IZTUKŠTAIS DESMITNIEKS #72 : ATRASTS MULTILUKSĀ

Esmu atpakaļ blogā ar jaunu iztukšoto trauciņu rakstu - šoreiz atkal no mana mīļā "Multiluksa". Bez garām ievadrunām, aiziet!


  1. Čistaja Linija Idealnaja Koža roku krēms / Esmu šo jau pieminējusi iepriekš, ļoti patīkams krēmiņš, viegls, ātri iesūcas un patīkami smaržo. Redzēju veikalā, ka nedaudz pamainījies iepakojums, cerams, ka saturs tas pats. 
  2. Dove mitrinošs micelārais ūdens / Varbūt arī nav pats labākais micelārais ūdens, kādu esmu lietojusi, bet izlietoju un vīlusies arī nebiju. 
  3. Recepti Babuški Agafii dadžu matu maska / Nesatur parabēnus, precīzi neatceros, bet cena bija ļoti neliela. Nebija wow efekta, tādu arī nemaz negaidīju, bet matus tāpat padarīja mīkstus un gludus. 
  4. Planeta Organica No Stress kokosriekstu-banānu dušas želeja / Visa šī līnija ir ar fantastiski smaržojošiem produktiem un arī šī dušas želeja nav izņēmums. Ļoti ērta pudele ar pumpīti. 
  5. Shary acu un lūpu kontūru krēms* / Korejiešu kosmētikas faniem noteikti patiks. Āda ap acīm tika mitrināta pietiekami labi, patika arī lietot ap lūpām. Varbūt priekš ikdienas lietošanas nav tas ērtākais iepakojums, bet izbraucieniem gan lielisks!
  6. Dr.Sante gurķu gels-pīlings / Šo paķēru veikalā pilnīgi "uz dullo", cena bija mazbudžeta, tāpēc nebūtu bijis žēl, ja gels nepatiktu. Tomēr bija pat ļoti ok, seju skrubēju ne biežāk kā 1x nedēļā. Stipri jutīgai ādai neieteikšu, jo skrubējošās daļiņas ir diez gan asas, dažreiz pat izmantoju citām ķermeņa zonām. Patīkami atsvaidzinoša sajūta pēc lietošanas. Vienīgais mīnuss - man nestrādāja pumpītis (nopirku brāķi), bet ātri atrisināju problēmu, nomainot citu pumpīti no saviem krājumiem. 
  7. Planeta Organica granolas ķermeņa skrubis / Šo bija ļoti grūti neapēst :DD Salda "garšīga" smarža, skrubēšanas funkciju pilda ne tikai cukurgraudi, bet arī sastāvā esošās auzu pārslas. Ļoti patika. 
  8. Funny Organix Ice cream mask / Klasiska drāniņmaska ar atvēsinošu efektu. Vēl iespaidīgākam efektam noteikti pirms lietošanas jāpatur ledusskapī, es to nedarīju, bet tāpat maska lieliski veica savu darbiņu - mitrināja un atvēsināja sejas ādu. 
  9. Funny Organix Japonicow Bubble Zen maska / Klasiska burbuļmaska, kas pēc uzlikšanas sāk pati burbuļot, patīkami kņudinot ādu, tādējādi papildus attīrot ādu. Patika. 
  10. Skinlite eksfoliējoša pēdu maska / Foto ir vēl neatvērta paciņa, jo atvērto jau izmetu. Lieliska pēdu maska! Pērku ne pirmo un ne pēējo reizi. Veicu procedūru ~1x pusgadā, biežak nav ieteicams. Ar efektu neesmu dalījusies nekur visai saprotamu iemeslu dēļ. Ja iegulēsiet pie foto - viss, ko redzēsiet, ir patiesība.
Kas no pieminēta ir mēģināts? Kā patika? Kas ieinteresēja visvairak? Padalies komentāros!

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru