#ToniAndGuyLatvia

Jūnija beigās man bija lieliska iespēja tikt pie foršas frizūras, izmantojot Toni&Guy matu kosmētiku. Gala rezultāta, frizieru šova, pirkumu foto un pirmie iespaidi zemāk. :)


Dīvas mati, hihi

Paldies Naurim no Riga Top Hair! :)


Pirkumu grozā iekrita frizūrai izmantotā matu laka un sāls sprejs, kā arī līdzeklis kuplumam.


Elastīgas fiksācijas matu laka - viegla fiksācija ar dabīgu kustību
Laka ir burvīga! Notur matu sakārtojumu pieklājīgi ilgi (mani mati vispār ir niķīgi pret veidošanu, bet ar šo laku lokas noturējās tiešām ilgi). Tai ir ļoti patīkama smarža, smalks izsmidzinātājs, matus nesalipina, tie nepaliek kraukšķīgi. Iesaku. 


3D matu apjoma palielinošs līdzeklis ar mirdzumu
Šo iegādājos iepriekš lasīto rakstu/redzēto video iespaidā. Uz iepakojuma ieteikts lietot sausos matos pirms veidošanas. Atsauksmēs lasīju, ka tā lietojot līdzeklis salipina matus, tāpēc izvēlējos testēšanai brīvu vakaru. Un tiešām, pēc iesmidzināšanas matus uzreiz prasījās izmazgāt. Tāpēc devu otru iespēju un izsmidzināju nedaudz mitrās matu saknēs. Līdzeklim arī ir burvīgs aromāts un kuplumu tiešām dod. Nebūs wooow lauvas krēpes, bet efekts noteikti jūtams, it sevišķi, ja pēc lietošanas mati tiek veidoti ar lokšķērēm, vai, piemēram pītas bizītes uz nakti, tad pierastais apjoms ir vismaz 2x lielāks :) Iesaku! Bet tiešām, lietojiet nedaudz mitros matos, tad viss būs kārtībā. Piebildīšu, ka līdzeklis ir arī ļoti ekonomisks un pietiks ilgam laikam, 

Izsmidzināms līdzeklis ar jūras sāli matu tekstūrai un apjomam
Šis mazulītis ir mans favorīts! Ideāls nekārtīgam matu sakārtojumam (šobrīd aktuālais beach hair look). Frizieris ieteica veidojot matus pēc līdzekļa iesmidzināšanas tos nedaudz pažavēt ar fēnu, jo tieši tad tas sāk "strādāt". Kā arī lielisks, lai lietotu pirms loku veidošanas (kā tika darīts frizieru šovā). Arī ļoti ekonomisks un nemaksā kosmosu. Noteikti iesaku!


Vai ir kaut kas mēģināts no Toni&Guy? Varbūt varat kaut ko ieteikt, vai padalīties ar savu pozitīvo (vai negatīvo) pieredzi? 

Lai forši,
Anna Marija



2 komentāri