Manas Multilukss pērles + informācija


Pēdējā laikā bieži sanāk iepirkties Multilukss veikalā (man sirdij un mājām tuvāks ir Ģertrūdes ielā esošais). Uzskatu, ka ne vienmēr visam labajam jāmaksā dārgi. Rakstā pieminēto lietiņu cenas ar atlaidēm vai bez svārstās no 1-2,50, dulli! :D Padalīšos ar 5 produktiem, kas iekrituši sirsniņā vairāk par citiem un priecāšos, ja komentāros padalīsieties ar saviem veiksmīgajiem pirkumiem Multilukss veikalos.

INFORMĀCIJA: Visu februāri Multilukss veikalos atlaides līdz 50%, avīzīti ar piedāvājumiem var apskatīt ŠEIT



Dr. Sainte sprejs kājām
Jau otrais iepakojums lietošanā. Uz urrā gāja vasarā, bet mēdzu lietot arī rudenī/ziemā, jo šim sprejam piemīt dezodoranta un atvēsinošas īpašības. Man ļoti patīk tā smarža - mazliet mentols, salvija un tējas koks.


Roku krēms "With love" ar piena proteīniem
Viegls krēmiņš, mīkstina ādu, ātri iesūcas. Nebūs paredzēts sausām rokām, vairāk tāds sajūtu produkts, smarža izteikta un diez gan ilgi saglabājas uz ādas. Bija pieejams arī ar ķimisko ķiršu ledeņu smaržu (man galīgi garām, bet zinu, ka citām patīk) Man mētājas uz datorgalda, zieķējos pēc vajadzības. Personīgi atgādina skolas laikus un bulciņas ar karameļu pildījumu :D



Lady Caramel spēcīgas iedarbības depilācijas krēms
Savu uzdevumu veic teicami. Smaržo pēc tipiska krēma ar avokado. Komplektā lāpstiņa. Pieejami krēmi arī jutīgai ādai un bikini zonas/padušu depilācijai, to arī noteikti izmēģināšu.


"Klasika" Saldais krējums kosmētikas noņemšanai
Tas ir kā pieniņš, tikai mazliet citādas konsistences, paskaidrot nemāku, jāmēģina pašām :D Ar kosmētiku tiek galā diez gan labi, attīra no netīrumiem, var lietot arī acu zonā. Sastāvā aprikožu kauliņu eļļa, D-pantenols un alantoīns. Smaržo ļoti svaigi un patīkami, tāda ir arī sajūta uz ādas pēc lietošanas. Manuprāt parocīgs iepakojums līdzņemšanai.


Čistaja Ļinija pretpūtīšu krēms Ideāla āda
Šo krēmiņu biju pieminējusi savā blogā jau iepriekš. Viegls, patīkams, lieliski der arī kā bāze zem kosmētikas (kopš manā dzīvē parādījies 6% pantenola krēmiņš, šis un ziņas par Nivea vīriešu pēcskūšanās balzāma izmantošanu bāzes vietā, es nemaz netaisos pirkt make-up bāzes atsevišķi).
Lietojot ilgstoši, var arī pamanīt iedarbību uz pūtītēm.

Nu tā, kaut kā :) Kā jau rakstīju sākumā - priecāšos, ja padalīsieties ar saviem veiksmīgajiem Multilukss pirkumiem.

Priekā!
Anna Marija

2 komentāri

  1. Man gan ļoti reti sanāk ieiet Multiluksā, taču tur tiešām ir atrodami forši un lēti produktiņi. Pēdējo nopirku kolagēna pilienus, ko pievieno klāt šampūnam un kondicionierim, manuprāt, tāda lieta, ko citur nenopirkt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, izklausās tiešām interesanta lietiņa. Es parasti eju tikai tad, ja daudz laika, tā lai var visu mierīgi kā muzejā izstaigāt, izlasīt, apčamdīt :D

      Dzēst