ATSAUKSME : Schwarzkopf PROFFESSIONAL OSiS+ SESSION LABEL

"OSiS+ SESSION LABEL izstrādāts, lai nodrošinātu augstas veiktspējas ieveidošanu. Tā ir nākotne - ar izteikti vieglām, izteikti smalkām, izteikti sausām, vieglām un nevainojami precīzām formulām. "

Sērijā ietilpst:

  • Brīnumains balzams / Daudzpusīgs balzams matu sagatavošanai, aizsardzībai, veidošanai, nofiksēšanai, un mirdzuma palielināšanai.
  • Sāls laka / Gaisīgs līdzeklis tekstūras nofiksēšanai un mirkļa tveršanai. Piešķir izteiktāku tekstūru, nepārslogojot matus.
  • Modelējoša pasta / Viegli pārveidojama pasta padevīgai fiksācijai, kas nepārslogo matus. Tekstūra, atdalīšana un dabisks mirdzums.
  • Kristālu želeja / Kompakta želeja spēcīgai stila fiksācijai un ilgstošai noturībai.
  • Ogļu pasta / Neaptaukojoša, matējoša pasta tūlītējai tekstūrai un matētam efektam.
  • Stipra/elastīga matu laka / Izcilas matu lakas elastīgai stila fiksācijai ar izteikti sausas izsmidzināšanas tehnoloģiju. Super Dry Fix: stipra fiksācija. Super Dry Flex: viegla fiksācija.
  • Pūdera mākonis / Izsmidzināmais pūderis - obligātais veidošanas produkts matu pacelšanai pie saknēm, apjomam un smalki matētam efektam.
  • Putas matu apjomam / Elastīgas fiksācijas formula matu pacelšanai pie saknēm un viegli iestrādājamai un apjomīgai matu tekstūrai.
Pavasarī manā rīcībā nonāca divi šīs sērijas produkti - pūderis un putas, par kuriem labprāt pastāstīšu arī jums. 

PŪDERA MĀKONIS*

Eksperta padoms: Iesmidziniet sakņu daļā lielākam pacēlumam vai atsevišķās daļās individuālai fiksācijai. Ieveidojiet matus.

Iepriekš biju lietojusi līdzīgu produktu no Dermosil, tikai tā lietošana ir neērta, jo pūderis ir jāber pa taisno uz matu saknēm, vai uz rokām un tad jāiestrādā saknēs. Šim Schwarzkopf mazulītim ir pulverizators, kurš izpūš nelielu produkta mākonīti. Tas ļoti atvieglo produkta lietošanu un ir iespējams produktu uzklāt uz matiem vienmērīgi. Produkts tiešām paceļ matus pie saknēm. Vienīgi nedrīkst pārcensties, pretējā gadījumā mati var būt salipināti un ar baltām pēdām. Īpaši patīk šo lietot, kad veidoju matus ar lokšķērēm, jo parasti saskāros ar problēmu, ka lokas ir smagas un mati pie saknēm pieplok, bet ņemot palīgā šo līdzekli, var tikt pie dīvas cienīgas frizūras. 

PUTAS MATU APJOMAM*

Eksperta padoms: Pirms lietošanas kārtīgi sakratiet. Turiet flakonu vertikālā pozīcijā. Iestrādājiet mitros matos, koncentrējoties uz matu sakņu daļu, lai radītu lielāku pacēlumu , vai matu vidusdaļā un galos, lai radītu lielāku apjomu. Izžāvejiet matus ar fēnu.

Matu putas apjomam nav nekāds jaunums, taču šīs ir īpašākas, jo tās izsmidzinās gluži kā matu laka, tāpēc ir daudz vienkāršāk tās uzklāt vienmērīgi un tieši pie saknēm, nevis jāķēpājas ar putu kalnu plaukstā. Izžāvējot matus ar fēnu, efekts tiešām ir iespaidīgs un kuplums saglabājas līdz nākamajai mazgāšanas reizēm. Iesaku ievērot instrukciju un neļaut matiem izžūt pašiem, jo tad tie vienkārši salips ar visām tajos esošajām putām. 

Kaut arī šie ir profesionālie līdzekļi un paredzēti lietošanai salonos, domāju, ka nav nekādu problēmu lietot tos arī mājas apstākļos. Galvenais ir lietot pareizi. Jau tagad zinu, ka putas noteikti iegādāšos atkārtoti. Vai esat mēģinājuši kādu produktu no Session Label sērijas? 



Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko Schwarzkopf Professional LV jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru