Iztukšotais desmitnieks #6 : paraudziņi un travel-size iepakojumi

Čau pirmdienā! Šodien vēlos parunāt par paraudziņiem un ceļojuma izmēra produktiem. Manuprāt, ir lieliski, ka var izmēģināt kādu produktu pirms pilna izmēra iegādes. Prieks, ka arī Latvijā šī paraudziņu būšana palikusi aktuālāka, arvien biežāk varu saņemt kādu paraudziņu vai mini-versiju pie pirkuma, vai kā dāvanu/reklāmas materiālu. Cits stāsts ir par paraudziņa efektivitāti - reizēm produkta ir pārāk maz, lai izveidotos viedoklis, neder tonis (visbiežāk tonālajiem krēmiem), vai iepakojums ir neveiksmīgs.  Taču lielākajā daļā gadījumu, vismaz man, tieši paraudziņi ir palīdzējuši izlemt, vai ir vērts iegādāties arī pilna izmēra produktu. Patīkami arī, ka blakus pilnizmēra produktiem arvien biežāk pieejami travel-size vai mini izmēra iepakojumi, kurus ņemt līdz ceļojumos, izbraukumos vai vienkārši ikdienā iemest somiņā. Turpinājumā 10 izlietoti paraudziņi vai miniversijas un mani iespaidi par tiem. 




  • Dermosil Faces mitrinošs sejas krēms RICH / pirmkārt, uzslavas par paraudziņa iepakojumu, tā aizmugurīte ir no cieta materiāla un pārlaužot uz pusēm, var bez liekas izšķērdības izspiest krēmu līdz pēdējai pilītei. Par pašu krēmu - izskatās, ka gribu pasūtīt pilna izmēra iepakojumu! Krēms ir biezs un ļoti mitrinošs, ātri iesūcas un tam ir debešķīga smarža! Domāju, ka tieši ziemas periodam man ļoti noderētu.
  • Dermosil Berry therapy Blackcurrant losjons rokām un ķermenim / Ātri iesūcās, labi mitrina, BET manam degunam ļoti nepatika smarža, kas bija ilgi jūtama. Tā mana kaprīze, pašam losjonam nav ne vainas. Lielo iepakojumu nepirkšu.. 
  • NIVEA invisible anti-perspirants rullītis / Nivea rullīši šad un tad jau tā pārādās manos kosmētikas krājumos un to iepakojumi jau tā nav baigi lielie, bet tik un tā biju priecīga, kad Drogas veikalā saņēmu mini versiju dāvanā. Manuprāt, ikdienā mini versijas nevar iegādāties (žēl), ja kļūdos - labojiet mani!
  • ELIE SAAB tualetes ūdens / Man, laikam, vislabāk patīk tie smaržu paraudziņi, kuriem ir maziņš izsmidzinātājs. Un šim ir. Par aromātu - ļoti sievišķīgs un vairāk piemērots pavasarim. Man patika, bet tomēr nav mans, lai lietotu ikdienā.  Šeit uzslavas Douglas veikalam par paraudziņu pievienošanu pie pirkumiem internetveikalā!
  • L'Oreal Paris true match tonālais krēms / Šeit ir tas variants ar neērto iepakojumu, kur kaut kāda daļa produkta paliek kaut kur pie iepakojuma un tonis 4N Beige ir nu ļooooooti par tumšu. Vienīgais labums - krēma paraudziņā ir pietiekami, lai noklātu visu seju un vēl paliek pāri. Produkta pilna versija atbilstošākā tonī man jau bija, pastāstīšu kādā no nākamajiem tukšinieku rakstiem, bet nebiju sajūsmā un atkārtots pirkums nebūs. 
  • Urban Decay eyeshadow primer potion original / Negribēja sadarboties ar lielāko daļu manos krājumos esošajām acu ēnām.. Dažas pat savēlās dienas gaitā pabriesmīgos kunkulīšos, kurus bija grūti noņemt. Iespējams, ka kaut ko darīju nepareizi, iespējams, ka man vienkārši neder šī bāze. Žēl, bet pirkt pilnu iepakojumu nepārliecināja. 
  • Urban Decay Perversion skropstu tuša / Jā, forša. Jā, ļoti melna un noturīga un, un, un, bet ne ar ko nepārsteidza. Esmu lietojusi un lietoju tik pat foršas tušas par mazākām naudiņām. Pilnu iepakojumu pirkt, vismaz pagaidām, nepārliecināja. 
  • Urban Decay all nighter grima fiksators / Šis gan man patika un esmu gatava iegādāties pilno iepakojumu, kaut arī cena manam maciņam ir augsta. Tāpat lietošu to tikai īpašos gadījumos, jo uz sejas ir jūtams, bet vismaz notur visu savās vietās visas dienas (vai nakts) garumā. 
  • Kardashian Beauty black seed oil sausā eļļa matiem / Šo es varētu pirkt kaut vai tikai burvīgā aromāta dēļ (arī gaumes jautājums, protams). Iespējams, ka kādreiz iegādāšos arī pilno iepakojumu, bet, kamēr pieejami mazie iepakojumi, kuri man arī pietiek ilgam laikam, jo matu kopšanas līdzekļus mainu pēc noskaņojuma un vēlmēm, var iztikt arī tā. 
  • Puma tualetes ūdens 20ml / Iepatikās pēc paraudziņa pasmaržošanas veikalā, tāpēc iegādājos, jo pudelīti var nēsāt līdz, lai vajadzības gadījumā varētu atjaunot. Aromāts man ļoti patika, un bija salīdzinoši noturīgs, bet uz beigām jau sāka apnikt. (Tā atkal mana kaprīze :D ) Varbūt kādreiz nopirkšu vēl. 

Kādas ir jūsu domas par paraudziņiem un to pieejamību?
 Kas no manis izlietotā mēģināts? Kā patika/nepatika? 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

8 komentāri

  1. paraudziņi ir baigi noderīgā lieta gan izmēģināšanai, gan ceļošanai. dikti ceru, ka Latvijā paraudziņu došana kļūs vēl populārāka, jo līdz ārzemju sistēmai vēl tāaalu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan, līdz ārzemju līmenim mums dikti tālu, bet gan jau ar laiku :D

      Dzēst
  2. Pumas smaržiņas bija foršas, man arī patika aromāts, bet vairs pie mums veikalos Puma nav nopērkama :( L'Oreal True Match ir viens no sliktākajiem tonālajiem krēmiem ever. Bet nu marketings viņiem ir izcils:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ehh, nu neko tad, žēl.
      Jāpiekrīt šoreiz par L'Oreal..

      Dzēst
  3. Man arī UD bāze nepatika :( dīvaina..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjā, kā vienmēr - kādam ļoti patīk un slavē, kādam nē.

      Dzēst
  4. Man gribētos mazo dezodoranta rullīti ko somā iemest, agrāk bija pat sausie zīmuļveida lady speed stick dezodoranti nopērkami mini formātā, tagad nekas tāds nav manīts. Man true match ir mīļākais tonālais krēms, lēts un labs.
    Paraudziņi ļoti labi noder ceļojumos, vai kad somā negribas daudz nēsāt līdzi. :) Vai arī kad beidzās vienīgais dārgais sejas krēms, tad var iztērēt visus paraudziņus.

    AtbildētDzēst
  5. Man kaut kā nepatīk paraudziņi. Es pēc viņiem vispār neko nesaprotu. Man parasti tie krājas un krājas, tāpēc pie izdevības nemaz neņemu.
    No šiem lietojusi esmu UD All Nighter, bet es nezinu vai esmu baigā sajūsmā. Es pat teikšu, ka NYX Matte Finish ir ļoti tuvu līdzīgs, tāpēc nezinu vai nepieciešams ir pirkt to UD.
    Man vispār patīk tukšinieku ierakstu, jo kad izlieto līdz beigām vislabāk var saprast patika vai nepatika. :)

    AtbildētDzēst