IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #12


  1. Garnier Ultra DOUX šampūns ar olīveļļu bojātiem, sausiem matiem / Šampūns kā šampūns.  Atkārtoti nepirkšu, jo vismaz uz kādu laiku gribu atteikties no "Drogu" klāsta šampūniem.
  2. ELIĒR CELLFOOD Dienas krēms
  3. ELIĒR CELLFOOD Nakts krēms / diemžēl abi krēmi lido miskastē pustukši, jo mana āda nevarēja ar tiem sadraudzēties. Zinu, ka daudzām dāmām patīk šie krēmi, man nederēja. Atkārtoti nepirkšu.
  4. NIVEA protect&care antiperspirants / klasika, ir ok, bet atkārtoti nepirkšu 
  5. Dermosil apjomu piešķirošs šampūns / šo labprāt lieto visa ģimene, man arī patīk un jauna pudele jau ir nopirkta vietā
  6. KARDASHIAN BEAUTY sausais kondicionieris / atsauksme šeit, iespējams, ka nopirkšu vēl, jo ļoti, ļoti patika. Redzēju, ka Batistei ir pieejami 2in1 līdzekļi lietošanai visu matu garumā, noteikti gribēšu kādu izmēģināt, lai saprastu, vai tiem ir kāda līdzība ar šo sauso kondicionieri.
  7. Garnier Body tonic ķermeņa skrubis / Noteikti viens no visu laiku mīļākajiem skrubjiem, pirkšu vēl.
  8. Babuškina Apteka krēms-skrubis sejai "Lavanda" / Sejai īsti neiepatikās, bet kā roku skrubi izlietoju ļoti labprāt. Patīkams aromāts, tiešām smaržo pēc lavandas. Pirku Siberikā, cena ar atlaidi bija zem 1eur (!!!). Varbūt kādreiz nopirkšu atkārtoti.
  9. Nevskaja kosmetika bērnu šampūns / Reizēm mēdzu mazgāt matus ar bērnu šampūnu, reizēm ar to mazgāju otas. Šis nelikās īpašāks par iepriekš lietotajiem, atkārtoti nepirkšu
  10. Loreal COLORISTA Paint #BLUEBLACK / Tonis sanāk tieši tāds kāds uz paciņas, mainās dažādos apgaismojumos, mati izskatās melni vai zilgani.  Iesaku nedaudz pabalināt dažas šķipsnas, lai krāsojums būtu interesantāks. Pirkšu vēl. 

Vai kaut kas no pieminētā lietots? Kā patika/varbūt nepatika?


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM


Nav komentāru