stāsts par žurnālistu, kuram jādodas komandējumā uz Krieviju. Tad caur dažādām komiskām situācijām un ķibelēm viņš iepazīst krievu kultūru, sadzīvi un cilvēkus.  Ir vērts skatīties. Arī, piemēram, lai uzlabotu krievu valodas zināšanas. :) Pozitīvi, ka visas sērijas labā kvalitātē pieejamas arī seriāla YouTube kanālā . Video ieskatam zemāk.






BURGERI MĀJĀS
McDonalda un Hesburgera burgeros no gaļas nav ne smakas, kafejnīcās burgerus ēst šķiet neērti un bail nocūkāties, tāpēc pagatavojām burgerus pašas, kad draudzene bija atbraukusi pie manis ciemos. Manuprāt, sanāca ļoti gardi. Tā nu mums bija burgerīgs meiteņu vakars ar Renāru Zeltiņu :D Skatījāmies šovu, kura viesi bija grupa Prāta Vētra, izsmējām iekšas pamatīgi :D


MAKE UP
Instagram-ā jau padalījos ar draudzenes darbiņu uz savas sejas, nolēmu padalīties arī blogā. Viņa nav profesionāle, netaisās arī par tādu kļūt, bet manuprāt viņai sanāk ļoti labi! :) Izmantotie produkti uzskaitīti zem bildēm.



SEJA
  • altermed PANTHENOL FORTE 6% krēms bāzes vietā
  • MAX FACTOR face finity all day flawless 3in1 tonālais krēms, "warm almond"
  • AVON glow bronzera pērlītes, "cool"
UZACIS/ACIS
  • essence how to make BROWS wow uzacu ēnu komplekts, "love brunettes"
  • I Heart Make Up eye primer
  • brūns tonis no AVON LUXE acu ēnu palete cocoa couture
  • I Heart Make Up "I Heart Sin" acu ēnu palete, toņi: "Once an Angel", "Slave", "Bad Boys", "Golden Gun", "Greed is Good"
LŪPAS
  • H&M lūpu krāsa, "marooned"

SVĒTDIENA
Kad apstākļi piespieda un ar ģimeni nācās pārvākties uz Grīziņkalnu, es ļoti baidījos. Tagad bailes ir aizmirsušās un šo rajonu esmu iemīlējusi. Reizēm sanāk iziet pastaigāties un netīšām aiziet diez gan patālu, atklājot arvien jaunas un interesantas lietas un vietas. Šī svētdiena gan bija vienkārša - ar mammu aizstaigājām līdz Dominai, kas atrodas apmēram 15 minūšu gājienā no mājām. Mani pirkumi pēdējā laikā kļuvuši ļoti pārdomāti, tāpēc apģērbu, apavu un kosmētikas veikaliem/nodaļām gāju garām neatskatoties. Beidzot nopirku mīklas rulli, jo iepriekš par aizvietotāju tika izmantota kāda tukša alus pudele, kas bija aizmirsta virtuves skapī :D Beidzot arī pagaršoju izslavēto Cidoniju Zelteri un iepirku avokado, kurus es vienkārši dievinu! Bildē gan ticis viens, vismīkstākais brālītis, pārējos saliku tumsiņā gatavoties.





Vai jums patika šāda veida rakstiņš? Vai gribētu lasīt arī turpmāk par manām nedēļas detaļām? Kādu spilgtu detaļu no savas nedēļas jūs varat pieminēt? Droši dalieties komentāros! :)

9 komentāri

  1. Forša ideja par tāda veida rakstiem ;)
    Bulkotava - skan jautri :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, gribējās kaut ko citādāku, tad nu būs jāturpina! :)
      Jā, man arī nosaukums patīk :D + pārdevēja arī forša, vienmēr sanāk par kaut ko sasmieties :D :)

      Dzēst
    2. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

      Dzēst
    3. Anonīmais - ja nav nekā jauka, ko pateikt, tad nesaki neko. Nevairo nevajadzīgu negatīvismu.

      Dzēst
  2. Nedēļas detaļas ir superlieta, kas ir/būs superpiemērota Tavam blogam.
    *priekā klabinu taustiņus, aprakstot savas nedēļas detaļas, kas gan paliks vien uz desktopa, word formātā, ayee*

    AtbildētDzēst
  3. ak, būtu vairāk laika un gribas noteikti uztaisītu arī mājas burgerus, jo tie noteikti ir daudz "veselīgāki" un gardāki kā citviet ;)
    Tiešām interesants raksts un cerams, ka būs arī turpinājumi :)

    AtbildētDzēst
  4. Aizskatījos pēdējos nedēļas topus un nonācu līdz šim - tik forša ideja! Var aprunāt daudz un dažādas lietas, laikam jāaizņemas šī ideja no Tevis, ja mans slinkums to atļaus.
    Starpcitu, zini, kas ir labāks par to cidoniju zelteri? Rāmkalnu limonādes! Baigās bombas, nevaru beigt dzert. Cena arī salīdzinoši laba - ap vienu eiro. Un vēl, par avokado - kā nopirkt tiešām labus avokado tos nespaidot (cilvēki, nedaret tā, viņiem sāp un es pēc tam raudu, jo ir brūni sāni!) ir noņemt galā nost to nabiņu/kociņu/vai kā nu to sauc un, ja apakšā ir maigi zaļš aplītis, tad avokado ir gatavs! Starpcitu, avokado nav jābūt mīkstam, lai tas būtu gatavs, tas vienkārši ir saspaidīts. Ja redzi, ka to kociņu nav, zini, ka es pie tās čupas esmu bijusi. :D Es laikam par ēdienu varu runat un runāt, cik var spriest pēc komentāra. :D

    AtbildētDzēst