Pirmie 2016. gada jaunumi kosmētikas plauktiņos.

Čau!
Bez garām ievadrunām iepazīstināšu jūs ar tiem kosmētikas jaunumiem, kas šogad nonākuši manos plauktiņos paši pirmie:


  • BDK Laboratory šampūns ar Peloid Complex (4%) / Vēl neesmu mēģinājusi. Zinu, ka daudzām krustmātes kolēģēm šis šampūns ir mīļākais. Pāris reizes esmu mazgājusi matus ar šīs sērijas vīriešu šampūnu - kā ikdienas šampūns bija pat ļoti ok. Skatīsies, kā būs ar šo.
  • ELIĒR Cellfood BB krēms normālai/kombinētai ādai / Ar šo krēmu iepazinos pagājušā gada pavasarī, kad krustmāte man to uzklāja pēc sejas procedūras. Biju priecīga to saņemt dāvanā, jo tas ir ļoti patīkams krēmiņš. Vismaz pagaidām nav nekādu pretenziju, nedaudz patestēšu un tad arī uzrakstīšu sīkāku atsauksmi, jo, manuprāt, šo noteikti vajag izmēģināt!
  • BDK zobu pasta / Nu jau biežs viesis manās mājās. Citu pastu, vismaz pagaidām, noteikti negribu mēģināt.
  • ELIĒR barojošs krēms rokām / Barojošu efektu var sajust jau pirmajā lietošanas reizē. Viegls un salīdzinoši ātri iesūcas ādā. Vienīgais mīnuss, kas man netraucē, taču varētu traucēt citiem - īpatnēja smarža.
  • flormar x10 lenghthening sculpting mascara / Atkārtots pirkums. Pagaidām labākā un lētākā tuša, kādu esmu lietojusi.
  • essence ūdensnoturīgs gēla acu zīmulis, tonis 06 cocoa bean / iegādājos pēc draudzenes ieteikuma un iemīlējos! Noturība fantastiska, patīk, ka ir skrūvējams, nevis asināms.
  • Dove go fresh dušas želeja un ziepītes / Šie kopā ar sūklīti man tika Zandas rīkotajā giveaway. vēl vienu komplektiņu dabūju arī vēl pagājušajā gadā, Zanes rīkotajā giveavay, tikai ar citu smaržu. Dove produkti nav likuši vilties un gan dušas želejas, gan ziepītes vienmēr noder.
Ja vēlaties par kādu no produktiem lasīt detalizētāku atsauksmi, droši rakstiet komentāros!

Nav komentāru