IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #8



  • Himalaya Herbals putas sejas attīrīšanai ar nīmu / Sākumā ļoti patika, bet tad kaut kas notika un pēc sejas mazgāšanas āda tika tik ļoti savilkta, ka ļoti, ļoti sāpēja, tāpēc pārtraucu lietot un iztērēju otu mazgāšanai. Ir lasītas labas atsauksmes, bet man, diemžēl, negatīva pieredze.. Atkārtoti nepirkšu. (2/5)
  • FA Mystic Moments dezodorants / Ar šo uzmanīgi, ļooooti spēcīgs aromāts, kas pārmāks smaržas (un smakas), tāpēc pirms pirkšanas jāpasmaržo. Izlietoju, bet atkārtoti, laikam, nepirkšu. Plusiņš par foršo izsmidzinātāju. (4/5)
  • NYX blotting powder "light" / Šo saņēmu dāvaniņā no firmas pārstāvjiem, stingrs iepakojums ar spogulīti un mīkstu spilventiņu, kas, vajadzības gadījumā ļauj paņemt pūderi līdz. Gaišais tonis tiešām gaišs un man derēja, pašam pūderim arī nebija ne vainas, BET, kad es to biju izlietojusi līdz metāla pamatnītei, tas pie maza trieciena sašķīda, tāpēc jāatvadās. (4/5)
  • Garnier Ultra DOUX šampūns un balzāms krāsotiem matiem ar argana eļļu un dzērvenēm 250ml / Patīkami smaržoja, labi attīrīja, galvas ādu nekairināja, mati kļuva mīksti un pakļāvīgi. Kā pie ikdienas šampūna un balzāma - nav kur piesieties. Iespējams, ka nopirkšu atkārtoti. (5/5)
  • SVOBODA šampūns un balzāms taukainiem matiem ar melisas un nātru ekstraktiem 430ml/ arī nav, kur piesieties + labs sastāvs, kā arī bija ļoti lēti (pirkti Multiluksā). Iespējams, ka nopirkšu atkārtoti. (5/5)
  • AVON naturals ķermeņa atsvaidzinātājs ar aveņu un hibiska aromātu / Šis bija nomētājies pa kosmētikas plauktiņiem, jo kādreiz likās neciešami salds, bet tagad kaut kā iepatikās un izlietojās. Šis, visticamāk, vairs nav pieejams, bet, ja patīk ķermeņa atsvaidzinātāji, var paskatīties kādu no AVON, jo tie ir salīdzinoši noturīgi un forši. (4/5)
  • Garnier mineral dezodorants-antiperspirants / Gribu pāriet atpakaļ pie rullīšiem, tāpēc atkārtoti vairs nepirkšu. Šim nebija ne vainas, bet arī nekas sevišķs. (3/5)
  • "Domašnij Doktor" sejas pieniņš ar alveju un žeņšeņu / 300ml iepakojums pietika ilgam laikam, savu uzdevumu veica apmierinoši, maksāja ļoti mazas naudiņas (pirkts Multiluksā). Atkārtoti nepirkšu, jo vairāk tomēr patīk cita veida sejas attīrīšanas līdzekļi un pieniņi īsti nav man. (4/5)

Tas šoreiz arī viss. Kas no manis pieminētā lietots? Kā patika/nepatika? 

Nav komentāru