Jaunumi kosmētikas plauktiņos no "Multilukss" veikala

Sveikas, mīļās lasītājas! Šoreiz gribu jums atrādīt savus spontānos pirkumus "Multilukss" veikalā. Starp citu, biju tur pirmo reizi :D 
  • Cто рецептов красоты Biezs šampūns sausiem matiem Kefīrs+mandele / Interesants pēc konsistences, man, personīgi, atgādina piena ķīseli. Ļoti smuki smaržo un mati pēc mazgāšanas ir mīksti. Diemžēl ātri tērējas, jo daudz vajag vienā reizē. Visticamāk, ka atkārtoti nepirkšu. 
  • Dr. Sante sprejs kājām / Šis man ļoti patīk! Atsvaidzina pēdiņas, patīkams aromāts un nekož, ja ir kāds neliels pušumiņš uz kājām. Parocīgs tilpums nēsāšanai līdz, ekonomisks. 
  • BELKOSMEX ķermeņa krēms pret celulītu ar kofeīnu un zaļo kafiju un BELKOSMEX ķermeņa skrubis pret celulītu ar kofeīnu un karkadi / Par šiem man, pagaidām, viedokļa nav, jo lietoju salīdzinoši nesen. 
  • Cто рецептов красоты lūpu balzāms ar ķiršiem / ļoti smaržīgs un ļoti mitrinošs, lietoju pirms gulētiešanas
  • Cто рецептов красоты ziepes ar olīveļļu / Pievienoju pirkumam tikai tāpēc, ka līdz summai, kas bija nepieciešama, lai saņemtu klienta karti, pietrūka daži centi. Vēl nav lietotas, bet ziepītes vienmēr noder. 


Kādas ir jūsu "attiecības" ar Multilukss veikaliem? Varbūt ir kāds MUST produkts, kuru var iegādāties tikai tur? Padalieties! :)

1 komentārs

  1. Multiluksā parasti iegriežos garām ejot un reti kad izeju ārā bez pirkumiem :D Pagaidām veiksmīgākais pirkums ir Dr.Sante aragana eļļa, nav pārāk eļļaina, matiem ļoti patīk un tā smarža.. :))

    AtbildētDzēst