Iespaidi : SPA rituāls "Rūgtā šokolāde"

Sveikas!
Šodien nolēmu pastāstīt Jums par saviem iespaidiem pēc SPA rituāla, kuru apmeklēju pagājušajā ceturtdienā.

Šo iespēju man uzdāvināja ģimenes draugi 2013. gada dzimšanas dienā, visu gadu uzradās kādi iemesli, lai apmeklējumu atliktu, bet tā jau nebūšu es, ja nedarīšu visu pēdējā brīdī :D




Ko par rituālu raksta masāžas salona "Inari" mājas lapā:

(kafijas pīlings visam ķermenim, šokolādes masāža, ķermeņa ietīšana ar šokolādi, aroma procedūra sejai (ietīšanas laikā)

Šokolādes masāža ir visjutekliskākā un atslabinošākā masāža: tā ir pilnīga relaksācija un brīnišķīgs līdzeklis pret stresu un sliktu noskaņojumu. Šo metodi var droši saukt par SPA antidepresantu, kas labvēlīgi iedarbojas uz visām maņām vienlaikus. Šo šokolādes burvību novērtē arī stiprā dzimuma pārstāvji – pēdējā laikā šokolādes SPA rituāli kļuvuši populāri arī vīriešu vidū.

Kamēr Tu baudīsi šokolādes aromātu un pilnīgu atpūtu, tiks veikts pilnvērtīgs SPA rituāls: ķermeņa attīrīšana ar skrubi, speciāla masāža ar izkausētu šokolādes masu un mandeļu eļļu, kā arī šokolādes ietīšana. Kamēr Tu baudīsi relaksāciju, Tava āda uzņems vērtīgos šokolādes fermentus. Ietīšanas procedūras laikā tiek veikta aroma procedūra sejai.

Šokolādes SPA rituāls:
mitrina un tonizē ķermeni;
piesātina ādu ar aktīvajiem elementiem;
iedarbojas uz nervu sistēmu kā antidepresants, sniedz uzmundrinošu efektu, pateicoties kofeīnam un tanīnam;
veicina laimes hormonu (endorfīnu) izstrādi
bagātina ādu ar tādiem minerāliem kā kalcijs, kālijs un magnijs;
cīnās ar novecošanu.

Procedūras ilgums: 90 minūtes

Mani iespaidi:
Viss notika tieši tā, kā minēts aprakstā. Sākumā āda tika attīrīta ar kafijas skrubīti, tas bija jānomazgā dušā, pēc tam apmēram 40min laikā viss ķermenis tika noklāts ar šokolādes un mandeļu masu, vienlaicīgi varēju baudīt masāžu. Pēc tam tiku ietīta plēvē un jutu sildošu efektu, kamēr gulēju plēvē, tika veikta sejas masāža ar eļļu. Pēc tam vajadzēja noskalot visu dušā un varēju doties tālāk savās gaitās.
Esmu dzirdējusi no citiem, kas apmeklējuši līdzīgas procedūras, ka skrubis ir pa asu, vai nepatīk tā ķēpāšanās. Mani tas netraucēja, ja kaut kas nepatika, droši varēju to teikt masierītei un viņa darīja visu. lai es justos labi. Esmu ļoti apmierināta, tajā vakarā jutos tiešām atpūtusies un priecīga.

Pēc procedūras mazliet vēl uzkavējos salona telpās, administratore mani pacienāja ar tēju un es tikmēr izpētīju katalogu ar citiem salona piedāvātajiem pakalpojumiem. Ar tiem visiem var iepazīties arī salona mājas lapā

Kur? 
Masāžas salons "Inari", Brīvības iela 73, 3.stāvs (ieeja no Bruņinieku ielas)

Cik tas maksā?
64eur, taču diez gan bieži dažādi servisi, piemēram davanuserviss.lv piedāvā dāvanu kartes par zemākām cenām.

Vai es iešu atkal? 
Uz šo konkrēto rituālu, uz savu galvu, visticamāk, ka nē, bet, ja uzradīsies iespēja, tad kāpēc gan nē. Ieinteresēja citi salona piedāvātie pakalpojumi, papētīšu vairāk un, iespējams, došos uz šo salonu atkal, jo apkalpošana un atmosfēra man ļoti patika.

Vai jums patīk veikt dažādas procedūras mājās, vai arī tomēr kādreiz uzticat šo darbiņu profesionāļiem? Vai jūs esat apmeklējušas kaut ko līdzīgu? Vai varbūt pilnīgi cita veida procedūras masāžu salonos? Padalieties ar pieredzi! :)

1 komentārs

  1. nekad neesmu kaut ko tādu mēģinājusi, bet ļoti gribētos, tomēr cena ir par augstu priekš manis.

    man ir savs masieris, labs meistars, kad sportoju, bieži pie viņa gāju, ļoti patika :)

    AtbildētDzēst