Vai labs var būt vēl labāks? Dove micelārās dušas želejas un matu kopšanas līnija krāsotiem matiem.

Dove noteikti ir tas zīmols, kuru esmu iecienījusi jau gadiem. Šovasar saņēmu dažus jaunus produktus izmēģināšanai, kuri noteikti mani iepriecināja, jo jau pārbaudīti produkti ir ar vēl labākiem sastāviem. Sīkāk par katru turpinājumā.

Dove Sensitive skin dušas želeja
"Radīta jutīgai ādai, attīra un nomierina to. Smalkās micellas ieskauj un maigi attīra jutīgu ādu, tajā pat laikā mitrinot to. Šī dušas želeja ir hipoalerģiska un nesatur sulfātus."
Dove Anti-Stress dušas želeja
"Ar maigu un nomierinošu sandalkoka un jasmīna aromātu, apvienojumā ar micelāro tehnoloģiju un barojošajām īpašībām. Jaunā un maigā ķermeņa kopšana maigi attīra un saudzē ādu, kas regulāri pakļauta apkārtējās vides ietekmei, piesārņojumam un netīrumiem."

Ja esi pazīstams/a ar Dove dušas želejām, tad noteikti zini par to maigajām īpašībām. Šīs ir vēl maigākas, bet šķiet, ka attīra ādu vēl labāk! Veido biezas un maigas putas, kas dušas priekus padara vēl patīkamākus. Man izmēģināšanai tika lielie iepakojumi, bet pieejami arī mazāki tilpumi, var sākumā izmēģināt, kura versija patīk labāk, lai iegādātos lielo iepakojumu! Man labāk patika Sensitive versijas aromāts, taču tā ir katra paša izvēle. Prieks, ka arī tāds zīmols kā Dove iet līdzi laikam, uzlabojot savu produktu sastāvu, īpaši piedomājot arī par cilvēkiem ar jutīgu ādu. 


Papildinājums Dove Advanced Hair sērijas matu kopšanas līdzekļiem – Colour Care Vibrancy produktu līnija
"Produkti baro un aizsargā krāsotus matus no bojājumiem un paildzina krāsas noturību, pasargājot no ārējiem faktori kā UV stari, ūdens un karstums. Colour Care Vibrancy līnijas produkti ir papildināti ar krāsu revitalizācijas un kolagēnu (Colour Revitaliser & Collagen) saturošu tehnoloģiju. Jaunā formula palīdz saglabāt matu krāsu, tāpēc tie ilgāku laiku būs dzīvīgi un gaismā izgaismoti. Formula maigi attīra un dziļi baro matus, lai pastiprinātu un atjaunotu to spilgtumu."

Esmu iecienījusi Advanced Hair līniju, kas paredzēta apstrādes rezultātā bojātiem matiem (atsauksme ŠEIT ), prieks par papildinājumu tieši krāsotiem matiem. Šie produkti man liekas vēl maigāki, kas ir tikai loģiski, lai saglabātu matu krāsu ilgāk. Varbūt toņa saglabāšanā lielu efektu nemanīju, man tomēr ir sarkanīga toņa mati, kas vienmēr izmazgājas ātrāk, taču ar šo šampūnu mazgājot, tie izskatās daudz dzīvīgāki un mirdzošāki - ja arī tonis izbalo, tad nezinātājs varētu domāt, ka mati ir vienkārši nokrāsoti tādā tonī, tikai es pati zinu, ka matu tonis ir izbalējis :D Arī šeit prieks par inovatīvu sastāvu, UV filtru un faktu, ka produkti nekairina galvas ādu. 

Kopumā visus produktus vērtēju pozitīvi un atzīstu par labiem esam ikdienas lietošanai. Arī cenas tiem ir maciņam draudzīgas, kas kļūst vēl draudzīgākas atlaižu laikā. Kvalitāte par zemu cenu.

Starp citu, vai zināji, ka tagad arī DOVE būs starp tiem zīmoliem, kas 100% iestājas pret kosmētikas testēšanu uz dzīvniekiem? Citiem lielajiem pasaules zīmoliem vajadzētu ņemt piemēru! Vairāk lasi ŠEIT


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko DOVE Latvia jaunumiem FACEBOOK



Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru