KOSMĒTIKAS FAVORĪTI / NOVEMBRIS




  • Schwarzkopf styliste ULTIME Crystal Shine īpaši stipras fiksācijas matu laka / Laku nesen iegādājos pēc blogeru Anetes un Zandas labajām atsauksmēm. Manuprāt, ļoti laba ikdienas matu laka, nesalipina, nepadara matus "kraukšķīgus", noturēt sarežģītākus matu sakārtojumus nebūs pa spēkam, bet man to nemaz nevajag. Uzmanīgi ar aromātu - manam degunam ļoti patīk, jo atgādina kādu laiciņu atpakaļ lietotu parfimērijas ūdeni, bet, ja ar saldiem aromātiem neesat uz "Tu", tad šī laka nebūs veiksmīgs pirkums. No manis gan - 5 zvaigznītes no 5.
  • URBAN DECAY "fireball" acu ēna (*) / Šo acu ēnas mini-versiju saņēmu savā goodie-bag, kad pirms kāda laiciņa apmeklēju pirmā URBAN DECAY stenda atklāšanu Galerijā Centrs. Godīgi sakot, pagaidām vienīgais produkts no UD, kas man iepaticies uz visiem 100%. Ēnai ir interesants tonis, atšķirīgā apgaismojumā un leņķī tā izskatās vai nu rozīga, vai persiku tonī. Noturība ar bāzi izcila un ar uzklāšanu problēmu nav. 
  • MOSSA Barojošs ķermeņa losjons, bagātināts ar eļļu / Tiešām barojošs, svaigi, patīkami smaržo (nemāku noraksturot, bet pēc smiltsērkšķa, kas attēlots uz iepakojuma, noteikti nesmaržo). Man gan pēc konsistences vairāk liekas kā krēms, nevis losjons, jo tas salīdzinoši ilgi iesūcas un tas man mazliet traucē. Bet visādi citādi - ir izmēģināšanas vērts!
  • Черный Жемчуг Dream Cream emulsija sejai / Atsauksme ŠEIT. Lietoju gandrīz katru sdienu, ļoti patīk. 
  • NYX Lip Lingerie, tonis "Embellishment" / Viens no maniem pirmajiem pirkumiem, kad atvērās pirmais veikals Rīgā, Aspazijas bulvārī 32. Tonis interesants, man piestāv (vismaz es tā domāju :D) Nedaudz traucē sausinošā sajūta uz lūpām un minimālā, bet dīvainā produkta smarža, kad to uzklāj. Bet tāpat patīk un noteikti gribēšu arī kādu citu toni savā īpašumā. 
  • Dzintars actual balzāms skropstu un uzacu stiprināšanai ar keratīnu / Nezinu kā šis balzāms darbojas ilgtermiņā, taču pagaidām to lietoju gan pirms gulētiešanas, gan dienās, kad dekoratīvo kosmētiku nelietoju. Patīk.  Uzacīm uzreiz sakoptāks izskats un skropstas izskatās tā, it kā būtu uzklāta viena, viegla tušas kārta. (Man gan skropstas ir dabīgi tumšas, to jāņem vērā)
  • Sleek MakeUp izgaismotāju palete "Solstice" / Mīlu šo paleti! Tajā ir viens krēmveida un 3 pūderveida izgaismotāji. Diez gan spīdīgi, taču ir iespējams panākt gan vieglu, gan superspīdīgu efektu, vajag tikai izvēlēties piemērotu uzklāšanas veidu. Šī palete izslavēta daudzās pasaules vietās un es pilnīgi noteikti saprotu, kāpēc. 


Vai kaut kas no pieminētā lietots? Kā patika/varbūt nepatika? Kādi jums forši produkti visvairāk iepatikušies tieši novembrī? 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. 
Paldies par foto Unai Z.

Nav komentāru