IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #15 : matu kopšanas produkti



  1. Garnier Ultra Doux šampūns un kondicionieris ļoti sausiem matiem ar argāna un kamēlijas eļļu / Maniem matiem diemžēl bija par smagu, kaut arī man ir sausi mati, tomēr pie saknēm tie krietni ātrāk sataukojās pēc šī dueta lietošanas. Smaržoja gan fantastiski. Atkārtoti nepirkšu, jo nederēja manam matu tipam.
  2. Schwarzkopf essence ultime daudzfunkcionāls serums / Nekādu dižo efektu nemanīju, matu galus uz neilgu laiku nogludināja un smaržoja vienkārši fantastiski. Vēlos izmēģināt arī citus produktus no šīs līnijas. 
  3. Kredo Natur balzams matu stiprināšanai un augšanas uzlabošanai / Šis ir bomba! Noteikti iegādāšos vēl un centīšos lietot regulārāk. Vienīgais mīnuss - manam degunam ļooooti nepatīk smarža, bet efekta dēļ esmu gatava to paciest.
  4. DOVE restoring ritual šampūns un kondicionieris ar kokosriekstu eļļu un kurkumu* / fantastiski produkti! Patiešām izbaudīju katru matu mazgāšanas reizi. Būs pirkums.
  5. Pantene PRO-V aqua light šampūns un kondicionieris smalkiem matiem ar noslieci uz taukošanos / Šampūns kā šampūns, kondicionieris kā kondicionieris. Visticamāk, ka iegādāšos atkārtoti, tikai lielāka tilpuma iepakojumos, lai var ielikt kosmētikas plauktiņā un lietot visa ģimene, jo šampūni mūsmājās iztērējas zibenīgos ātrumos. 
  6. Dermosil galvas ādu līdzsvarojošs šampūns / Varu apgalvot, ka tiešām efektīvs, jo pēc lietošanas mati mazāk taukojās un sausais pleķītis uz galvas ādas izzuda un neatgriezās. Smaržo pēc piparmētrām un kaut kādām zālītēm un tam ir izteikti atvēsinošs efekts. Varbūt kādreiz pasūtīšu atkārtoti, tikai kopā ar balzāmu. 
  7. Dr. Sante Keratin fluīds matiem / Šo man gribas dēvēt par Biosilk matu zīda lētāku (50ml ~2,50eur) un foršāku alternatīvu, tas smaržo ļoti līdzīgi, sniedz tādu pašu efektu un nav tik silikonīgs, vienīgais mīnuss - iepakojumu nevar paņemt līdz, jo, ja to apgāž, līdzeklis kaut kur tek garām :/ Ļoti iespējams, ka pirkšu atkārtoti. 
  8. Batiste 2in1 sausais šampūns un kondicionieris "Orange&Pomegrante" / Kā jau minēju iepriekšējā tukšinieku rakstā - ļoti patīk. Pagaidām dodu matiem atpūtu no dažādiem "random" līdzekļiem, bet noteikti iegādāšos trešo versiju "Cocoa&Cashmire"
  9. GOSH Argan Oil šampūns un kondicionieris (paraudziņi)* / Nemaz nezināju, ka GOSH piedāvā arī matu kopšanas produktus. No paraudziņa gan neko īsti nevarēja saprast, bet papētīšu tuvāk piedāvājumu.
  10. Dermosil kondicionieris visai ģimenei / Ļoti forši, ka Dermosil ir pieejami šampūni un kondicionieri 500ml iepakojumos par  ~ 5eur, mūsu ģimenē iecienīts šampūns smalkiem matiem, kondicionieris no paraudziņa arī likās ok, paskatīšos.
Vai kaut kas no pieminētā lietots? Kā patika/varbūt nepatika?


Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

1 komentārs

  1. Dermosil kondicionieri ir feini (tie ģimenes varianti), tikai man viņi liekas bišk tādi kā "plāni", vai. un man nav tie sausākie mati.

    AtbildētDzēst