ATSAUKSME: 7 DAY COSMETICS

Man ir liels prieks, ka arvien biežāk varu jums rakstīt par kosmētiku ar dabīgu sastāvu. Vēl lielāks prieks, ja kosmētika tiek ražota tepat Latvijā. 

Iespējams, ka par 7 day kosmētiku jau ir dzirdēts, bet, ja nē, tad labprāt iepazīstināšu!

7 Day Cosmetics radījusi Aleksandra Butanova - mamma un kosmētikas entuziaste, kura līdz šim lielajam solim par savas kosmētikas līnijas izveidi nonāca pēc cīņas ar slimību. Tas noteikti nebija viegli, pie produktu izstrādes pagājuši vairāk kā 10 gadi, tāpēc manās acīs šīs līnijas produktiem noteikti ir pamatīga pievienotā vērtība, kā arī Aleksandras individuālā pieeja katram klientam veicina uzticibu un lojalitāti. 

EFEKTIVITĀTE un DABISKUMS - tas noteikti ir par 7 Day Cosmetics! Kosmētikas līdzekļi nesatur parabēnus, alkoholu, minerāleļļas, sulfātus, ķīmiski putojošas vielas, kaitīgus konservantus. Līnijas klāsts ir neliels, tomēr pietiekams, lai atrastu sev nepieciešamo gan sejas, gan ķermeņa ādas kopšanu. Ir gan universāli produkti, gan tādi, kas paredzēti konkrētam mērķim. Man šis vēl nav aktuāli, bet ir īpaši padomāts par esošajām un topošajām māmiņām un viņu ķermeņa ādas kopšanu. Ar zīmolu un tā produktu klāstu var iepazīties ŠEIT.

***

Ar mani sazinājās pati Aleksandra un piedāvāja izmēģināt 2 no populārākajiem 7 Day Cosmetics produktiem - Cleanser un VIP Serum.


MITRINOŠS un AIZSARGĀJOŠS ATTĪROŠS LĪDZEKLIS SEJAI 

"Maigi un saudzīgi attīrošs gēls ar ilgstoši mitrinošu iedarbību. Lieliski noņem kosmētiku, novērš ādas sausumu, mīkstina, padara to maigu un mirdzošu. Lietošana: no rīta un/vai vakarā. Nelielu produkta daudzumu uzklāt uz mitras ādas, saputot un nomazgāt".

Ļoti patīkams attīrošais līdzeklis! Tas gan attīra, gan mitrina un aizsargā ādu, kā arī tam piemīt pavisam viegls eksfoliēšanas (ādas atmirušo šunu noņemšanas) efekts. Jūtams viegls, svaigs citrusaugļu aromāts, kas ātri izgaro un nav traucējošs. 

Aleksandra mani brīdināja, ka sejas āda var reaģēt. (Tas, manuprāt, ir normāli, nomainot sejas attīrīšanas līdzekli, ja vien reakcija neizskatās pēc alerģijas, citādi tā ir parastā ādas reakcija). Tā arī notika - man uz zoda un vaigiem uzmetās pāris pumpiņas, bet tās ātri pārgāja un šobrīd mana āda, kaut arī tai ir tendence uz akni un stipru taukošanos, ir gandrīz pilnībā tīra. Tādu sejas ādu neesmu redzējusi jau labu laiku un noteikti turpināšu lietot šo līdzekli, nemiksējot ar citiem, lai līdz pudelītes iztukšošanai pilnībā novērtētu tā efektu. 

SEJAS LIFTINGA UN DRENĀŽAS SERUMS

"Inovatīvs serums ar izteikti mitrinošu, tūlītēju mīmikas grumbiņu un ādas toņa izlīdzināšanas efektu. Spēcīgā antioksidantu kombinācija kavē novecošanās procesu radītās izmaiņas un dziļi atjauno ādu. Acīmredzama tūlītēja liftinga iedarbība. Lietošana: no rīta un vakarā. Serumu uzklāt uz sejas, iemasēt, līdz tas iesūcas ādā".

Ar serumiem man pieredze maza, tos esmu sākusi iekļaut savā sejas kopšanas rutīnā salīdzinoši nesen. VIP serumam ir liels tilpums (50ml), stingrs, parocīgs iepakojums, ērts pumpītis. Pats serums ir gelveidīgs, uzklāšanai vajag pavisam nedaudz, "pārdozējot" var neiesūkties kā vajag un veidot kārtiņu. Šobrīd lietoju tikai vakaros, jo ziemas periodā, kad ārā ir sals, ar šo produktu uz sejas nedrīkst doties! :) Pēc sejas ādas attīrīšanas uzklāju serumu, maigi iemasēju to ādā pa masāžas līnijām, sagaidu, kad pilnībā iecūcies un uzklāju savu cita zīmola sejas krēmu. Līnijā ir arī VIP sejas krēms vēl labākiem rezultātiem. Kad ārā vēl nebija sals, tad pa dienu īpaši labi varēja novērot seruma efektu, jo āda izskatījās tiešām labi. Man galvenais noteikums ir, lai serums nav lipīgs un, lai var redzēt kaut nelielas sejas ādas izskata izmaiņas to lietojot. Šis serums atbilst manām prasībām, nekairina vai jebkādi citādi negatīvi neietekmē manu problemātisko ādu, tāpēc turpināšu to lietot arī turpmāk. 

Iesaku apskatīt pilno piedāvājumu mājaslapā https://7day.lv/ , šobrīd produkcija vēl pieejama ar ļoti labām atlaidēm  (ieteicama piegāde ar kurjeru, jo produkti pakomātos šobrīd var sasalt).


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Seko 7DAY Cosmetics jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Rakstā pieminētie produkti saņemti dāvanā no uzņēmuma. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.



Nav komentāru