IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #66 : #ANNAVANNĀ

Ko es darīju, kad šis dīvainais laiks bija tikko sācies un pašas drošībai un veselībai labāk vajadzēja palikt mājās? Sēdēju vannā stundām ilgi :D
Tāpēc turpinājumā par 10 produktiem vannai, kurus paspēju izlietot. Drīzumā būs vēl viena "porcija" par tiem produktiem, kas tērējas nedaudz lēnāk.
  1. Beauty Jar Bubble Gum putojoša dušas želeja ar granātābola un vaniļas ekstraktiem / Beauty Jar man kļuvis par ļoti mīļu zīmolu, jo produkti ir ražoti Latvijā, tiem ir salīdzinoši nekaitīgāks sastāvs, cenas ļoti draudzīgas un zīmolam ir izteikti sajūtu produkti, kas ļauj atslābināties, baudīt smaržu un vairot prieku. Nu, mums ir vietējais LUSH, tikai ar citiem produktiem un citu cenu kategoriju. Par dušas želeju - maiga, nekairina ādu, viegli mitrina, pēc noskalošanas nav velkoša sajūta. Patīkami, neuzkrītoši smaržo pēc saldām košļenēm. Patika. Trauciņš uz miskasti vēl neceļo, jo ir iespējams sakrāt 3 trauciņus, aiznest atpakaļ uz Siberika veikalu un saņemt dāvaniņu. Sīkums, bet patīkami un ilgspējīgi.
  2. AVON Festive Wishes putas vannai ar vaniļas cukuru / Kad pievienoju putas savam pasūtījumam, padomāju - ko es daru, man pārspīlēta vaniļas smarža nemaz nepatīk. Bet putas nemaz nesmaržo pēc vaniļas. Nu, tā, ka vispār. Bet vannas līdzeklim ir patīkams aromāts, puta sir vieglas un gaisīgas (mazliet vieglākas par oriģinālajām, populārajām AVON vannas putām). Iztērēju, patika, bet atkārtoti nepirkšu.
  3. Beauty Jar Sleepy Santa ziemas ķermeņa skrubis ar lavandu un šī sviestu / Man žēl, ka šis skrubis bija limitēts produkts Ziemassvētku laikā, jo ļoti patika. Nebija pārāk ass un arī lavandas smarža bija dabiska un ne pārāk spēcīga. Ja kaut kas līdzīgs parādīsies sortimentā, labprāt iegādāšos atkārtoti.
  4. AVON foot works nakts maska pēdām / Šis gluži nav vannas produkts, bet iekļāvu rakstā, jo lietoju pēc vakara vannām vai kāju vanniņām, kad pēdas ir ļoti nogurušas. Patika, ka produktam nav tipiskā skuju smarža, bet, pielāgojoties tam, ka tā ir nakts maska, aromātam izvēlēta lavanda. Maska ir kā krēms, kas jāiemasē pēdās uz nakti, tas neiesūcas uzreiz pilnībā, bet arī neatstāj lipīgu sajūtu, ideāli kopā ar mīkstām zeķītēm. Pēc ilgāka laika lietošanas krietni uzlabojās manu sauso
  5. Beauty Jar SEX BOMB vannas burbuļbumba / Šeit nav ko daudz stāstīt, vannošnās bija patīkama, ūdens mīksts, smaržīgs un iekrāsojies viegli sārtos toņos. Vannu nesmērē, viss forši. Noteikti gribēšu izmēģināt vēl kādu Beauty Jar vannas bumbu.
  6. DOVE dušas putas ar alveju un bumbieri* / Putas tika izmantotas gan vannā, gan vienkārši roku mazgāšanai, dozators produktu pārvērš vieglās putās. Jā, citādāks produkts, bet noteikti ne pirmās nepieciešamības, arī cena salīdzinoši augsta.
  7. AVON vannas putas "vaniļa un vīģes" / Avon vannas putas ir jau klasika, kaut arī baigi vairs neaizraujos ar Avon produkciju, šad tad tomēr kaut ko pasūtu, kas ir iecienīts jau gadiem un vannas putas ar dažādiem aromātiem ir regulārs kosmētikas plauktiņu viesis. Šīm smarža bija ļoti salda un svaiga reizē, kādam varbūt var pat šķebināt. Ja nebūs parādījušies jauni aromāti, pasūtīšu atkārtoti.
  8. STENDERS greipfrūta un cidoniju roku ziepes / Šīs vairāk tika lietotas tām paredzētajam mērķim - roku mazgāšanai, bet dažreiz izmantoju arī kā uzmundrinošu dušas želeju. Foršas, biezas ziepes, mamma izmanto arī virtuvē, labi nomāc smakas. Cena bez atlaides, manuprāt, ir par augstu, bet uz atlaidēm var noķert kādreiz.
  9. HUGO BOSS NUIT pour femme dušas želeja / Šo biju saņēmusi kā dāvaniņu par pirkumu, līdz galam gan neizlietoju, jo aromāts neiepatikās un, kā jau ar parfimētām dušas želejām gadās - kairināja ādu. 
  10. LUSH luxury lush pud vannas burbuļbumba /  LUSH diemžēl Latvijā vairs nav pieejams, bet man pa kādai bumbelei draudzene atved no UK, vasarā vienu atvedu no arī Stokholmas. LUXURY LUSH PUD bumba ir daudzkrāsaina un ļoti smaržīga, mazliet jāuzmanās, jo rozā daļiņas, ja pielīp vannai, tad var nedaudz sakrāsot vannu, bet man sanāca viegli notīrīt.
                                        Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru