Blistex papildinājums : "bliss flip" lūpu balzami

Domāju, ka tie, kuri mani pazīst un/vai seko manām aktivitātēm soc.tīklos, zina, ka Blistex lūpu balzāmi ir vieni no maniem visu laiku favorītiem. Par vairākiem uzrakstīju atsauksmi ŠEIT

Pagājušā gada nogalē veikalu plauktos parādījās jaunums - mazliet cita formāta lūpu balzāmi, kas nedaudz atgādina slavenos EOS, bet man mazliet tomēr patīk labāk par EOS, turpmāk pastāstīšu, kāpēc.


Soft&Silky "fruity vanilla"*

Pateicoties bagātīgajai, zīdainajai formulai, pietiksar vienu vai divām kārtām, lai jūsu lūpas justos lieliski. Jauns dizaina elements - nolokāms vāciņš, kas vienmēr paliks piestiprināts! Īpaši maigs. Vijīgs zīda ekstraktu un kondicionieru maisījums ar augļu un vaniļas garšu - īpaši mīkstām lūpām ar vieglu spīdumu. 

Balzāmam ir salda smarža/garša un zīdaina tekstūra. Šis aizceļoja pie draudzenes, kura par balzamu izteicās īsi, bet konkrēti : "Ļoti patīk, baigi ērti ar vienu roku atvērt, smuki smaržo, nepaliek slikti no garšas, ilgi turās."


Ultra Moisturizing "blueberry peach"*

Pateicoties bagātīgajai krēmveida formulai, pietiks ar vienu vai divām kārtām, lai jūsu lūpas justos lieliski. Īpaši mitrinošs. Atsvaidzinošs šī sviesta un kondicionieru maisījums ar melleņu un persiku garšu veselīgām un tvirtām lūpām.

Balzams ar krēmīgu tekstūru un īpaši mitrinošu efektu. Varu tikai piekrist draudzenei par ērto atvēršanu. Vāciņš nekur nepazudīs (man kā cilvēkam ar abām kreisajām rokām īpaši noderīgi :D :D ) Patīk lietot gan pirms matēto lūpu krāsu uzklāšanas, gan pēc to noņemšanas. Ļoti patīk kā tas izskatās uz lūpām, dienās, kad negribas nekādus spīdumus un krāsas, šis iet uz urrā! :)

Manuprāt šie ir īpaši forši vasarai - nav no "treknajiem", bet pietiekami pabaro un mitrina lūpas, stilīgs iepakojums, forši smaržo un garša nav kaitinoša. 

Lielums : 7g
Cena : 5,88 EUR (bez atlaides)
Kur pirkthttps://internetaptieka.lv (šeit tiem bieži ir atlaides), u/v Stockmann un lielākajos RIMI

Vai esi lietojusi/is Blistex lūpu balzāmus? Kurš ir tavs favorīts? 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM
Seko BlistexLatvia jaunumiem Instagram

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru