Atsauksme: Dermosil mitrinošs sejas krēms Rich

Ražotājs:
Dermosil Mitrinošais sejas krēms Rich palīdz sasniegt ādas ideālo mitruma līdzsvaru, kas izpaužas kā veselību izstarojošs mirdzošs ādas tonis.Krēms Rich ir barojošs krēms, kas īpaši labi ir piemērots sausai ādai, kam nepieciešama bagātīga mitrināšana. Krēms efektīvi novērš mitruma iztvaikošanu no ādas. Krēms satur bagātīgi kopjošas un aizsargājošas sastāvdaļas, piemēram, šī sviestu, F un E vitamīnu, kā arī glicerīnu. Krēma sastāvā esošie augu cukuri, it īpaši ksilīts, palīdz saistīt ādas mitrumu un veicina ādas dabisko keramīdu izstrādi.Mitrinošajam sejas krēmam Rich piemīt viegls un patīkams hipoalerģisku smaržvielu aromāts, kas pēc krēma uzklāšanas uz ādas ātri izgaro.

Krēms ir piemērots lietošanai gan dienas, gan nakts krēma veidā. Laiku pa laikam atsevišķām sejas ādas zonām var būt nepieciešams krēms, kas nodrošina vājāku mitrināšanu. Šādos gadījumos vieglāku mitrināšanu nodrošinās Mitrinošie sejas krēmi Light un Medium.


Manas domas: 

  • Izmēģinot paraudziņu uzreiz sapratu, ka man šo krēmu vajag! Ziemā mana sejas āda īpaši niķojas un sausie pleķīši ir viena no pazīmēm, ka nepieciešama kārtīga mitrināšana. To arī šis krēms palīdz nodrošināt godam, kopš lietoju šo krēmu, ādas stāvoklis ir ievērojami uzlabojies.
  • Apmierinošs sastāvs.
  • Patīkama smarža, kas ātri izgaro un netraucē uzklāšanas procesa laikā. 
  • Ātri iesūcas, nepaliek taukainas, eļļainas un visādi citādi nepatīkamas pēdas. Bez problēmām var izmantot arī zem kosmētikas, man pat šķiet, ka nedaudz paildzina tās noturību. 
  • Ekonomisks - nevajag tērēt daudz produkta, lai sasniegtu vēlamo efektu.
  • Jauks iepakojums, no tūbiņas krēmu ir ērti izspiest, krēmā neiekļūst lieki netīrumi un mazais "snīpītis" neļauj to lieki izšķērdēt.
  • Patīkama konsistence - nav šķidrs, nav ļoti biezs, tieši laikā. Nerada smaguma sajūtu uzklājot. 
  • Iesaku izmēģināt, pati noteikti atkārtoti iegādāšos šo versiju un arī vieglāku versiju vasarai, kad tik izteikta mitrināšana nebūs nepieciešama. 


Vērtējums: 5/5
Cena: 11,00€
Tilpums: 50ml
Kur iegādāties: www.dermoshop.com/lv/ 


Kādu sejas krēmu šobrīd lieto tu? 
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Nav komentāru