IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #73,#74,#75 : AVON

Jums arī darbā ir TĀ KOLĒĢE (vai vairākas), kura atnes kādu katalodziņu un piedāvā kaut vai tikai paskatīties, bet tu labi zini, ka tikai ar paskatīšanos tas nebeigsies? :D Man bija, tāpēc arī iztukšīšos sakrājies paprāvs pulciņš ar AVON trauciņiem.  Ja man kāds grib uzrakstīt - bet tu taču ej uz to, lai lietotu tikai cruelty free kosmētiku, tad iesaku palasīt jaunāko informāciju, kā arī uz iepakojumiem arvien biežāk parādās logo ar trusīti, kas ir par alternatīvu meklēšanu testēšanai uz dzīvniekiem. Es tagad negribu rosināt diskusijas par pašu zīmolu, tā mārketingu un skandāliem, bet vienkārši pastāstīt par savu pieredzi ar konkrētiem produktiem. Kā redzams, tad pārsvarā tie ir tualetes ūdeņi, ķermeņa atsvaidzinātāji, dušas želejas un vannas putas, kas būtībā ir klasika, kas tika pasūtīta no Avon arī skolas laikos, kad kolēģu vietā katalogus nesa klasesbiedrenes, kuru mammas bija izlēmušas pamēģināt darbošanos AVON kompānijā. 


  1. planet spa radiant gold ķermeņa&masāžas eļļa ar spīdumiņiem / par šo man bija maksimāla sāpe, jo pudelīte pēc neilgas lietošanas bija aizkritusi aiz kosmētikas plauktiņa, es par to biju aizmirsusi un izvilku ārā tikai tad, kad tai jau bija beidzies lietošanas termiņš :( Cik atceros, tad eļļa superīgi smaržoja un atstāja uz ādas burvīgus zelta krāsas mirdzumiņus. Vienīgi vajadzēja mazliet ilgāk pagaidīt, lai tā iesūcas un nenosmērē drēbes. 
  2. works skūšanās eļļa / pirmo reizi lietoju šāda tipa produktu, tā ir kā viegla, netaukaina eļļiņa, saskaroties ar ūdeni pārvēršas par tādu kā pieniņu, vienlaicīgi mitrinot ādu un palīdzot skuveklim vieglāk slīdēt. Interesants produkts, bet es tomēr esmu pieradusi vairāk pie putām un kondicioniera kā skūšanās krēma izmantošanas, tāpēc tas nekļuva par ikdienā iecienītu līdzekli matiņu likvidācijai. 
  3. planet spa the ayurveda ritual daudzfunkcionāla eļļa / planet spa ir ļoti aromātiski, interesanti produkti un arī šis nebija izņēmums, eļļu var izmantot dažādos veidos - matiem, ādai, bet es visbiežāk pilināju klāt vannai. Patika, bet diez vai pasūtītu atkārtoti. 
  4. Far Away dezodorants-anti perspirants rullīša formātā / šo man palūdza mamma, jo Far Away ir viens no viņas mīļākajiem aromātiem, ir ok, tikai kārtīgi jānožāvē, jo var sasmērēt drēbes. 
  5. Encanto IRRESISTIBLE tualetes ūdens / Nopirku, jo patika tās pašas līnijas ķermeņa atsvaidzinātājs, tomēr izrādījās, ka tas smaržo pilnīgi atšķirīgi. Man patika, tomēr nebiju sajūsmā, bet mamma labprāt izlietoja. 
  6. Ultra Sexy tualetes ūdens
  7. Ultra Sexy tualetes ūdens / šo aromātu mēdzu bieži pasūtīt, kad mācījos vidusskolā, tad tas pazuda no kataloga, bet kādu laiku atpakaļ atkal parādījās, tāpēc pasūtīju uzreiz divus :D Joprojām patīk saldenais aromāts, tomēr man liekas, ka tas vairs nav tik noturīgs, kā agrāk.
  8. Rebel ķermeņa krēms / Rudenī/ziemā ļoti patika Rebel tualetes ūdens, komplektam ar ķermeņa krēmu bija izdevīga cena, tomēr pašu krēmu izmantoju vien dažas reizes. Nezinu, kādēļ. Ar aromātu viss bija ok, ar konsistenci arī, tomēr kaut kā nestiepās pēc viņa roka visu laiku. 
  9. footworks dezodorants pēdu un apavu atsvaidzināšanai
  10. footworks atvēsinošs līdzeklis pēdām ar piparmētru un alveju
  11. footworks pēdu atsvaidzinātājs ar baziliku, rozā greipfrūtu un glicerīnu / pēdu dezodoranti un atsvaidzinošie līdzekļi mūsmājās ir iecienīti un patīk tieši šis formāts, kas izmidzinās, nevis pildīti flakonos, aromātu izvēlamies pēc noskaņojuma, haha. 
  12. naturals ķermeņa atsvaidzinātājs ar melno ķirsi un muskatriekstu / ļoti patika, smaržo garšīgi, pasūtīju vēl vienu. 
  13. naturals ķermeņa atsvaidzinātājs ar apelsīnu ziediem / šis gan pavisam nepatika, ož pēc WC atsvaidzinātāja, tādam mērķim arī izmantoju, jo bija žēl mest pilnu ārā.
  14. ATTRACTION ķermeņa atsvaidzinātājs / ar šo pagājušajā vasarā smaržojās draudzene, man iepatikās, sev arī pasūtīju, vispār man ir daudz un dažādi ķermeņa atsvaidzinātāji ikdienai, kad smaržas lietot negribas, bet smaržot labi gribu, jo mājās dzīvo neapkarojams smēķētājs un es nevēlos, lai drēbes ož pēc cigaretēm. 
  15. Encanto IRRESISTIBLE ķermeņa atsvaidzinātājs
  16. Encanto FASCINATING ķermeņa atsvaidzinātājs
  17. Encanto INTENSE ķermeņa atsvaidzinātājs / man visi patika, apbrīnojami noturīgi, uz drēbēm jūtami visas dienas garumā
  18. care roku krēms ar banāniem / kaut kad pasūtīju drēbes no andelemandele un šo man pārdevēja bija ielikusi kā dāvaniņu. Viegls, nedaudz mitrināja, izlietoju darbā. Bet.. pēc banāniem gan nesmaržoja nu nemaz, tāds saldens, maigs aromāts, bet banāni tur nebija pat garām gājuši. 
  19. senses florist collection SPRING BLOOM dušas želeja
  20. senses florist collection SPRING BLOOM dušas želeja / sākumā pasūtīju mazo iepakojumu, bet tik ļoti iepatikās smarža, ka uzreiz pasūtīju arī 2 lielos iepakojumus, no kuriem vienu jau esmu izlietojusi. 
  21. True lūpu eļļa / viens no maniem visu laiku mīļākajiem lūpu produktiem ne tikai no Avon, bet vispār. Kaut kas starp eļļu un lūpu spīdumu, nav lipīgs, mitrina un pabaro lūpas, glīti izskatās. Ja nemaldos, ir arī versija ar spīdumiņiem, to gan neesmu mēģinājusi. 
  22. Vanilla Cupcake vannas putas / nosaukumam atbilstošs aromāts, Avon vannas putas arī ir klasika mūsmājās, mainās tikai aromāti un pudeļu tilpumi. 
  23. Mark sudraba acu zīmulis*
  24. Mark melns acu zīmulis*
  25. Mark brūns acu zīmulis*/ man reizēm ir tāds niķis, ka veca kosmētika stāv plauktiņā, es to, saprotams, nelietoju, bet arī ārā neizmetu. Beidzot gan saņēmos, zīmuļus biju saņēmusi pasen konkursa ietvaros, sudraba ļoti patika, bet neko līdzīgu citur pagaidām neesmu atradusi. Melnais un brūnais bija intensīvi, tomēr smērējās, tāpēc nelietoju. 
  26. Rebel mini-tualetes ūdens / iecienīta aromāta mini versija arī bija iepriekš pieminētajā komplektā, forši, ka varēju to paņemt līdz, nenēsājot visu lielo pudeli, tomēr žēl, ka pudelīte nav uzpildāma. 
  27. naturals charming dušas želeja ar melno ķirsi un muskatriekstu / smaržoja tieši tāpat, kā iepriekš pieminētais ķermeņa atsvaidzinātājs, šī dušas želeja atšķīrās no klasiskajām ar to, ka bija daudz biezāka. 
  28. Watermelon Juicy splash vannas putas
  29. Pomegrante beach water vannas putas / arī mazie vannas putu iepakojumi šad un tad parādās manos kosmētikas plauktiņos, no klasiskajiem tie atšķiras ar piesātinātākiem aromātiem, bet vieglākām putām.
  30. Aloha Monoi vannas putas / aromāts bija ļoti "garšīgs", atgādināja Pina Colada kokteili. 

Kas no pieminētā ir lietots, kā patika? Vai mēdzat kaut ko pasūtīt no Avon? Varbūt varat ieteikt? Padalieties komentāros!

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru