Favorīti #7 : Catrice

Šoreiz favorīti tikai trīs. No kopjošās kosmētikas nekas no jauna nav iepaticies, tāpēc šoreiz tikai dekoratīvā kosmētika un sakritība, ka viss no Catrice zīmola :)


Skropstu tuša "Lashes To Kill Blackest Ever" 
Patiešām iespaidīgi: visu laiku melnākā skropstu tuša! Pat tikai vienā kārtā uzklāta tuša sniedz neticami biezas un perfekti veidotas skropstas. Inovācija: dimanta pulvera un oglekļa pigmenti, kuri noklāj skropstas ar dziļi melnu krāsu vienā acu mirklī. Elpu aizraujošam, intensīvam izskatam*

Ļoti patīk! Tiešām melnas, tiešām atdalītas, tiešām kuplas skropstas. Lieliska tuša ikdienai, iztur manas 11,5h ilgās darba dienas. Ja nepieciešams, klājot vairākās kārtās var panākt lielisku efektu vakara grimiem. Birstīte klasiska, bet nedaudz izliekta, šāda veida birstītes, šķiet, man vismīļākās. (Cena: ap 4eur)


Ultimate Colour lūpu krāsa (tonis 250 Matt About Pink)
Izteikti pigmentēti, bagātīgi toņi ar perfektu sedzošo efektu un spīdumu, pluss gludu, krēmīgu un ilgnoturīgu tekstūru: visskaistākā krāsa, kas turas stundām ilgi. Pirmo reizi pieejamas divas matētas versijas koraļrozā un oranži sarkanos toņos. Un: skaisti rozā nude toņi*

Man ir matētā koraļrozā, jau pieminēju iepriekšējā favorītu rakstā  Papētīšu arī citus toņus! (Cena ap 3eur)

All MATT plus tonālais līdzeklis (tonis 010 Light Beige)
Perfekta bāze šīs sezonas meikapa stiliem- matēts sejas tonis. All Matt Plus - Shine Control tonālais līzeklis kontrolē nevajadzīgo spīdumu - visas dienas garumā. Tā zīdainā tekstūra nesatur eļļu un sniedz lielisku maskējošo efektu, lai liktu mazām ādas nepilnībam pazust. Tajā pašā laikā gaismu atstarojoši pigmenti sniedz zīdaini matētu un nevainojamu finišu bez maskas efekta.*

Šķiet, ka šis ir pirmais tonālais, kura gaišākais tonis ir gandrīz perfekts man un nav stipri par tumšu. Ērts iepakojums ar pumpīti, pagaidām problēmas nesagādā. Apmierina sedzamība, sīkākas nepilnības nomaskē pavisam, lielākām talkā nāk Camouflage cream, arī no Catrice :D Noturība salīdzinoši laba, 8 stundas noteikti turas, man gan vajag vēl piepūderēt vai lietot matējošos papīrīšus, jo pēc dažām h sāk nedaudz spīdēt, bet tas netraucē. (Cena ap 7eur)

* Informācija no catrice.eu 

Centos atrādīt visus trīs darbībā, bet man šodien nebija īsti foto seja :D Lūpu krāsas toni nav iespējams noķert bildē, arī dzīvē dažādos apgaismojumos tonis izskatās pavisam citādāk. :)


Ko jūs ieteiktu man izmēģināt no Catrice kosmētikas? :)

10 comments

  1. Skaistas skropstiņas tev! :) par catrice lūpu krāsu varu tikai piekrist, ne tieši šo konkrēto toni zinu, bet patīk lūpu krāsu kvalitāte. tušas nekā nevaru no catrice nopirkt, jo drogās viss ir atvērts, izķellēts un pamēģināts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pateicos! :)

      Man bija pārsteigums, ka GC Drogās gandrīz visām tušām tulkojuma uzlīme bija uzlīmēta tā, ka, ja vērtu vaļā, tā tiktu sabojāta, tāpēc bez domāšanas paņēmu, jo arī tracina, ka viss izkleksēts un tā skoču padarīšana arī nav pievilcīga..

      Dzēst
  2. Es ar kā reiz beeeeeidzot esmu nonākusi, jeb saņēmusies pie tā paša Catrice tonālā krēma testēšanas. Un arī esmu patīkami pārsteigta par viņa sniegumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāāā! Ja man iedotu testēšanai pudelīti bez uzrakstiem, es noteikti padomātu, ka tas ir kāds dārgā gala tonālais krēms :) Vismaz pagaidām man ļoooti patīk :)

      Dzēst
  3. Man no Catrice visu laiku mīļākais tonālais krēms ir nude illusion, tas ir perfekts! :)
    manuprāt, koptēls loti izdevies! Un tās garās skropstas vispār ir pasaka! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man izskatījās, ka gaišākais tonis man par tumšu nedaudz.. Bet, varbūt pēc pirmā iedeguma noķeršanas varētu mēģināt, jo daudz labu vārdu esmu lasījusi

      Mīļš paldies! :)

      Dzēst
  4. Skropstas Tev ir brīnišķīgas... Katras meitenes sapnis ;)

    AtbildētDzēst
  5. Catrice kosmētika vispār ir labs atradums par zemām/vidējām cenām. Ļoti bieži ir mīlīgi iepakojumi,pigmentācija ēnām ir super, lūpu krāsas ir viens no maniem favorītiem,otrs ir nagu lakas-birstīte tik plata,cik man patīk,noturība laba un toņu izvēle pietiekami liela.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī ļoti patīk nagu lakas, pat tādai neprašai kā man nagu lakas uzklāšana nesagādā nekādas problēmas :)

      Dzēst