IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #14


  1. L'Oreal Colorista Bleach / Saudzīgs balinātājs, ātri vien no gadrīz melniem matiem tiku pie gaišiem. Pēc balināšanas mati nepalika sausi kā salmi un neglīti kā švamme :D 
  2. L'Oreal Colorista Paint "Strawberry Blonde" / Man mājās lietojamām matu krāsām ir 3 prasības - lai tās nesmird, lai nekož galvas ādā un, lai pārāk ātri nemazgājas ārā. Šī der.
  3. BrazzCare Brazīlijas manikīra un pedikīra komplekts* / Atsauksme ŠEIT
  4. Batiste 2in1 sausais šampūns un kondicinieris "Vanilla & Passionflower" / Sausais kondicionieris kā tāds man nav jaunums, jo kaut ko līdzīgu iepazinu no KardashianBeauty (Atsauksme ŠEIT) Ļoti patīk, pārsvarā pūšu to no matu vidusdaļas līdz galiem. No sausajiem šampūniem pie matu saknēm nu jau izvairos un lietoju tos ļoti ekstremālos apstākļos. Šim 2in1 līdzeklim ir saldena smarža, kas kādu laiku saglabājas matos, bet ne ilgi. Esmu jau iegādājusies jaunu iepakojumu ar citu smaržu. 
  5. MOSSA barojošs ķermeņa losjons "Smiltsērkšķis" /  Lai sauktu par losjonu - pārāk biezs, uzklājas ar baltām svītrām un salīdzinoši ilgi iesūcās. Labi mitrina ādu. Svaigs aromāts, bet smiltsērkšķi vispār neatgādina. Dodu priekšroku vieglākiem ķermeņa losjoniem. Patika, izlietoju, bet vairāk nepirkšu. 
  6. MISSHA 3 soļu attīroša maska ar burvjulazdas ekstraktu / Interesants produkts, efektu jutu arī nākamajā dienā, iespējams, ka pirkšu atkārtoti.
  7. BIO2YOU VITE  šampūns un kondicionieris sausiem matiem / Pirmā iepazīšanās ar šo pašmāju zīmolu, šampūns un kondicionieris bija ok, bet nekas tāds, lai pirktu uzreiz atkārtoti. Labprāt iepazīšu BIO2YOU vairāk, varbūt jums ir savi favorīti, ko ieteikt? :)
  8. Černij Zemčug eļļas pīlings sejai* / Pieminēju ŠEIT, labprāt kaut kad nopirkšu atkārtoti.
  9. Dzintars Kredo Natur barojošs roku krēms / Tiešām barojošs, klasisks roku krēms. Iesūkšanās prasa ilgāku laiku, tāpēc lietoju uz nakti, varbūt kādreiz nopirkšu atkārtoti, pagaidām ir sakrājušies vairāki vieglāki krēmi.
  10. Dermosil faces mālu sejas attīrīšanas līdzeklis / Ļoti foršs, labi attīrīja un atsvaidzināja, nesavilka sejas ādu. Jauns iepakojums jau nopirkts vietā.

Vai kaut kas no pieminētā lietots? Kā patika/varbūt nepatika?


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē




Nav komentāru