Atsauksme : Planeta Organica 100% dabīgs gēls-pīlings sejai ar papajas ekstraktu un AHA-skābēm.

Par šo mazo brīnumu skaistuma blogos ir sadziedātas slavas dziesmas jau labu laiciņu atpakaļ. Un tomēr, gribu padalīties arī ar iespaidiem no savas puses un, varbūt tieši mana atsauksme būs tā, kas iedrošinās iegādāties šo pīlingu, ja vēl nav izmēģināts.


Ražotājs: Visiem ādas tipiem, reģenerē un tonizē. Organiskais papajas ekstrakts nodrošina ādas dziļu attīrīšanu un intensīvu barošanu. Papaja paātrina šūnu atjaunošanas procesu, veicina ādas reljefa izlīdzināšanu. Uzlabo mikrocirkulāciju, paaugstina ādas tonusu, atsvaidzina un izlīdzina sejas krāsu. Nesatur SLS, SLES, PEG, parabēnus, u.c. kaitīgas vielas. 

Lietošana: Ar vieglām masējošām kustībām uzklāt nelielu pīlinga daudzumu mitrai sejas ādai, pēc 10 minūtēm nomazgāt ar siltu ūdeni.

Mani iespaidi: Must-have uz vannas istabas plauktiņa! Gēlam piemīt skābena, bet patīkama smarža, Iepakojums ērts, dozators ar pumpīti atvieglo lietošanu, stikla pudelīte, zeltītās detaļas un etiķete piedod produktam izskatu, ka tas ir dārgs, lai gan maksā vien dažus eiro. Patīkams sastāvs. 

Lietoju 2-3 reizes nedēļā, vai pēc izjūtām. Pārspīlēt gan ar šo nevajag, jo tomēr satur skābes, un, kā vienmēr - kas par daudz, tas par skādi. Sejas āda man ir problemātiska, pēc pīlinga lietošanas tā ir maiga ar gluduma sajūtu, visi sausumiņi un atmirusī āda ir prom. Pēc apmēram mēneša lietošanas esmu pamanījusi izmaiņas sejas ādā un tās izskats noteikti ir uzlabojies. Reizēm man patīk apstrādāt ādu ar šo pīlingu neilgi pirms make-up uzklāšanas, jo šķiet, ka tas procesu padara ērtāku. 

Noteikti iesaku izmēģināt, ja vēl nav sanācis līdz šim. Man, piemēram, ne pārāk patīk lietot sejas skrubjus, tāpēc šis pīlings ar līdzīgu un pat vel labāku efektu ir labs atklājums!

Tilpums: 50ml
Kur nopirkt: Siberika veikalos
Cena: Samaksāju mazliet vairāk par 3eur


Lai saulaina un jauka šī nedēļa!

6 komentāri

  1. Daudz labu atsauksmju pēdējā laikā lasu par Planeta organica. Būs jāpatestē.

    AtbildētDzēst
  2. Pilnīgi piekrītu! Ļoti labs produkts, es lietoju arī uz sausas ādas un paturu ilgāk par 10 min. Citreiz uzklāju uz pumpām uz nakti un no rīta tās jau ir sadziedējušās. Kaut ar skābēm nevajag pārspīlēt, man šķiet ar šo grūti sev kaut ko nodarīt, bet tas ir ļoti pozitīvi! :)

    AtbildētDzēst
  3. o, jā, šis ir arī manas vannas istabas regulārais iemītnieks
    /piekrītoši māj ar galvu/

    AtbildētDzēst
  4. Tiešām daudz labu lietu lasīts par šo brīnumu. :)

    Žēl, ka man nekur pa ceļam nav Siberikas veikalu. :(

    AtbildētDzēst
  5. Šis arī ir mans favorīts. Ar taukainu sejas ādu strādā lieliski !

    AtbildētDzēst