ATRASTS MULTILUKSĀ #5 : 5 pērles

Laiks jau piektajam "Atrasts Multiluksā", tāpēc pastāstīšu par 5 dažādiem produktiem, kuri par mazām naudiņām nopērkami veikalā "Multilukss", ir man iepatikušies un labprāt iesaku arī citiem.

  • "Domašnij doktor" diždadža eļļa pret matu izkrišanu / Kaut arī neesmu tas čaklākais eļļas lietotājs, jo eļļa jāieklāj matu saknēs, jāpatur kādu laiku un tad kārtīgi jāizskalo, tomēr jūtu starpību, mati izkrīt mazāk, ir stiprāki pie saknēm. Centīšos piespiest sevi lietot eļļu regulārāk, galējo spriedumu varēsiet izlasīt kādā no tuvākajiem iztukšoto produktu apskatiem.
  • "Evoluderm" burkānu eļļa / Noderīgs produkts gan vasarā, gan ziemā. Patīkams sastāvs, nav pievienoti nekādi draņķi. Forši, ka ir izsmidzinātājs, kurš neizšļaksta eļļu uz visām pusēm. Sākumā bija grūti pierast pie saldenās smaržas, bet tagad viss labi. 
  • "Evoluderm" izsmidzināmais ūdens / Nav pirmās nepieciešamības prece, bet prieks, ka nopērkams par adekvātu cenu. Vasarā izmantoju, lai vienkārši atsvaidzinātos. Ilgstoši darbojoties pie datora, izsmidzinu uz sejas. Vēl izmantoju, lai izsmidzinātu uz sejas, kad lietoju mālu maskas, jo mālu maskām nedrīkst ļaut pilnībā sakalst, tas var traumēt sejas ādu, tāpēc forši, ja pie rokas ir šāds ūdentiņš. 
  • "TeaLine Premakijaž" sejas krēms / Viegls krēms, kas paredzēts lietošanai pirms kosmētikas uzklāšanas. Viegla bāzīte, kas atsvaidzina, mitrina un pavisam viegli matē. Pats labākais, tūbiņa uz atlaidēm maksā nedaudz pāri 1eur.
  • "Zeļenaja apteka" dušas želeja ar piparmētru un meža zemeni / Bija absolūts favorīts vasarā un patīk arī tagad, kad prasās kaut ko svaigu un uzmundrinošu. 
P.S. Līdz pat gada beigām veikalos Multilukss notiek lielā svētku izpārdošana, kuras laikā daudzām precēm ir ļoti patīkamas atlaides. 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko veikala MULTILUKSS jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Nav komentāru