KOSMĒTIKAS FAVORĪTI / JANVĀRIS

2016. gada kopīgo favorītu rakstu neveidoju, jo biju izmēģinājusi ļoti daudzus produktus tikai dažās kategorijās, tāpēc kopsavilkumu izveidot būtu ļoti sarežģīti. Decembra favorītu raksts arī izpalika, jo nekas jauns, ievērības cienīgs sirsniņā nebija iekritis, bet nu gan laiks janvāra favorītiem. (Tūlīt būs februāris, koooo).

  • MAKEUP REVOLUTION LONDON REDEMPTATION ICONIC 3
  • NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE USP03 ''WARM NEUTRALS''
Abas paletes lietoju uz maiņām vai kopā gandrīz katru dienu. Brīvdienās mācos izveidot kaut ko sarežģītāku un visu laiku psihoju, jo neizskatās kā Youtube make-up guru video :D
  • BIODERMA Sebium gēls sejas mazgāšanai
Kur es biju agrāk? Nē, nopietni, kāpēc es jau agrāk nemazgāju seju ar šo gēlu? Ļoti ekonomisks, vienai reizei pietiek ar nepilnu pumpīti. Kopš lietoju - ādas stāvoklis ir manāmi uzlabojies. Var lietot arī acu zonā. Tas lieliski noņem arī kosmētiku ikdienā, es gan labāk pirms tam notīru visu ar micelāro ūdeni un tad rūpīgi nomazgāju seju. 
  • BOURJOIS healthy mix serum tonālais krēms
Slavēts daudz un dikti, beidzot arī es izmēģināju. Tiešām foršs! Man gan gaišākais tonis drusciņ, drusciņ par tumšu, bet tā ir mūžīgā Sniegbaltīšu problēma un visu var labot.
  • L'OCCITANE roku krēms ar orhideju un neroli smaržu 
Nē, šis krēms neuzlabos jau tā sausu roku stāvokli (tāpat, kā to neizdarīs jebkurš kosmētikas veikalos nopērkamais krēms) Bet šis noteikti ir sajūtu produkts. Roku krēms, kurš spēj uzlabot garastāvokli. Ātri iesūcas, neatstāj lipīgu sajūtu. Konkrētais aromāts man ļoti patīk. Vispār iesaku aiziet uz kādu no L'OCCITANE veikaliņiem, pasmaržot, pazieķēt, ticu, ka atradīsiet arī kaut ko sev no šī franču zīmola. 


Vai kaut kas mēģināts no manis pieminētā? Kā patika? Kādi bijuši jūsu favorītprodukti 2017. gada pirmajā mēnesī? 
Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

6 komentāri

  1. Bioderma Sebium liinija ir super, pati shobriid lietoju un ari esmu ljoti apmierinata! :) Ja interesee, vari palasit manu atsauksmi te: https://goo.gl/t0J0hu . Ari L'Occitane roku kreemu lietoju ikdienaa, bet klasisko variantu kur 20% Shii sviesta, tam aromaats taads vecmodiigaaks, bet formula arii forsha, aatri iesuucas un gana konfortabla. :)

    Anete
    lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par atsauksmi, noteikti paskatīšos vēl kaut ko no Sebium līnijas! :)

      Dzēst
  2. Vajadzēs man paskatīties uz to Bioderma gelu, jo Madaras putas jau pēc tik daudziem gadiem sāka apnikt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kauns, ka joprojām neesmu neko no Madaras izmēģinājusi :/
      Bet Bioderma gels foršs!

      Dzēst
  3. BOURJOIS healthy mix pirku, bet atdēvu draudzenei, jo nepiestava toņis, arī nopirku Makeup Revolution paletti, bet vēl īpaši nelietoju

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjā, man ar tonālā krēma toņiem mūžīgās problēmas :(

      Dzēst