IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #62: DOUGLAS

Sveiciens novembra izskaņā! Laiks kārtējam tukšo trauciņu rakstam. Šoreiz sanāca atlasīt 10 produktus, kas nopērkami veikalos Douglas. Izmēģināju dažu pasaulslavenu zīmolu produktus, kā arī paša Douglas zīmola produktus, kuriem, starp citu, ir visai pieklājīga kvalitāte.

Ja kāds no produktiem ieinteresējis vairāk, tad uzspiežot uz nosaukuma, atvērsies links uz internetveikalu. Es neatceros, kad pēdējo reizi iepirkos Douglas kā fiziskā veikalā. Bieži izmantoju iespēju pasūtīt kāroto internetveikalā, vienmēr viss pie manis atceļo laicīgi, glīti iepakots, iesmaržināts un ar paraudziņiem - sīkums, bet patīkami!

  1. Christian BRETON PARIS drāniņmaskas ar ogli un vulkāniskajiem pelniem* / Douglas pārstāvji pirms laba laiciņa uzdāvināja man šo masku komplektu. Ļoti patika, tomēr uzskatu, ka cena (7,99eur par vienu masku) ir nedaudz par daudz. Bet, ja sanāk pasekot līdzi atlaidēm, tad zīmola produktus iespējams iegādāties pat ar 70% atlaidi. Iesaku izmēģināt, it sevišķi, ja ir taukaina sejas āda.
  2. SOLdeJaneiro BRAZILIAN KISS lūpu sviests / Ļoti patīkams uz lūpām, ērts iepakojums, garšo un smaržo pēc tikko izceptiem sviesta cepumiem. Varbūt cena var likties augsta priekš lūpu balzama, bet man ļoti simpatizē šis zīmols un tā filozofija, ka esmu gatava uz cenu pievērst acis.
  3. SOLdeJaneiro BRAZILIAN CRUSH ķermeņa sprejs 90ml / Par šo aromātu domas dalās - ir sajūsminātie, ir tie, kuriem vienkārši patīk un tādi, kam nemaz nepatīk. Vienaldzīgo nav. Es piederu pie pirmajiem, tāpēc pēc 90ml iepakojuma (šobrīd, diemžēl, nav pieejams), iegādājos arī lielo - 240ml pudeli. Aromātus neprotu raksturot, tāpēc, ja vēl neesat pazīstami - iesaku pasmaržot. Priekš ķermeņa spreja arī visai noturīgs - mati un drēbes smaržo arī nākamajā dienā.
  4. smashbox ūdensnoturīgs laineris "deep black" / Internetveikalā šo produktu neatradu, tāpēc nemācēšu komentēt - vai tas nav pieejams vispār, vai tikai uz laiku. Produkts man palīdzēja saprast, ka neesmu laineru cilvēks, tāpēc lietoju ļoti reti un tas man izkalta. Bet patika, ka tas bija tiešām melns un noturīgs, kā arī salīdzinoši viegli uzklājams, neskatoties uz to, ka jāuzklāj ar atsevišķu otu.
  5. Douglas essential tonizējošs losjons / Ceļojuma izmēra iepakojumu saņēmu vienā no Douglas Ziemassvētku skaistuma kastītēm, kuru pasūtīju ar atlaidi kaut kad pavasarī, jo man gribējās pamēģināt jaunus produktus un tāpēc skaistuma kastītes ir labs veids, jo var iegūt vairākus produktus uzreiz par ļoti izdevīgām cenām. Patika sajūta pēc losjona lietošanas. Viegls uzmundrinošs aromāts. Ja ikdienā lietojat tonikus, tad iesaku paskatīties (internetveikalā pieejami dažādi tilpumi), pati gan, visticamāk, pilna izmēra produktu neiegādāšos, bet produkts nav slikts, vienkārši es ikdienā tik pat kā nelietoju tonikus.
  6. Douglas HAIR Protein repair intensīva matu maska ar mandelēm un ši sviestu / Iespējams, mana mīļākā matu kopšanas līnija. Ok, es vēl neesmu izmēģinājusi serumu/eļlu, bet tas ir plānā. Pēc produktu lietošanas mati ir ļoti, ļoti mīksti, viegli ķemmējami, spīdīgi un smaržīgi. Pēc maskas lietošanas tiešām varēja manīt kādu rezultātu, manu matu gali joprojām mēdz būt ļoti sausi un piņķerīgi, bet šīs sērijas produkti matus padara kā pēc friziera apmeklējuma.Iesaku. 
  7. MAC PREP+PRIME fix+ COCONUT / Produkts nav slikts, bet nav arī tā, ka būtu baigajā sajūsmā. Ne pārāk patika izsmidzinātājs, sanāk lieki izšķērdēt produktu. Pamēģināju, zinu, par, ko visi runā, vairāk nepirkšu.
  8. Douglas HAIR deep detox attīrošs skrubis galvas ādai / Biju sajūsmā jau pēc paraudziņa izmēģināšanas un tagad pēc travel-size iepakojuma izlietošanas esmu gatava iegādāties pilnizmēra produktu. Nav paredzēts ikdienas lietošanai, bet pēc tam, kad ir taisīta frizūra, lietots sausais šampūns, vai citādi noslogota galvas āda, tad ļoti prasās to kārtīgi attīrīt. Skrubis lieliski attīra un atvēsina galvas ādu.
  9. Origins Clear Imrovement attīroša sejas maska ar aktīvo ogli / Diemžēl nesapratu internetā lasāmo sajūsmu par masku, labi, ka nenopirku lielāku iepakojumu. Jā, attīra, bet nav nekas wow un nav tās cenas vērta. Atkārtots pirkums nebūs.
  10. Douglas Home SPA Polynesian Dream roku krēms / Tieši šo krēmu arī vairs neatradu internetā, bet tie periodiski parādās veikalos dažādos aromātos un izpildījumos. Gan šis, gan cita versija stāvēja manā darba atvilktnē, lai vajadzības gadījumā iekrēmotos. Neatstāj lipīgu sajūtu. SPA sērijām ir raksturīgs spēcīgs aromāts, tāpēc pirms tam jāpasmaržo produkts veikalā, lai zinātu, ka aromāts neapniks, jo uz rokām saglabājas samērā ilgi. 

Tas arī viss šoreiz. Visvairāk manu sirsniņu aizķēra Sol deJaneiro produkti un Douglas matu kopšanas produkti, tos arī iegādāšos atkārtoti un turpināšu iepazīt citus līniju produktus. Vai kaut kas no pieminētā ir mēģināts? Kā patika? Varbūt kaut ko iegādāsieties pēc manas atsauksmes? Vai varbūt varat ieteikt kādu patiešām superīgu produktu, kas pieejams tikai Douglas veikalos? Lai skaisti!

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Seko Douglas Latvia jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM


* Šis NAV sadarbības raksts. Rakstā  iekļautie testa produkti vai dāvana no uzņēmuma pārstāvjiem atzīmēti ar *,
  pārējie produkti iegādāti par personīgajiem līdzekļiem.



Nav komentāru