IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #19, #20, #21, #22, #23, #24


Čau! Iepriekšējā tukšinieku rakstā biju apņēmusies tērēt savus kosmētikas krājumus un oktobra mēnesī neko nepirkt. Apņemšanās izgāzās, jo tomēr šo un to nopirku, bet kopumā skatoties un salīdzinot, netika veikti neapdomāti, mirkļa iegribas pirkumi un arī novembra mēnesī izdevās nesatrakoties ar pirkumiem un vairāk pievērsties savu kosmētikas krājumu tērēšanai. Tāpēc, ja ir interese, uztaisiet tēju, paķeriet kaut ko garšīgu un turpiniet lasīt. Šoreiz tukšinieku raksts būs gaaaaaarš! :)


  1. Garnier SkinActive poru samazinoša maska / Iepriekš nebiju saskārusies ar sildošajām maskām, tāpēc bija interesanti izmēģināt. Bija forša, gan jau kādreiz nopirkšu atkārtoti gan šo, gan citas šīs sērijas maskas (par dažām būs pirmie iespaidi tālāk)
  2. Avon Ultra Glimmerstick lip liner (true red) / Šie izskrūvējamie zīmulīši lūpām ir vieni no tiem produktiem, kurus noteikti ir vērts izmēģināt no AVON piedāvājuma. Patika. Jau pasūtīju citu toni, lūpām un dažus acīm. 
  3. Splat White Plus / Šo zobu pastu jau esmu iepriekš pieminējusi. Ļoti patīk un labprāt pirkšu atkārtoti.
  4. Mixa micelārais ūdens pret ādas nepilnībām / Man šis micelārais ūdens galīgi nederēja kosmētikas noņemšanai, iztērēju sejas attīrīšanai no rītiem. Nekas īpašs. Šo atkārtoti nepirkšu, bet labprāt izmēģināšu citus Mixa līdzekļus.
  5. Missha intensīvi mitrinoša maska / Man nepatika. Pēc lietošanas uz ādas palika kārtiņa, kuru prasījās nomazgāt un īpašu mitrinošo efektu nejutu. Atvēsināju seju un tas arī viss :D Turpināšu ceļojumu "sheet mask" pasaulē, bet šo vairs nepirkšu.
  6. Recepti babuški Agafii Ciedru skrubis sausām kājām / Tas nav skrubis, bet drīzāk krēms ar sīkām skrubējošām daļiņām. Un tas ir tik maigs, ka spēj tikai uzturēt pēdas normālā stāvokli, sausām pēdām būs stipri par vieglu. Bija ok, bet atkārtoti nepirkšu. Ja interesē, nopērkams Siberikā. 
  7. Maybelline Matte maker 10 Classic Ivory / Sākumā patika, pēc tam likās pārāk sausinošs. Iepakojums arī neērts. Izlietoju, bet bez sajūsmas. Atkārtoti nepirkšu. 
  8. Bourjois healthy mix serum / Lai arī cik man ļoti patika šī krēma smarža, tekstūra un izpildījums, gaišākais tonis man tomēr ir krietni par tumšu un atkārtots pirkums nebūs. 
  9. Dermosil faces mitrinošs krēms LIGHT / Iepriekš izmēģināju RICH versiju (atsauksme šeit) , Light ir tiešām ļoti viegls krēms, bija ideāli piemērots vasarai un dienām, kad neko stipri barojošu vai mitrinošu neprasījās. Gribu pasūtīt Medium versiju, kurai būtu jābūt ideālajam zelta vidusceļam.
  10. Bell secret tale Creamy Touch tonālais krēms (01 Ivory) / Jau iepriekš esmu jūsmojusi savā blogā par dažiem Bell produktiem, kuri ir lēti, bet ļoti labi. Tāds ir arī šis krēms. Varbūt nopirkšu atkārtoti. 
  1. Missha Pure Source Lotus flower cell sheet mask / Patika, varbūt nopirkšu atkārtoti. 
  2. Garnier SkinActive Juicy Mask / Šī man, laikam, no visam izmēģinātajām sērijas maskām patika vislabāk, uzmundrināja gan ar smaržu, gan sniegto efektu. 
  3. Garnier SkinActive Matcha+Kaolin mask / Likās, ka būs kaut kas līdzīgs L'Oreal zaļajai maskai, bet šī man patika daudz labāk. 
  4. cafe mimi atjaunojoša maska sejai + dziļi mitrinošs serums / Veikalos Siberika salīdzinoši nesen parādījušās šīs firmas maskas, gan sejai, gan matiem, gan, ja nekļūdos, bija arī rokām u.c. Trauciņi palieli, tāpec pietika 3 izmantošanas reizēm. No maskas vienas pašas dižas izmaiņas nejutu, bet kopā ar serumu bija forši. Ja kādreiz būšu Siberika veikalā, noteikti vēl papētīšu piedāvājumu. 
  5. Skinlite Collagen Eye Zone Mask* / atsauksme šeit
  6. Oriflame Love Nature clay mask / Bija forša, patika, ka neizsausināja ādu. 
  7. Oriflame Love Nature gel mask / Forša, atsvaidzinoša maska dienām, kad prasās kaut ko vieglu. 
  8. BelKosmex maska ādai ap acīm pirms svinībām* / Maskai patiešām ir tūlītējs efekts un droši var lietot pirms pasākumiem, kad gribas izskatīties ļoti labi, kā arī var lietot pēc pasākumiem, lai atpūstos un, iespējams, noslēpt to, ka iepriekšējā vakarā izdzerts nedaudz par daudz vīna :D
  9. Skinlite Jogurta maska ar kolagēnu "Zemene" / viegls, atsvaidzinošs efekts, bet nekas īpašs.
  10. Dizao natural atjaunojoša maska kaklam, sejai un acu plakstiņiem ar augļu skābēm / Bija interesanti šo izmēgināt, jo atšķirībā no klasiskajām sejas drāniņu maskām, šai ir pievienota vēl daļa kaklam. Patika efekts un iesaku, ja gribas palutināt sevi, atpūsties un pagulēt ar tāda tipa masku uz sejas un kakla. 
  1. Phyto Paris Intensīvi mitrinoša maska sausiem matiem.* / Dīvaini, bet nejutu nekādu atšķirību. Varbūt maska darbojas ilgtermiņā un no viena paraudziņa efekts nav sajūtams, bet to man nesanāks pārbaudīt. 
  2. L'Oreal Elvital Extraordinary Oil-in-cream / Man patīk dažādi "leave in" līdzekļi matiem un šis nav izņēmums. Ļoti patika smarža, efekts un tas, ka krēms ir ļoti ekonomisks. 
  3. BelKosmex maska ar laminēšanas efektu / Maska noteikti labāk darbojas kopā ar citiem sērijas produktiem, bet tāpat patika, ka mati pēc lietošanas bija mīksti, bet nepūkojās uz visām pusēm. Kā arī maska ļoti jauki smaržoja. (Es zinu, ka citiem ir pilnīgi vienalga, kā smaržo matu līdzekļi, vai vēl labāk, ja nesmaržo vispār, bet es esmu ķerta uz aromātiem un tur neko nevar darīt :D )
  4. BOTAVIKOS šampūns stipri bojātiem matiem* 
  5. BOTAVIKOS balzams stipri bojātiem matiem* / par abiem atsauksme ŠEIT
  6. Gold Glitter spray for hair & body / foršs sprejs ar zeltītiem mirdzumiņiem, smuki smaržoja pēc vaniļas. Pirku veikalā Lindex, nezinu, vai tagad ir pieejams, bet zinu, ka tuvojoties svētkiem, gribēšu nopirkt kaut ko līdzīgu. 
  7. L'Oreal Botanicals Coriander Strenght Cure / Nopirku tikai smaržas dēļ. Padarīja matus mīkstus un vijīgus. Zinu, ka labāk lietot produktus no vienas sērijas, bet man joprojām patīk kombinēt. 
  8. Garnier Ultra Doux šampūns krāsotiem matiem ar argana eļļu un dzērvenēm
  9. Garnier Ultra Doux balzams krāsotiem matiem / Kad ir beigušies visi šampūni un līdz algai nedēļa, tad groziņā vienmēr iekrīt šie :D Un tā nu ir sanācis, ka izlietots jau kāds 3. vai 4. komplekts. 
  10. Tigi Pro sausais šampūns kuplumam / neiesaku šo lietot jutīgas galvas ādas īpašniecēm un lietot ikdienā, bet uz pasākumiem, frizūru veidošanai - perfekts! Nesalipina matus un piešķir superīgu kuplumu. Nopirkt var EuroPick veikalā. Pašai arī jaātcerās, ka jānopērk.
  1. Douglas 12h foundation* / Ļoti patika veids, kā pasniegti paraudziņi. Diemžēl toņi man bija stipri par tumšu + testējot tekstūru, klājumu utt. uz rokas, pēc neilga brīža tie palika baisi oranži. Nezinu, vai tikai man tā.. Katrā ziņā žēl, jo ļoti patika klājums un smarža, vienīgi toņi nederēja un nezinu, vai ir vērts veikalā skatīties visgaišāko toni, ja tie visi uz manas ādas oksidējās.. 
  2. Catrice all matt pluss Light Beige / Bija ok. Iepriekš esmu izlietojusi jau vairākas pudelītes. Neesmu skatījusies, vai tagad ir pieejams.
  3. Max factor Face Infinity Warm almond 45 / Pats krēms ir foršs, bet es nezinu, kur mans prātiņš bija izgājis pastaigāties, kad pirku, jo tas nav mans tonis :D Nācās jaukt ar gaišākiem krēmiem, lai izlietotu. Žēl, ka pumpītis ātri salūza. 
  4. Essence Camouflage 2in1 make-up & concealer / perfekts tonis un nomaskēja VISU, bet uz manas ādas pēc kāda laika sāka klejot apkārt, kraties rieviņās utt. Ja vajag kaut kur iziet uz dažām stundām - der. 
  5. Max factor 2000 Calorie Curl addict tuša / Sākumā bija grūti pierast pie resnās un izliektās birstītes, bet pēc tam kļuva par vienu no manām visu laiku mīļākajām tušām. Izteikts mākslīgo skropstu efekts. Super!
  6. Essence how to make brows wow / beidzot atvados no šī komplektiņa, jo izgaismojošo toni un toni, kas vislabāk bija piemērots manām uzacīm, esmu iztērējusi pilnībā. 
  7. Stenders lūpu balzams ar bišu māšu peru pieniņu / Viens no maniem visu laiku mīļākajiem lūpu balzāmiem. Super! 
  8. NYX butter balm "BLB05 marshmallow"* / Viens no dīvainākajiem lūpu produktiem, kas mēģināts. Tonis īsti nebija mans tāpat, bet jocīgi, ka uz rokas tas klājas normāli, bet uz lūpām dīvaini un ar kunkuļiem. Smaržo un garšo ļoti ķīmiski. Varbūt citi toņi tādi nav, bet man nav vēlēšanās pētīt un citiem arī neiesaku. 
  9. Smashbox photo finish foundation primer / Ja es būtu vizāžiste, es noteikti iegādātos šo bāzi darba koferim. Ikdienas vajadzībām, manuprāt, nav nepieciešama. 
  10. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion / Iepriekš jau biju izmēģinājusi šo bāzi, kaut kā neiepatikās un šoreiz arī domas neesmu mainījusi un par pilna izmēra produktu nesapņoju. 
  1. Dermosil ķermeņa losjons "Lime" / Ļoti patika konsistence un aromāts. Domāju, ka pasūtīšu pilna izmēra produktu. 
  2. Dermosil faces sejas krēms "Medium" / Augstāk jau rakstīju par krēma "Rich" un "Light" versiju. Domāju, ka būs jāpasūta. 
  3. Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Foam* / Pilna izmēra produkts ir ļoti amizantā, vistas olas formas iepakojumā. Pašas putas man patika, varbūt kādreiz uz atlaidēm paņemšu pilna izmēra produktu. 
  4. Holika Holika Golden Monkey 3 soļu komplekts lūpām / Šis ir kaut kas baigi smieklīgs un foršs. Sākumā lūpas jānotīra ar drāniņu, tad jāuzliek gēla maska un pēc tam jāieziež lūpas ar medus esenci. Lūpas kļūst mīkstas un foršas, ja varētu, tad bučotu pati sevi visu laiku :D :D Medus esence atgādina iepriekš minēto Stenders lūpu balzāmu.
  5. Macadamia Ultra Rich Moisture šampūns, kondicionieris un eļļa* / Daudz kur izslavēti produkti, man šampūns un kondicionieris nelikās ne ar ko īpašāks. Eļļiņa gan bija jauka. 
  6. Missha Real Solution mitrinoša maska  / Sajutu izteiktu mitrinošu efektu. Patika. 
  7. BelKosmex Ekspress maska*  / Līdzīgi, kā ar iepriekš minēto BelKosmex acu masku - tūlītējs efekts lieliskam izskatam pirms pasākumiem, vai pēc pasākumiem - rehabilitācijai :D
  8. Skin Republic Bubble Purifying sheet mask / Ja sekojat bloga instagram kontam, tad noteikti redzējāt šo masku darbībā. Sajūta pēc lietošanas patīkama, jautrība garantēta. Par pilnu cenu pirkt nav tā vērts, uz atlaidi gan var ieķert jautrības radīšanai.
  9. Garnier SkinActive Aqua Mask / Viegla, mitrinoša maska. Patika. 
  10. The Body Shop Japanese Camellia Cream* / Es jau zināju, ka TBS Spa sērijas produkti smaržo fantastiski un "dārgi". Šis man nu ļoooti patika. Manam maciņam krēmi ir padārgi, bet varbūt iegādāšos pilna izmēra produktu. 
  1. EVELINE Cosmetics micelārais ūdens / Kādu laiku atpakaļ izmēģināju micelāro ūdeni, kad nakšņoju pie draudzenes un man ļoti iepatikās. Uz atlaidēm nopirku arī sev un neilgi pēc tam vairākos blogos sākās jūsmošana :D Ūdens tiešām ir foršs un uz atlaidēm maksā nedaudz vairāk par 4eur, kas ir vairāk kā labi. 
  2. BIODERMA Sebium gels sejas attīrīšanai / Ļoti patīk gan man, gan manam tētim, tāpēc nopirkām 500ml iepakojumu. Kopš mazgāju seju ar šo gelu (šad tad kaut ko pamainu, bet šo lietoju visbiežāk), man vairs nemetās dziļās pumpas un vispār kopējais ādas stāvoklis ir uzlabojies.
  3. DOVE Nourishing secrets dušas želeja ar avokado eļļu un klinģerīšu ekstraktu* / Viena no manām favorīt-dušas želejām. Uzmundrinoša smarža un krāsa.
  4. DOVE anti-perspirants ar greipfrūtu un citronzāli / Klasika manos kosmētikas krājumos. Patika, patīk, patiks. 
  5. Palmolive Chocolate Passion Body Butter Wash / Jauki smaržoja pēc šokolādes, taču tai bija dīvaina konsistence un likās, ka grūti noskalot. Atkārtoti, visticamāk, ka nepirkšu. 
  6. fito kosmetik vīnogu-cukura ķermeņa skrubis / Neērts iepakojums, bet skrubis ļoti foršs, smaržīgs un esot 100% dabīgs. Cik atceros, tad cena arī bija maza. 
  7. The Body Shop Absinthe roku krēms / vasarā biju apsēsta ar šo krēmu un tā aromātu, viegls un atvēsinošs, domāju, ka nākamvasar būs jānopērk lielāka tūbiņa! 
  8. Lovea nature barojošs ķermeņa losjons, mini versija / Foršs, ja prasās kaut kas izteikti barojošs. Manam degunam pārāk salda smarža, tāpēc lielo iepakojumu, visticamāk, nepirkšu. Priecē labais sastāvs. 
  9. L'Oreal Pure Clay Purity mask / Ar šo masku man bija love-hate attiecības, patika, nepatika, tad atkal patika. Šo, laikam, vairāk nepirkšu. Gribu izmēģināt sarkanīgo un zilo versiju. 
  10. Panthenol forte winter cream / Varētu būt, ka man visu laiku mājās atrodās vismaz viens pantenola krēms. Šis ir izteikti biezs un trekns, tāpēc īpaši paredzēts ziemai, bet izmantoju visādiem sausumiem uz ādas arī vasaras beigās un rudenī.

Ufff, tas arī viss. Paldies, ja izlasīji līdz galam! Priecāšos, ja ierakstīsi kādu komentāru! Noteikti līdz gada beigām taps vēl kāds tukšinieku raksts, jo gribu maksimāli iztīrīt plauktus. 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru