KOSMĒTIKAS FAVORĪTI / NOVEMBRIS

  • H&M nagu laka (SILVER FERN) , H&M acu ēnas (SUPERNOVA), H&M lūpu krāsa (MAROONED) / mana pirmā, bez šaubām, veiksmīgā iepazīšanās ar H&M kosmētiku. Pāris vārdos par katru: nagu laka - superīga otiņa, ātri žūst, ilgi turās uz maniem nagiem, konkrētais tonis pudelītē izskatās zaļgans, bet uz nagiem ļoti skaists pelēks, pusmatēts tonis. Noteikti gribēšu vēl kādu toni, izvēle pietiekami plaša. (es tikai kārtējo reizi pasmējos par sevi, ka gribu kādu sarkanīgo toni, bet paraugus veikalā neredzu un pudelītes aizsniegt nevaru, jo esmu pārāk īsa :DDD) acu ēnas - gaišs tonis ar spīdumiem, var papildināt citas ēnas vai, kā man patīk, lietot vienu pašu, vienīgi spīdumi ļoti birst, bet ar bāzi apakšā un acu pilieniem spīdīguma pastiprināšanai - viss tip top. Arī čekošu citus toņus. lūpu krāsa - krēmīga, ilgnoturīga lūpu krāsa, šobrīd tik ļoti aktuālajā maroon tonī ar patīkamu smaržu. Noteikti gribēšu arī kādu brūnganas nokrāsas lūpu krāsu.
Starp citu, ko vēl no H&M kosmētikas jūs man ieteiktu izmēģināt? 
  • I Heart Make Up eye primer , I Heart Sin eye shadow palette / Šie gan ir neseni jaunumi manā nelielajā kolekcijā, bet paspējuši jau iekarot sirdi, lai iekļūtu novembra favorītos. Vēlreiz saku paldies Ilzei par iespēju piedalīties giveaway. Gan ēnu, gan bāzes kvalitāte mani apmierina un noteikti drīzumā atrādīšu ēnas darbībā ;)
  • L'Oreal Nutri Gold Extraordinary eļļa sejai / Tā kā man iepatikās šīs sērijas sejas krēms, nolēmu izmēģināt arī sejas eļļu, lietoju apmēram 2x nedēļā, pēc noskaņojuma un vajadzības, pārsvarā vakaros, iemasējot ādā. No rīta redzamais efekts ļoti iepriecina. 
  • Rituals Oriental dušas putas / Izteicu savas domas jau šeit, fantastisks sajūtu produkts, lai sevi palutinātu. 
Kas jums iepaticies novembrī? Kas no manis pieminētā mēģināts? Kā patika? Vai par kādu no maniem favorītiem gribētu detalizētāku aprakstu? 



Lai viss forši,
Anna Marija


1 komentārs