Iztukšotais desmitnieks #1

Lai pasargātu no palagiem gan sevi, gan tevi, turpmāk - kā iztukšošu 10 iepakojumus, tā metīšu blogā un tad miskastē. :)
  1. MOSSA dabiskas, attīrošas krēmputas ar jāņogu AHA augļskābēm / Gandrīz visur esmu lasījusi tikai labas atsauksmes par šīm putām un es pievienojos atbalstītāju pulciņam. Viss forši, tikai uz beigām mana āda, laikam, bija jau pieradusi un gribēja kaut ko citu, tāpēc likās, ka ādu sausina nedaudz. Visbiežāk lietoju no rītiem, burvīgās smaržas un uzmundrinošās iedarbības dēļ. Iespējams, ka pirkšu atkārtoti.
  2. altermed PANTHENOL FORTE roku krēms / Atsauksme ŠEIT Atkārtots pirkums un noteikti pirkšu vēl.
  3. LUSH BIG sāls šampūns / ļoti patika, lietoju taupīgi, atsaukme ŠEIT, šobrīd pārāk dārgs manam caurajam maciņam, bet ļoti iespējams, ka pirkšu atkārtoti
  4. AVON foot works dziļi mitrinošs krēms pēdām ar masāžas rīku / ļoti labs, biezs, trekns krēms pēdam, ar masāžas rīku arī viss kārtībā, tikai sapratu, ka esmu par slinku tādām procedūrām un nepaspēju iztērēt lielo iepakojumu pirms tam beidzās termiņš..
  5. essence PLUMP NO clump! skropstu tuša / baigais sū**, ja godīgi :( tas arī viss, kas man sakāms par so tušu.
  6. NIVEA anti-perspirants / biežs viesis mūsmājās dažādās versijās, nekas wow, bet ir normāls ikdienai
  7. BIOSILK zīds matiem / jā, ir kaut kāds redzams efekts, ka matu gali, piemēram neizskatās tik sabojāti, kādi tie, iespējams, ir, bet nekas vairāk.  Prieks, ka bija iespēja izmēģināt mazo iepakojumu, lielo nepirkšu.
  8. eos lūpu balzāms / patika tikai tāpēc, ka oriģināls iepakojums un bija interesanti vērot apkārtējo reakcijas. Visādi citādi nesapratu "haipu"
  9. ISANA med mitrās salvetes / šeit, šķiet, komentāri lieki, pirkšu atkal
  10. Pure-Klenz antibakteriālais līdzeklis / baigais spirtsmirdulis, bet man, dīvainā kārtā patika. Bija aizmirsts vecā somā, tāpēc tiek mests ārā līdz galam neizlietots. Atkārtoti nepirkšu, vēl labāk patīk Carex ar pumpīti un vēl gribu izmēģināt roku želeju no Multilukss piedāvājuma. (neaizraujos ar šiem līdzekļiem, bet avārijas situācijās, kad nav iespējams pienācīgi nomazgāt rokas - der)
Kas no manis pieminētā lietots? Kā patika/nepatika?

4 komentāri

  1. no Tevis pieminētā esmu testējusi tikai roku līdzekli ( antibakteriālo) arī tā nepārāk patīk, nelietojās, vel paņemusi biju bērnu versiju - kura smird pec poda tīrāmā.. tā arī viņu izmantoju, sabiedriskajās wc uzspiezu uz brilles :D lai var apsēsties :D ( jaa, es pagaidu kamēr nožūst :D :D ) Vel mājās mētajās Biosilks.. nu tā.. efekts ir redzams, bet nu nekas vairāk.. vel ir paris rezerves tāpēc izlietošu ;)bet arī mazie iepakojumi..
    Mossa putas tā arī vel neesmu nopirkusi..nezinu :D Gaidu kad kāds uzdāvinās, lai varu normāli notestēt, Madaras putas man nepatika,tāpēc vilcinos pati pirkt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal šķiet, ka pēc Fairy smaržo bērnu versija :D

      Dzēst
  2. Mossa putas man ļoti patīk - lietoju regulāri :) Par Isana salvetēm arī piekrītu - ļoti labas, tādēļ nēsāju viņas līdzi, lai nepieciešamības gadījumā varētu noslaucīt rokas. Man patīk daudz labāk, nekā lielākā daļa želejveidīgo tīrāmo.

    AtbildētDzēst
  3. Es arī ļoti gribu pamēģināt Lush Big šampūnu, jāpagaida tik atlaides :D :)

    AtbildētDzēst