ATRASTS MULTILUKSĀ #10 : SEJAS ĀDAS KOPŠANA

Sveiciens visiem! Jau iepriekš esmu pieminējusi diezgan daudzus sejas ādas kopšanas produktus no Multilukss veikaliem. Februāris Multiluksā ir sejas ādas kopšanas mēnesis, tāpēc nolēmu apkopot visus sejas ādas kopšanas līdzekļus, kas šobrīd ir manos kosmētikas plauktiņos, uzrakstīt mini-atsauksmes, lai iepazīstinātu ar tiem arī jūs. Vairāki pieminētie produkti līdz 1. martam pieejami par pavisam izdevīgām cenām, tapēc iesaku paskatīties! :)


SEJAS ĀDAS ATTĪRĪŠANA
ČISTAJA ĻINIJA "Ideāla āda" micelārais ūdens / Micelāros ūdeņus parasti izmantoju, lai noņemtu vairumu dekoratīvās kosmētikas, lai pēc tam pārietu pie kāda mazgāšanas līdzekļa. Galvenā prasība ir, lai nekož acīs, neputo uz sejas, nepaliek dīvaina pēcsajūta utt. Šis ūdentiņš ir ļoti maigs, labi noņem ikdienas kosmētiku, patīkami atsvaidzina. Nevar arī nepievērst uzmanību mīlīgajam iepakojumam. Sastāvā ir zaļā tēja, tāpēc īpaši piemērots problemātiskai ādai. Ūdenim ir pavisam viegls, neuzkrītošs aromāts. 

GREENINI Hidrofilā eļļa* / Šī ir kāda 3. hidrofilā eļļa manā dzīvē. Ja kāds vēl nezin, tad eļļa jaiemasē sausā ādā ar sausiem pirkstiem un tad, saskaroties ar siltu ūdeni tā pārvēršas par vieglu emulsiju/pieniņu un maigi attīra sejas ādu. Kaut arī esmu lasījusi, ka hidrofilās eļļas taukainai un problemātiskai ādai nav piemērotas, tomēr laiku pa laikam tās iekļauju savā ikdienas ādas kopšanā, jo, piemēram, Greenini nav pārāk eļļaina pati par sevi, labi attīra, jauki smaržo pēc vīnogām un pēc noskalošanas tā nepaliek uz sejas, jo pēc ražotāja ieteikuma vienmēr izmantoju arī sejas putas (paaidām cita ražotāja, bet arī šajā sērijā ir pieejamas sejas putas, par kurām esmu dzirdējusi labas atsauksmes). Noteikti izlietošu visu iepakojumu. 


Vēl kopbildē paslēpies, bet atsevišķi nav pieminēts BIO world anti acne līdzeklis punktveida uzklāšanai , mazajā pudelītē ir serums, ko uzklāj tieši uz pūtītes, palīdz nomierināt un ārstēt kairinājumu. 


PĪLINGS
BIO WORLD Pīlinga diski / Kad šie parādījās Multilukss veikalos, internets mazliet uzsprāga un dažu dienu laikā tie tika izpirkti gandrīz visos veikalos. Pieejamas divas versijas - man ir taukainai un problemātiskai ādai paredzēti diski, vēl ir zaļš iepakojums - "kompleksā atjaunošana". Iepakojumā ir 50 diski, jāizmanto 2-3x nedeļā. Parasti noslauku ar disku tikai problēmzonas, kur atmirušās ādas šūnas parasti ir visvairāk (man tas ir starp uzacīm, uz deguna un uz zoda), bet reizi nedēļā pāreju pāri visai sejai. Īpaši patīk lietot kā vienu no soļiem ādas sagatavošanai pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas. Diski nav pārāk slapji, bet nav arī sausi, iepakojums aizverās stingri, diskiem ir viegls tējas koka eļļas aromāts. Eļļai ir 87% dabīgs sastāvs un tā nav testēta uz dzīvniekiem. Ražoti Baltkrievijā un pieejami par izdevīgāku cenu nekā

ESTELARE maigs pīlinga gels*/ Ja nepatīk lietot skrubjus sejas ādas attīrīšanai, tad iesaku pamēģināt pīlinga gēlus, kas iemasējot ādā pārvēršas par "kamoliņiem", kas palīdz noņemt atmirušās sejas ādas šūnas. Gelam piemīt maigs, patīkams aromāts, iepakojums paredzēts 8-10 lietošanas reizēm, bet man šķiet, ka pat vairāk, jo vajag izmantot pavisam nedaudz produkta. Āda pēc lietošanas ir ļoti mīksta un maiga. 



KRĒMI

BIO world BOTANICA mitrinošs dienas krēms*/ Mani uzrunāja krēma iepakojums, pieejamas vairākas versijas, visi prezentēti kā kokteiļi sejas ādai. Šis konkrētais ir vieglas konsistences (man nedaudz atgādina Biodermas mitrinošo serumu tieši pēc konsistences), tas viegli mitrina un uzmundrina sejas ādu. Tieši šī versija, manuprāt būs vairāk piemērota vasarā, bet arī tagad labprāt lietoju kā vieglu mitrinošo bāzi zem dekoratīvās kosmētikas, drīz pudelīte būs tukša, pamēģināšu kādu citu versiju salīdzināšanai.
Dr. Sante Goji 25+ dienas un nakts krēmi ar hialuronskābi*/ Man sejas krēmiem nudien nav augstas prasības, lielāka daļa man pat šķiet pilnīi vienādi, tikai tiem atšķirās smarža un cena :D Galvenais, lai tie iesūcoties neatstāj taukainu kārtiņu un neveļas pa ādu. Šoreiz izvēlējos sev dienas un nakts krēmu komplektu no jau iemīļota zīmola Dr. Sante. Krēmi paredzēti manai vecuma grupai (25+), ir pieejamas kombinācijas arī gados vecākām dāmām. Man patīk sajuta pēc šo krēmu uzklāšanas. Patīk, ka var just, ka nakts krēms ir biezāks un barojošāks par dienas krēmu, bet nav pārāk smagnējs. Dienas krēmam ir SPF 15, kas šobrīd ir pilnībā pietiekami. 
SHARY toneris-starteris*/ Vienmēr ir bijis interesanti izmēģināt korejiešu brīnumus, tāpēc, kad Multiluksā parādījās zīmola SHARY produkti, man vajadzēja izmēģinat vismaz dažus. Šis starteris, kā jau nosaukums saka priekšā, ir paredzēts kā pirmais solis sejas ādas kopšanā, vēl pirms seruma. Produktam ir viegla želejveida tekstūra, kas ātri iesūcas ādā un sniedz svaigumu un komfortu. Līdzekli var iemasēt sejas ādā ar rokām, vai uzklāt uz vatītes un tad noslaucīt seju, vēl nezinu, kā man patīk labāk. Neteikšu, ka šis ir pirmās nepieciešamības produkts, bet noteikti piemērots eksperimentiem un sejas ādas kopšanas rutīnas dažādošanai. 
SHARY krēms ap acīm un lūpām*/ Man bija beidzies iepriekšējais acu krēms, tāpēc izvēlējos šo, tas ir viegls, ātri iesūcas un tam nepiemīt smaga vai lipīga sajūta pēc uzklāšanas. Pavisam viegli smaržo pēc kaut kā citrusīga un svaiga. Interesanti, ka šo krēmu var lietot arī ap lūpām, kas ir forši, jo reizēm ļoti prasās papildus mitrināšana, bet ierastie sejas krēmi ar to netiek galā. 



MASKAS
Vienreiz lietojamās sejas maskas / Šoreiz par katru sīkāk nerakstīšu (par attēlā redzamajām varēsiet lasīt nākamajos tukšinieku rakstos, bet par citām varat izlasīt iepriekšējos iztukšotās taras rakstos), tikai gribēju atgādināt, ka Multiluksā ir ļoooti plašs sejas masku klāsts un starp 300+ maskām noteikti atradīsiet sev tikamāko. 

BIO world BOTANICA mitrinoša krio-maska ar piparmētru, zemenēm un baziliku / Šī bija izcila maska vasarā, jo tai ir atvēsinošs efekts, arī tagad, lai izlietotu iepakojumu, lietoju to pēc garām un nogurdinošām darba dienām. Maskai ir uzmundrinoša smarža, sastāvā esošās sīkās daļiņas pie skalošanas arī viegli skrubē. Maskai ir 96% dabīgs sastāvs, tā ir vegāna un tai ir ļoti izdevīga cena arī bez atlaidēm. 

BelkosmeX "Vieglu garu!" sejas maska dziļai poru attīrīšanai ar detoksa efektu / Cik ļoti es esmu vīlusies dārgu un zināmu zīmolu sejas maskās, kuru sastāvā ir māli, tik ļoti es esmu sajūsmā par šo sejas masku, kura parasti ir noslēpusies kaut kur veikala plauktos, maksā megaizdevīgi un atgriežas manos kosmētikas plauktos ne pirmo reizi. Es nezinu, ja jums ir problemātiska āda, tad izmēģiniet, zaudēt nav ko. Nē, brīnumus negaidiet, maska ir jālieto regulāri, lai redzētu efektu, bet tā ir ļoti patīkama uz ādas, un nesakalst kā citas mālu maskas, tāpēc netraumē jau tā bieži sakairināto ādu. Tā kā visa produktu līnija ir paredzēta lietošanai pirtī, tad iesaku  šo lietot uzreiz pēc vannošānāss, vai pat speciālas tvaika vanniņas tikai sejas ādai, tad efekts būs izteiktāks un pamanāmāks. 


PATČI (PATCHES)
Agrāk diezgan skeptiski skatījos uz patčiem (nepatīk tas vārds, bet cita latviskojuma nav), jo man tie likās bezjēdzīgi, nav tā, ka tagad bez tiem dzīvot nevaru, tomēr esmu tos iekļāvusi savā ikdienā. Šobrīd manos kosmētikas plauktiņos ir 3 dažādu veidu patči no korejiešu zīmola SKINLITE

Acu zonas maskas ar kolagēnu / viens no dižpārdokļiem Multiluksā, pati pērku atkārtoti, dāvinu un iesaku citiem. Iepakojumā ir 30 plāksnītes par 1 pāra cenu. Plāksnītēm ir tāds materiāls kā drāniņmaskām, tāpēc tās labāk pieguļ zemacu zonai un nešļūk nost. Man patīk tās lietot gan no rītiem, lai atmostos un noņemtu pietūkumu, gan dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas laikā, tā kā acu kosmētiku parasti uzklāju pirmo, tad vienlaicīgi mitrunu zemacu zonu un, ja nobirst acu ēnas, tad tas viegli var noņemt nost kopā ar masku. 

Zelta folija patči* / Iepakojumā ir 10 plāksnītes, materiāls kā iepriekš pieminētajām SKINLITE folija maskām, kuras efektīgi izskatās selfijos. Pagaidām esmu izmēģinājusi tikai 1x , tāpēc nevaru baigi spriest par efektivitāti, bet pēc vienas reizes nebija arī nekādu pretenziju. Savu pamatfunkciju - atvēsināt un mitrināt zemacu zonu, tie veica. 

Zelta hidrogēla patči* / Šos lietojam abas ar mammu, arī labi veic pamatfunkciju, vienīgais mīnuss - tie ir ļoti mitri, tāpēc var slīdēt nost un ar tiem nevar pārvietoties apkārt, bet vai vajag? Var arī tās 20 minūtes veltīt pilnīgai relaksācijai un pagulēt mierīgi. Pēc noņemšanas pārpalikums obligāti jāiemasē, citādāk var palikt viegli lipīga kārtiņa, bet arī tas nav traucēklis. 

Tas arī šoreiz viss. Varbūt kaut kas no manis pieminētā ir mēģināts? Kā patika/nepatika? Vai varat ieteikt kādu sejas ādas kopšanas līdzekli no Multiluksa?

                                          Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru