KOSMĒTIKAS FAVORĪTI / OKTOBRIS

  • MAX FACTOR clump defy extensions false lash effect skropstu tuša / tuša, kas pilnībā apmierina manas vēlmes - garas, kuplas, melnas skropstas bez kunkuļiem, "pandas acīm" un citām nejēdzībām.
  • CHI KARDASHIAN BEAUTY melno ķimeņu eļļa matiem / nopirku mazo pudelīti pamēģināšanai, bet mierīgi varēju pirkt lielo iepakojumu, ko noteikti darīšu, kad būs izlietots šis. Ļoti patīk.
  • EVELINE COSMETICS argan elixir 8in1 / darbs apstākļos, kur ir daudz putekļu, pamatīgi pabojāja manus jau tā ne pārāk veselīgos nagus. Šis mazais brīnums ir uzlabojis traģisko situāciju un noteikti mani nagi atgūs kaut cik normālu paskatu, ja turpināšu lietot šo un citus līdzekļus, par kuriem kaut kad pastāstīšu arī blogā. 
  • GOSH lūpu zīmulis tonī WILD CHERRY / kombinācija ar kādu nude toņa lūpu krāsu man īpaši iet pie sirds pēdējā laikā. Zīmulis pats par sevi ļoti noturīgs un ērti uzklājams. Paskatīšos arī kādu citu toni. 
  • MAX FACTOR face finity all day flawless 3in1 tonālais krēms / uz kādu laiku būs miers, jo šis ir tas tonālais krēms, kurš gandrīz pilnībā apmierina manas vēlmes un vajadzības (vienmēr var būt labāk, haha)
  • Čistaja Linija Idealnaja koža krēms pret pinnēm / lietoju salīdzinoši nesen, tāpēc krēma ietekmi uz pinnēm vēl neesmu novērojusi, taču krēmiņš pats par sevi ļoti patīk un šķiet, ka patīk vēl labāk par ČL zaļo krēmiņu ar alveju, kas bieži ticis slavēts daudzos blogos.
  • TBS HONEY BRONZE sejas gēls / ja dodos uz kādu pasākumu vakarā un gribu izskatīties forši, tad lietoju šo sajauktu kopā ar Bell fluīdu, reizēm papldus vēl akcentēju vaigus.
  • AVON lūpu krāsa tonī latte  / Lietoju vienu vai kombinācijā ar iepriekšminēto GOSH zīmuli, ko var redzēt arī zemāk pievienotajā koptēlā.
  • altermed PANTENOL lūpu balzāms / esmu ļoti iecienījusi produktus ar pantenolu, neviens no šīs firmas mēģinātajiem produktiem nav licis vilties, kaut kad uzrakstīšu apvienoto rakstu. Par balzāmu - lietoju ikdienā pēc vajadzības un uz nakti, lai koptu lūpas. Nopirku dienā, kad vejš jau bija paspējis pamatīgi apraut lūpas, pēc nepilnas diennakts manas lūpas atkal bija lieliskā stāvoklī.

Kas no manis pieminētā lietots? Kā patika? Vai par kādu no maniem oktobra favorītiem jūs gribēt lasīt arī detalizētāku aprakstu? 

Burvīgu dienu! 
Anna Marija

8 komentāri

  1. Izņemot lūpu balzāmu neesmu lietojusi neko. Man nepatika tas oranžais tonis balzāmam,ja sanāca pārforsēt, tad izskatījās,ka visu nakti burkāni grauzti :D

    AtbildētDzēst
  2. izskaties bildēs fantastiski :)
    no panthenol šobrīd lietoju roku krēmu, patīk, jo pilda visu, ko būtu japilda, bet prasās aromātu kādu, taču tas noteikti ir pluss daudziem, kam vispār nepatīk, ka kopjošā kosmētika smaržo. tūlīt beigsies dzintara balzāms, tad arī pantenols nākamais rindā.
    par eveline argan produktiem priekš matiem esmu esmu sajūsmā, no mass-market līmeņa maniem matiem vislabākais.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies!

      Paskatīšos kaut ko matiem, niķīgi man tie palikuši, īsti neviens šampūns nepatīk vairs..

      Dzēst
  3. Esmu lietojusi MaxFactor tonālo, ļoti patika! Paldies, ka atgādināji par viņu - zināšu ko pirkt tagadējā vietā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis noteikti ir viens no tiem retajiem produktiem, kurus sākot lietot jau zināms, ka tiks pirkts atkārtoti :)

      Dzēst
  4. Esmu lietojusi MaxFactor gan tušu, gan tonālo...arī ļoti patika! Un sejas krēmu...atceros, ka tas arī nebija slikts, viegla netaukaina tekstūra! :)

    AtbildētDzēst