Pirmais randiņš : Rituals Cosmetics

Par "Rituals Cosmetics" zīmolu biju šo to dzirdējusi jau pirms tam, bet neko daudz, tāpēc vairāk info vajadzēja papētīt tad, kad šī zīmola pirmais veikals pavisam nesen atvērās t/c Rīga Plaza. Šodien pirms darba laika sākuma bija brīvs brīdis, tāpēc nolēmu doties izlūkos. Nu ļoti iepatikās man tur! Jauka atmosfēra un laipna darbiniece, kura visu man interesējošo pastāstīja un parādīja. Ļoti patika tas, ka veikalā ir izlietne, pie kuras var pamēģināt skrubīšus, putas utt, Izmēģināju roku skrubīti un vēl tagad ķepiņas maigas, maigas! :)

Veikalā var iegādāties ķermeņa krēmus,dušas putas, ķermeņa skrubjus, roku skrubjus, krēmus, sveces, smaržīgos kociņus, sejas kopšanas līdzekļus, dekoratīvo kosmētiku, arī ādas kopšanas līdzekļus bērniem, pat trauku mazgājamo līdzekli u.c.

Noteikti iesaku aiziet uz veikaliņu, aptaustīt, pasmaržot un izbaudīt!  Aromāti ir daudzveidīgi un starp tiem noteikti var atrast savam degunam patīkamāko. Pati šoreiz atgriezos mājās ar Yogi Flow dušas putām, jo aromāts patika un produkts pats par sevi likās interesants, jo man, personīgi, dušas putas ir jaunums. Noteikti došos uz šo veikalu vēl un vēl. Kad būs vairāk laika, gribēšu izpētīt dekoratīvās kosmētikas klāstu, kā arī apsveru iespēju iegādāties kādu no ķermeņa krēmiem un/vai skrubjiem, tikai nezinu vēl, kurš aromāts personīgi man būtu pietiekami labs, lai neapniktu.


Sīkāks info mājas lapā 
un
citu dāmu blogos:

Vai esat jau pazīstamas ar Rituals produktiem? Bijāt veikaliņā? Kādi iespaidi? Vai plānojat tuvākajā laikā to apmeklēt? Kādi produkti jūs visvairāk uzrunā? :)

5 komentāri

  1. Noteikti plānoju turp doties, iespējams, pat kādas dāvaniņas piemeklēt. Īpaši interesē ķermeņa kopšanas produkti un sveces :)

    AtbildētDzēst
  2. Sākumā arī paņēmu šīs putas, tad tomēr apmainīju pret to ziemas kolekciju :)
    Ar viņām dušoties ir vienkārši pasakaini, tās putas tik biezas, mmm

    AtbildētDzēst
  3. Prieks par vēl vienu jaunu brendu, kas ienāk LV. Vai cenas tādas pašas kā norādīts mājas lapā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti sīki nepētīju, varbūt kaut kas atšķiras, bet tā vispār jā, cenas tādas kā mājas lapā! Un šobrīd dušas putām ir atlaide, no 8,00 uz 6,40, bet to man pateica pārdevēja, nekur veikalā nemanīju, ka tas būtu norādīts :)

      Dzēst
  4. vēl nav bijis, bet jāaiziet kaut vai tamdēļ, lai pilnvērtīgi varētu iesaistīties diskusijās :))

    AtbildētDzēst