OOTD: almost all black everything un atkalredzēšanās prieks

Auskari : Colloseum
Mākslīgās kažokādas jaciņa : H&M
Tunika : humpalas
Legingi : humpalas
Soma : Deisy
Plimsolls (Kā šie apavi saucas latviski? :D ) : Colloseum


Vakar bija pozitīvu emociju un iespaidu pilna diena! Ar draudzeni, kura fotografēja šīs bildes (Čau, Una! :))) ) bijām iepirkties un pēc tam satiku savu vidusskolas laiku draudzeni, kuru nebiju satikusi kopš pagājušās vasaras. Žēl, ka laikapstākļi nedaudz apbēdināja..

Joprojām krāmēju mantas kastēs, jo jau no nākamās nedēļas sestdienas dzīvošu Grīziņkalnā, cenšos pieķerties prakses atskaites rakstīšanai, paralēli baudu savas trīs brīvdienas pēc kārtas un gatavojos rīt doties uz Cirku kopā ar mammu un darba kolēģēm (drūmi par nelaimi, bet dzīve iet uz priekšu!)


Lai jaukas brīvdienas!
Anna Marija

2 komentāri

  1. Mākslīgās kažokādas jaciņa - vienkārši apburoša, ļoti piestāv tev. :)

    sskaistumadeva.blogspot.com

    AtbildētDzēst

  2. TIEŠĀ LOVE Pareizrakstības SOLUTION 2 dienu laikā ... DR ZADSON

    Sveiki visiem esmu par šo blogu, lai apliecinādams par labestību EDUDU ZADSON templis manā dzīvē, lai palīdzētu man atvest savu zaudēto mīlestību telpā 48 stundas. Es redzēju, komentārus par to, kā viņš palīdz cilvēkiem grozīt šķelto attiecības un atkal zaudēto mīlestību un decicded ļaut viņam palīdzēt arī man, kad es pazaudēju savu ex pirms 5 mēnešiem. Samazināt to visu Īsumā tas ir pierādījumi par viņa ātru rezultātu, kas reuslted man apliecinādams par saviem labajiem darbiem. Ja jums ir šādā situācijā, raudāt ne vairāk, bet sazināties ar ārstu Zadson uz eduduzadsontemple@yahoo.com un piedzīvot pārsteidzošu pagriezienu ap savu situāciju ...

    AtbildētDzēst