IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #70 un #71 : ATRASTS MULTILUKSĀ

     Šoreiz esmu savākusi pat 20, nevis 10 iztukšotos iepakojumus no Multiluksa plauktiem, tāpēc aši stāstu par tiem, lai lieki nekrātu atkritumus un, iespējams pamudinātu arī jūs uz kāda produkta pirkumu. Atgādinu, ka Multilukss ir viens no budžetam visdraudzīgākajiem kosmētikas veikaliem un šobrīd tajā norisinās arī izpārdošana, kuras laikā daudzus labus produktus var iegādāties vēl izdevīgāk.


1.  Salfeti mitrās antibakteriālās salvetes / Spontāns pirkums, jo iepatikās košais iepakojums. Uzskatu, ka somiņā vienmēr jābūt mazajam mitro salvetīšu iepakojumam, jo, ja ne pašai ir nepieciešamība, tad bieži esmu izpalīdzējusi kādai māmiņai sabiedriskajā transportā, kuras sīcis nošmulējies ar šokolādi, vai kādā citā sadzīves situācijā. Konkrēti šīm salvetītēm nebija ne vainas, mitras, izturīgas, nesausināja ādu. 
2.   GREENINI hidrofilā eļļa* / Neatstāj eļļainu, taukainu sajūtu, ļoti jauki smaržo pēc vīnogām, patīkams sastāvs, maigi, bet labi attīra sejas ādu. Neesmu hidrofilo eļļu cienītāja, bet šo kādreiz varētu pat atkārtot. 
3.    BOTAVIKOS minerālais dezodorants-sprejs  ķermenim un kājām* / Ļoti patīk, sapūšoties varkarā pēc dušas un pēc tam vēl arī no rīta, visu dienu ir patīkama svaiguma sajūta un ēterisko eļļu aromāts. Šis ir ar izteiktu zālīšu, sandalkoka, muskatrieksta, ingvera, u.c. ēterisko eļļļu aromātu, tāpēc derēs gan sievietēm, gan vīriešiem. Tagad iegādājos arī rozā versiju, tai mazliet izteiktāk jūtams ziedu aromāts. Tiešām ļoti patīk, iesaku izmēģināt, ja vēlaties pamēģināt kādu jaunu dabīgo dezodorantu.
4.  Etude Organix sviesta-krēms rokām un nagiem "Mandeļu maffins" / Vai tad ar tik mīlīgu iepakojumu ir iespējams nenopirkt šo krēmiņu? :D Bija mans sabiedrotais kādu laiku darba atviktnē, lai ātri sasmērētu sausuma savilktās rociņas un atkal dotos darbos, jo šim krēmam nevajadzēja gaidīt, līdz tas pilnībā iesūktos. Par aromātu - neitrāls, mandeles un maffinus nesajutu. 
5.   Čistaja linija "Ideāla āda" roku krēmiņš* / Vēl viens supermīlīgs iepakojums, superviegla konsistence un burvīgs aromāts! Bija mans favorīts vasarā un nesen iztērēju pēdējos kriksīšus. Šo noteikti atkārtošu. Nebūs piemērots, ja roku āda jau ir stipri sausa un savilkta, jo krēma konsistence tiešām ir ļoti viegla. bet kā ikdienas sajūtu produkts ideāls. Košais iepakojums un jaukais aromāts vienmēr uzmundrināja un uzlaboja garastāvokli. 


6.  Lesnoj balzam mutes skalojamais līdzeklis naktij / Ļoti patika gan garša, gan efekts, pirkšu vēl. 
7.  Taiga Siberica Wild Icy Cranberry dušas želeja / Es nezinu, kā jākomentē dušas želejas, bet šī man ļoti patika, jo attīrīja, bet nesausināja ādu un smarža atsauca atmiņā bērnību. Izmantoju arī kā vannas putas. 
8.  Fresh Juice vannas pērlītes ar frēziju un kokosriekstu aromātu/ Man kā vannošanās mīlei katrs interesantais vannas produkts liek vēl ilgāk sēdēt vannā :D Iepriekš izmēģināju ķiršu versiju, kas iekrāsoja vannas ūdeni sārtu, noklāja ādu ar sīkiem spīdumiņiem un fantastiski smaržoja pēc ķiršu kompota. Šī versija smaržo ļoti izsmalcināti, aromāts kādu laiciņu saglabājas arī uz ādas un pēc vannošanās nav nepatīkama savilkuma sajūta. Noteikti ir atkārtota pirkuma vērtas. 
9. un 10.   Dr Sante dienas un nakts krēms 25+ ar hialuronskābi / Man sejas krēmiem nav nekādas augstās prasības, galvenais, lai tie mitrina vai papildus baro ādu, neatstāj pārāk taukainu sajūtu vai dīvainu plēvītes kārtu un nekairina ādu. Ar šiem viss bija kārtībā, lieliski piemēroti tieši vasaras periodam, jo tiem ir viegla konsistence. Piemīt viegls ziedu aromāts. 

11. Shelley sausais šampūns apjomam / Iepakojums ļoti atgādina slavenos Batiste sausos šampūnus, tikai maksā krietni mazāk. Šī versija smaržo ļoti patīkami, nav jānosmok līdzekļa mākonī, kā tas gadās ar citiem sausajiem šampūniem. Piemērots vairāk, lai piepaceltu matu saknes, mazāk, lai noslēptu jau sataukojušās matu saknes. Atstāj baltas pēdas, bet izķemmējot matus un iestrādājot līdzekli matu saknēs, tās vairs nav redzamas. 
12. un 13. BIO WORLD Secret Life micelārais šampūns un kondicionieris / Ļoti viegli matu kopšanas līdzekļi ar svaigu, patīkamu aromātu. Īpaši patiks smalku un plānu matu īpašniecēm.
14. Evoluderm matu maska sausiem matiem* / Šo masku izvēlējos kā dāvanu, kad Multiluksā bija akcija 2=3 matu produktiem.  Ļoti, ļooooti patika! Sastāvā daudz vērtīgas eļļas, smaržoja pēc salonu kosmētikas un tiešām bija novērojams papildus efekts, nevis, ka vienkārši mati ir izmazgāti un palutināti ar kondicionieri. Ja vēl kādreiz redzēšu veikalā, atkārtošu. 
15. LUXVISAGE #becrazy volume&lift up skropstu tuša* / Perfekta ikdienas tuša. Izliekta silikona birstīte (tādas ir manas iecienītākās). Ne ar ko neatšķirās no citiem pat 5 vai vēl vairāk reižu dārgākiem analogiem. Ir vērts izmēģināt gan šo tušu, gan citus produktus no Baltkrievu dekoratīvās kosmētikas līdzekļiem, tur tiešām var atrast pērles! 

16. Dr. Sante SEBO-ZERO attīroša maska problemātiskai ādai* / Ļoti patika! Parasti līdzīgas maskas lietoju reti, tāpēc neredzu vajadzību pirkt lielu tūbiņu/trauciņu ar masku, kuru lietoju maz un nespēju iztērēt. Šī nav klasiska mālu maska, kas momentā sakalst un izsausina ādu (tāpēc VIENMĒR seja regulāri jāsamitrina ar ziedūdeni vai parastu ūdeni, lai neļautu maskai izklast un traumēt ādu). Kaut arī uz iepakojuma rakstīts, ka maska jāklāj biezā kārtā, manuprāt, tāpat iepakojums pietiek 2 reizēm (vai masku vakaram ar draudzeni), tāpēc iepakojumam jānogriež tikai pats stūrītis, lai vajadzības gadījumā to var aiztaisīt ar knaģīti un iztērēt pārpalikumu citā reizē. 
17.  Sto Receptov Krasoti KOKOS Superfood mitrinoša maska sejai* / Lieliska mitrinoša drāniņmaska, smaržo pēc kokosriekstu ūdens, lipīgā sajūta pēc noņemšanas un iemasēšanas ir pavisam minimāla un ātri pazūd. Nav kur piesieties, patika. 
18.  MI-RI-NE atjauninoša maska ar gliemežu mucīnu* / Arī te nav kur piesieties, maskas audums bija ļoti plāns un tāpēc, man personīgi, patika krietni labāk par vairākiem dārgākiem analogiem. 
19.   Dizao zelta botomaska ar kolagēnu* / Šo masku es jau atrādīju savā instagram profilā, Patika, ka tā uzliekama no divām daļām, izskatās ļoti dārga un arī efekts bija labs. Kārtējo reizi atgādinu, ka Multiluksā ir vairāk nekā 300 dažādu sejas masku, tāpēc katrs var atras sev interesantāko un noderīgāko. 
20.   Estelare maigs pīlinga gels* / Šis ir mana mazā mīlestībiņa! Ļoti maigs, viegls, jauki smaržo, bet lieliski noņem atmirušās ādas daļiņas. Iepakojums pietiek 8-10 lietošanas reizēm (manā gadījumā vēl vairāk, jo lietoju tikai uz atsevišķām sejas zonām). Produkts ir kā gels, kuru jāuzklāj uz sejas ādas un maigi jāpamasē, tad tas saveļas tādos kā kunkulīšos un maigi attīra ādu. Noskalojot nav savilkuma sajūtas, āda ir ļoti mīksta un maiga. Ja skrubji vai skābju pīlingi nav jūsu produkts, bet prasās attīrīt ādu pamatīgāk, tad iesaku paskatīties šāda tipa produktu virzienā. 


Tas arī šoreiz viss. Kas no pieminēta ir mēģināts? Kā patika? Kas ieinteresēja visvairak? Padalies komentāros!

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru