IZTUKŠOTAIS DESMITNIEKS #31 un #32


  1. seba med pretblaugznu šampūns / Lielisks! Noteikti iegādāšos vēl, katram gadījumam.
  2. Schwarzkopf GLISS KUR  Supreme Length balzams ar mikroatjaunojošiem lipīdiem un peoniju esenci
  3. Schwarzkopf GLISS KUR šampūns / Abiem produktiem ir vienkārši fantastiska smarža! Šampūns manai galvas ādai diemžēl pavisam nepatika, ja no rīta izmazgāju matus, vakarā tie jau bija sataukojušies. Balzams gan foršs, loti labi nogludināja spurainos matu galus.
  4. NIVEA care&starfruit dušas gels ādas mitrināšanai / Svaigs, vasarīgs, uzmundrinošs aromāts, labi uzputojās, viegli noskalojās, nesausināja ādu. Ko vēl var vēlēties no dušas želejas?
  5. ECOLaboratorie toniks sausai un jutīgai ādai / Pieminēju ŠEIT Maigs un foršs. Noteikti būs atkārtots pirkums nākotnē.
  6. ECOLabaratorie skrubis ķermenim :"Kafija un apelsīns.Svaigums un tonuss"/ 
  7. essence lights of orient highlighter stick / Izaismotājs no limitētās kolekcijas. Cik ļoti skaisti tas izskatījās uz rokas, tik ļoti neiespējami to bija lietot uz sejas. Pāris reizes izmantoju kā ķermeņa spīdumu, bet nu tam ir beidzies termiņš. Laiks atvadīties. 
  8. catrice liquid camouflage high coverage concealer / Šis noteikti nav ideālais konsīleris, kurš apmierinātu manas vajadzības, bet, kamēr es meklēju kaut ko labāku, var iztikt ar šo
  9. NYX intense butter gloss "black cherry tart"*/ Ļoti skaists tonis, bet galīgi "nenēsājams". Grūti vienmērīgi uzklāt, sakrājas lūpu kaktiņos, iziet ārā no kontūrām, ir nedaudz lipīgs un  ļoti ķēpīgs. Diemžēl man laiku pa laikam sanāk "uzrauties" uz šāda tipa lūpu produktiem, kurus es saucu par "instagram sūdukiem", jo jā - uzklāj, nofočējies un priecājies, bet tas arī viss, jātīra nost. Vai ir vērts pirkt produktu dažu foto dēļ? Nē.
  10. Mark by Avon acu ēnu bāze "light beige"* / Sākumā man patika kā viegla ikdienas bāze, bet tad tā jocīgi sāka ost un mainīja tekstūru, kaut arī termiņš pavisam neiet uz beigām, neturēju bāzi siltumā, gaismā, atvērtu, vai kā citādi, kas to varētu sabojāt. Žēl, bet jāmet ārā gandrīz pilns trauciņš.
Paraudziņi : 

  1.  Ziedu enerģija 5 ziedu krēms* / Šis ir tas krēms, kuram vajadzētu būt katrās mājās. Noteikti nopirkšu kādu no pilna izmēra iepakojumiem
  2. Venus aqua 24 face cream* / Patika tūlītējs mitrinošs efekts, pilna izmēra produktu gan diez vai pirktu
  3. Payot My Payot Jour sejas krēms* / Ļoti patika, uzmundrināja sejas ādu, patīkami smaržoja, mini izmērs pietika ilgākam laikam, kas palīdzēja saprast krēma efektivitāti. Cena nav manam maciņam draudzīga, bet labprāt iegādātos pilna izmēra krēmu. 
  4. Kiehl's Creme De Corps ķermeņa sviests ar sojas pienu un medu* / Ja patīk medus smarža, tad iesaku šo pamēģināt. Man ļoti patika sviesta tekstūra, bet smaržas dēļ es nepirktu pilna izmēra produktu, jo man ļoti nepatika smarža :( Bet tas ir mans kaprīzais deguns, zinu, ka daudziem patīk. :D
  5. Kiehl's Rare Earth dziļi attīroša sejas maska* / Man nepatīk tās maskas, kuras uz sejas sakalst un savelk ādu, lai arī cik labu efektu tās nesniegtu ilgtermiņā. Pilna izmēra masku nepirktu.
  6. Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate* / Šis gan man ļoti patika un labprāt iegādātos pilna izmēra produktu, ja varētu to atļauties.
  7. The Body Shop Mango ķermeņa sorberts* / Iepriekš nebiju mēģinājusi ķermeņa sorbertus,  izrādās, ka forša tekstūra tieši vasarai. Konkrētais aromāts neuzrunāja, bet varbūt paskatīšos kādu citu. 
  8. Kiehl's Ultra Facial Cream* / Arī patika, noteikti sapratu no paraudziņa vien, kāpēc šis ir viens no Kiehl's dižpārdokļiem. Vairāk piemērots rudens/ziemas sezonai. Kamēr Kiehl's produkti ir manam maciņam nedraudzīgajā kategorijā, tikmēr nebūs pirkuma :(
  9. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate* / īsti vēl nesapratu šo produktu..
  10. Payot My Payot Regard krēms ādai ap acīm* / Sastāvā ir smalki mirdzumiņi, kas izgaismo ādu ap acīm, kopjošu/mitrinošu/kaut kādu citu efektu diži nejutu, nepirktu pilna izmēra produktu, pat, ja varētu atļauties

Šoreiz kaut kā tā. Drīzumā būs vēl vismaz 2 tukšinieku raksti, jo aktīvi tīru  plauktus, tērēju vairāk kā pērku, cenšos iztērēt tos trauciņus, kur palicis pavisam nedaudz, kā arī metu ārā visu bez žēlastības, kam beidzies termiņš, vai tūlīt beigsies, bet man tas produkts kaut kāda iemesla dēļ vairs nepatīk/nekad īsti nav paticis. 

Ar * atzīmēti testa produkti vai dāvanas no uzņēmumu pārstāvjiem. Manu viedokli par produktu tas neietekmē

Nav komentāru