ATRASTS MULTILUKSĀ #1 : "Evoluderm" sausais šampūns

Nav nekāds jaunums, ka esmu ļoti iemīļojusi Multilukss veikalus plašā piedāvājuma, zemo cenu un labas kvalitātes produktu dēļ. Lieliskais ne vienmēr maksā dārgi, vai ne? Tāpēc vēlos iesākt jaunu rakstu sēriju savā blogā, kurā dalīšos ar saviem iespaidiem par kādu no Multilukss veikalā nopērkamajiem skaistumkopšanas produktiem.

Īsumā par Multilukss : Multilukss ir kosmētikas, parfimērijas un sadzīves ķīmijas veikalu tīkls ar 15 veikaliem visā Latvijā. Pārsvarā Multilukss piedāvā preces no austrumiem - Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, taču pieejami arī daži zīmoli no Francijas, Spānijas, Vācijas un Lielbritānijas. Vairāk informācijas par veikalu tīklu, veikalu adresēm un aktuālajiem piedāvājumiem atradīsiet mājas lapā : multilukss.lv, kā arī facebook lapā

Pirmajā "ATRASTS MULTILUKSĀ" rakstā pastāstīšu par franču zīmola Evoluderm sauso šampūnu.


"Evoluderm" Multiluksa plauktos parādījies salīdzinoši nesen, veikalā manīju sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus (starp citu, uzrunāja 500ml lielais ķermeņa losjona iepakojums ar pumpīti, kuru arī noteikti drīzumā izmēģināšu, kad būšu atbrīvojusies no saviem ķermeņa krēmu krājumiem), kā arī matu kopšanas līdzekļus, no kuriem izvēlējos šobrīd ļoti aktuālu preci - sauso šampūnu.

Kas izlasāms uz iepakojuma: Attīra matus bez to samitrināšanas, uzsūc lieko sebumu, piešķir apjomu pie matu saknēm, piemērots visiem matu tipiem. Izsmidzināt ar īsiem, atkārtotiem spiedieniem.

Mani iespaidi: 
Kvalitatīvi sausie šampūni ir lielisks glābiņš "slikto matu dienās", steidzīgajos rītos, kad mati pieplakuši pie galvas, kā arī pirms pasākumiem, kad mati vairs neizskatās supertīri un labi, bet nav laika tos mazgāt, žāvēt un veidot.

"Evoluderm" sauso šampūnu izmēģināju divos veidos:

  • Otrās dienas vakarā pēc matu mazgāšanas (parasti matus mazgāju reizi 2-3dienās), kad mati jau bija nedaudz sataukojušies un es nojautu, ka bez mazgāšanas nākamajā rītā uz galvas būs katastrofa. 
  • Nākamajā rītā pēc matu mazgāšanas, jo nebiju apmierināta ar matu izskatu. 

Abos veidos "Evoluderm" sausais šampūns savu uzdevumu paveica teicami. Kad lietoju to iepriekšējā vakarā (zināms, ka sebums visvairāk izdalās tieši naktī ), no rīta mati izskatījās ļoti labi un mierīgi varēju doties dienas gaitās, vēlāk savācu tos astītē un mierīgi nodzīvojos līdz vakaram, matus nemazgājot. Kad lietoju to no rīta, jo mati bija pieplakuši pie saknēm, šampūns piešķīra matiem apjomu un mans garastāvoklis arī uzreiz uzlabojās.

Sausajam šampūnam ir smalks izsmidzinātājs, savos koši krāsotajos matos to pēc izsmidzināšanas tik pat kā nevarēju pamanīt, protams, pārcenšoties mati kļūs balti un izskatīsies sirmi, taču to ir ļoti viegli ar pirkstu galiem iestrādāt matos un izķemmējot to vairs vispār nevar redzēt. Sausajam šampūnam ir viegls, saldens, patīkams aromāts, kas pēc laiciņa izgaist. Nekādu kairinājumu vai nepatīkamas sajūtas pēc lietošanas nejutu. Man arī ļoti patīk vienkāršais iepakojuma dizains. 

Godīgi sakot, man "Evoluderm" sausais šampūns iepatikās vairāk par visur izslavēto "Batiste" sauso šampūnu, jo šim ir daudz patīkamāks aromāts, mati nepaliek tik ļoti balti, to ir vieglāk iestrādāt un efekts saglabājas ilgāk, vismaz uz maniem matiem, tāpēc šis noteikti nebūs pirmais un pēdējais iepakojums manos kosmētikas krājumos. Iesaku izmēģināt, ja ir tāda iespēja. 

Tilpums: 200ml
Cena: Nedaudz pāri 6eur (Multilukss veikalos bieži ir patīkamas  akcijas un atlaides,  ar klientu karti visām pilnas cenas precēm vienmēr -15%)


*šis ir produktu sponsorēts raksts, taču tas nav ietekmējis manu viedokli.


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

2 komentāri

  1. * izlasa salīdzinājumu ar Batiste: ''Mmmkaaay, jādodas uz Multiluksu asap''
    Jo man Batiste nelikās nekas wow. Personīgi man nekas līdz šim mēğinātais neuzlabo matus sos situācijās labāk kā matu laka. Jap. Matu laka. :D

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk cepures. Bet ar cepuru nesāšanu nāk daži blakus efekti, man tā ir ātra matu taukošanās. Vajadzēs pievienot savam pamēģināt listam.

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    AtbildētDzēst