ATSAUKSME : Dove Regenerate Nourishment matu kopšanas sērija apstrādes rezultātā bojātiem matiem

Kad saņēmu šo matu kopšanas sēriju izmēģināšanai, es savus matus biju pamatīgi pabojājusi. Balināti, trausli, lūztoši mati, sausi matu gali. Un es joprojām nevarēju atteikties no taisnotāja.
Sērijā ietilpst šampūns, kondicionieris, maska un eļļa-serums. Lietoju visu sēriju uzreiz, lai sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus. Par visiem produktiem un manu gala vērtējumu lasi zemāk.

Dove Regenerate Nourishmment šampūns un kondicionieris
Apstrādes rezultātā (krāsoti, balināti,taisnotim, termiski apstrādāti mati) iegūto bojājumu pazīmju novēršanai, lai stiprinātu matus un piešķirtu tiem veselīgu izskatu. Regenerate Nourishment produktu klāsts ar sarkanajām aļģēm un Keratin Nutri complex baro apstrādes rezultātā bojātus matus, likvidējot bojājumu pazīmes un padarot matus gludus un stiprus.

Šis duets mani patīkami pārsteidza jau pēc pirmās matu mazgāšanas reizes, tomēr sākumā domāju nesteigties ar sajūsmu. Lai nu kā, šampūns un kondicionieris ļoti patika gan man, gan manai mammai, pēc izlietošanas esmu jau nopirkusi jaunu komplektu vietā. Šampūns labi attīrīja galvas ādu un matus, neizraisīja alerģisku reakciju (liels pluss, jo mana galvas āda mēdz būt izcili niķīga pret pārmaiņām), produktiem ir viegla tekstūra, ļoti patīkams aromāts, kas mazliet, bet saglabājas matos kādu laiciņu (nav uzbāzīgs). Mati jau pēc pirmās mazgāšanas izskatījās krietni labāk, bija vieglāk ķemmējami un veidojami. Pēc abu iepakojumu izlietošanas secināju, ka mati arī mazāk lūza un mazāk izkrita. (Izmēģināšanas laikā lietoju tikai šo sēriju un nelietoju nekādus uztura bagātinātājus matu stiprumam).


Maska
Lietošana: uzklāt uz slapjiem matiem, no matu vidus līdz galiem. Atstāt uz 5 minūtēm, tad izskalot. Izmantot reizi nedēļā, vai biežāk, atkarībā no matu stāvokļa.


Sākumā man likās, ka maska ir kā biezāks un stiprāks kondicionieris, jo nekādu efektu nejutu, bet šī ir no tām maskām, kura rezultātus parāda pēc vairākām lietošanas reizēm. Superīgi, ka maska ir viegla un nenoslogo matus, manuprāt, nav iespējams pārspīlēt ar kā ar citām maskām, kuras beigās rada tieši pretēju efektu. 

Eļļa-serums

Lietošana: iespiest 3-4 dozatora devas plaukstās un ieklāt mitros matos pēc to mazgāšanas. Ieveidot kā parasti. Var arī izmantot dienas laikā, sprogu savaldīšanai un spīduma iegūšanai, ieklājot vienu devu sausos matos.

Ļoti patīk šāda tipa matu produkti, jo tie nav pārāk eļļaini, bet labi veic savu uzdevumu. Ieklājot serumu mitros matos, tas nogludina sašķēlušos matu galus un nedaudz maina matu struktūru. Pēc ieveidošanas ir patīkami pieskarties matiem (It sevišķi, ja iepriekš mati no bojājumiem ir bijuši nevaldāmi un sausi). Šad tad ieklāju arī sausos matos, lai nogludinātu īpaši spurainos matu galiņus un piešķirtu matiem spīdumu. Ar produkta daudzumu tiešām nevajag pārspīlēt, pretējā gadījumā sausais mats nespēs uzsūkt produktu, tas salipinās matus un sakaltīs. Samērā ekonomisks, man šampūna-kondicioniera izlietošanas laikā iztērējās apmēram trešdaļa seruma. Smaržo tieši tāpat kā visi sērijas produkti.

Kopumā varu teikt ka sērijā ietilpst labi, maciņam draudzīgi matu kopšanas produkti. Brīnumus nevajag gaidīt, stipri bojātiem matiem nepalīdzēs, taču krietni uzlabos bojātu, nogurušu matu izskatu, tos būs vieglāk ķemmēt un veidot. Mana pieredze rāda, ka mati kļuva arī stiprāki, tie mazāk lūzt un mazāk izkrīt. Iespējams, var iztikt arī tikai ar šampūnu + kondicionieri, bet maska un serums ir patīkams bonuss matu kopšanas rutīnā, kas palīdzēs matiem izskatīties un "uzvesties" vēl labāk.

Dove matu kopšanas līdzekļi nopērkami veikalos Drogas, kā arī lielākajos Rimi un Maxima veikalos.

Starpcitu, vai zināji, ka līdz 31.martam vari izmēģināt kādu no Dove produktiem par brīvu?  Vairāk par kampaņu lasi www.izmeginidove.lv. :)

Par skaistiem un viegli kopjamiem matiem!

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko DOVE Latvia jaunumiem FACEBOOK



Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru