ATRASTS MULTILUKSĀ #2 : "Черный Жемчуг" micelārais ūdens un Dream Cream

Sveiciens novembrī!

Šodien vēlos pastāstīt par diviem produktiem no krievu zīmola Черный Жемчуг, kuri ļoti iepatikās jau pirmajā lietošanas reizē, taču nolēmu patestēt ilgāk, lai varētu uzrakstīt atsevišķu atsauksmi.






Micelārais ūdens sejai plakstiņiem un lūpām (*)

Līdzeklis ādas attīrīšanai, ar vienu kustību noņem noturīgu kosmētiku, dziļi attīra ādu no netīrumiem un toksīniem, darbojas maksimāli maigi, bez kairinājuma un diskomforta. Piemērots arī sausai un jutīgai ādai. 

Manas domas:
Micelārais ūdens manā ikdienas sejas kopšanas rutīnā ir kā pirmais solis kosmētikas noņemšanā, ar to noņemu vismaz lielāko daļu kosmētikas un pēc tam mazgāju seju ar kādu maigu želeju vai savām iemīļotajām ELIĒR ziepītēm. Iepriekš esmu lietojusi tikai micelāro ūdeni no L'Oreal, tāpēc salīdzināt ar slaveno BIODERMA nespēšu komentēt, taču šis man patika daudz labāk. Tam nav smaržas, ņemot kosmētiku no lūpām, nekādu garšu nejutu. Viegli noņem kosmētiku gan no sejas, gan acīm, gan lūpām. Ūdensnoturīgās tušas nelietoju, bet mēģināju noņemt ļoti noturīgo acu zīmulīti no NYX, nedaudz vajadzēja pacensties, bet beigās noņēmu arī to. Iepakojums ērts, korķītis stingrs, nekas nekur garām netek, kā tas mēdz gadīties..
Nekādas nepatīkamas blakusparādības nenovēroju. Man ir kombinēta tipa āda, tāpēc īsti nevarēšu komentēt, cik ļoti šis ūdentiņš ir/nav piemērots sausai un jutīgai ādāi, taču maniem sausajiem pleķīšiem, kas mēdz šad tad, šur tur uzrasties, nekādu ļaunumu nenodarīja, tieši otrādi - man šķiet, ka pēc šī micelārā ūdens parādīšanās manā ikdienā, ādas stāvoklis ir uzlabojies.

Tilpums: 250ml
Cena: Bez atlaides ap 5eur
Nopērkams: Multilukss veikalos





DREAM CREAM emulsija sejai

Vēlies skaistu un mirdzošu ādu? Черный Жемчуг piedāvā Tev vairāk! 5in1:

  • 8h miega atpūta - Jūsu āda ir "izgulējusies" , svaiga un atpūtusies kā pēc 8 stundu miega
  • Ideāls tonis un mirdzoša āda bez kosmētikas 24h garumā
  • mitruma līmeņa saglabāšana 24h garumā
  • bezgalīgs ādas komforts - neticams maigums un aizsardzība 24h garumā
  • SPF10 aizsardzība
Satur mikroaļģes, jūras minerālus, pērļu proteīnu, mikropigmentus, dabīgos UV filtrus

Lietošana: maigām, masējošām kustībām uzklāt uz attīrītas sejas ādas, ieteicams izmantot kā make-up bāzi pirms kosmētikas lietošanas.


Manas domas: 
Tas ir ideāls!!! Lietoju kā bāzi, kas tiešām veic savu uzdevumu lieliski, āda tiek mitrināta, pabarota un kosmētika uz sejas turas ilgāk un labāk. 
Es nezinu, kā tas darbojas, bet dienās, kad dzīvojos pa mājām bez kosmētikas un sejas uzklāju tikai šo krēmu, sejas āda izskatās daudz labāk, ir mirdzoša, maiga un nav pelēcīga. Krēmam ir ļoti ērts iepakojums ar pumpīti, Patīkama, svaiga smarža. Noteikti iesaku pamēģināt, ja ir iespēja. 

Tilpums: 50ml
Cena: Bez atlaides ap 7eur
Nopērkams: Multilukss veikalos





Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

P.S. Līdz 27. novembrim visos Multilukss veikalos atlaides līdz pat -50%, silti iesaku aiziet aplūkot piedāvājumu! :)


Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. 

2 komentāri

  1. Tas krēms nav baigi trekns?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē! Krēmam ir ļoti patīkama tekstūra, salīdzinoši ātri iesūcas arī.

      Dzēst