Atsauksme : altermed PANTHENOL FORTE roku krēms

 Apraksts: Aizsargājošs roku krēms. Tas satur D-pantenolu, kas ir piemērots sausas ādas kopšanai. Bagātināts ar alantoīnu, avokādo eļļu, un E vitamīnu, kas zināms tā antioksidanta iedarbības dēļ. 0% parabēni, 0% PEG 

Manas domas: Pirms laiciņa man uz labās rokas pirkstiem bija izveidojusies ekzēma, ārstēšanai izmantoju ģiemenes ārstes izrakstīto ziedi un, lai āda atjaunotos un atgūtu veselīgu izskatu, ārste ieteica iegādāties šo krēmu. 
Krēms ir biezs, ļoti labi smaržo. Tas ir trekns, tāpēc vajag pagaidīt. lai tas kārtīgi iesūcas, pirms mešanās darbu darīšanā. Sākumā ir taukainās kārtiņas sajūta, bet tai izzūdot, rokas liekas maigas, maigas. Domāju, ka nopietnākiem gadījumiem šis krēms būtu ideāls, ar ko ieziest rokas un uzvilkt kokvilnas cimdiņus uz nakti. Tūbiņa ir ērta un vāciņš pietiekami stingrs, lai to droši varētu arī ņemt līdz somiņā. 
Ražots: Čehijā
Tilpums: 100ml
Cena: ap 4 eur, pirku A aptiekā, tur bija atlaide, samaksāju mazliet pāri 3eur
Nopērkams: Aptiekās, bez receptes



Iesaku pamēģināt šo krēmu, ja cīnaties ar sausu roku ādu, ziemai šis krēms vispār ir ideāls! Noteikti gribu arī pamēģināt citus šīs sērijas līdzekļus. Atradu informāciju ŠEIT Domāju, ka pirmais būs 6% krēms, par kuru meklējot plašāku informāciju, uzdūros senai atsauksmei Kristīnes blogā

Vai esat lietojušas kādu šīs sērijas līdzekli? Vai dodat priekšroku parastajiem, kosmētiskajiem roku krēmiem, vai aptiekās nopērkamajiem? Kāds ir jūsu šī brīža ideālais roku krēms? 

Paldies, ka lasījāt,
Anna Marija



4 komentāri

  1. Manam draugam ziemās mēdz gadīties ļoti sausa roku āda, dažreiz arī sāk sprēgāt. Nopirka šo ar domu, ka būs baigi labais, bet nu godīgi sakot nepatika ne man, ne viņam (viņam nepalīdzēja). Daudz labāks bija Neutrogena roku krēms ļoti sausas ādas mitrināšanai.
    Bet katram jau savādāk. :)

    mdiaana.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā, tāpēc jau pastāv plašas izvēles iespējas, būtu pārāk ideāli, ja visiem viens krēms derētu :D

      Dzēst
  2. Man šobrīd ir šausmīgi sausa roku āda, būs jāpamēģina šis. Man liekas, ka šai firmai bija arī ļoooti labs lūpu balzāms, kurš sausās lūpas vienas nakts laikā sadakterēja. :)

    Tikko atklāju tavu blogu, ļoti patīk! Sekoju. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti izmēģini, nav nekur apsolīts, ka palīdzēs, bet kāpēc gan neizmēģināt, vēl pie tam, ka krēms nav pārāk dārgs. :)
      Jā, pati gan neesmu mēģinājusi, bet esmu dzirdējusi, ka lūpu balzāms ir labs!

      Super, paldies Tev! :)

      Dzēst