Night Time Beauty Routine : Janvāris/Februāris/Marts 2018

Šoreiz nolēmu padalīties ar to produktu sarakstu, kurus jau kādu laiciņu izmantoju pirms nakts miera. Katram klāt būs arī mini-atsauksme. Šie ir tie produkti, kurus izmantoju visbiežāk, tāpēc saliku vienā rakstā. Nav tā, ka stingri lietoju tikai šos produktus neko nemainot. Ceru, ka raksts būs noderīgs un, lūdzu, ierakstiet komentāros, ja vēlaties šādus un līdzīgus rakstus lasīt manā blogā arī nākotnē! :)


  1. Garnier attīrošs micelārais ūdens  / Jebkurš micelārais ūdens ir pirmais solis manā vakara rutīnā, lai attīrītu seju no kosmētikas un/vai netīrumiem. Šim nav ne vainas, ar ļoti noturīgu kosmētiku netiek galā, bet es to arī negaidu no micelāriem ūdeņiem. Par pilnu cenu nav tā vērts, bet, ja sanāk noķert atlaidi - kāpēc gan nē. Nopērkams veikalos Drogas un lielākajos Maxima/Rimi.
  2. Bioderma Sebium attīrošs gēls / Nākamais solis attīrīšanā - kāds gēls. Šad tad tos pamainu, bet Bioderma gēls kombinētai/taukainai ādai jau ilgāku laiku ir mans favorīts. Kopš esmu iekļāvusi šo gēlu sejas kopšanas rutīnā, ādas stāvoklis ir ievērojami uzlabojies. Nopērkams aptiekās, savu pasūtīju www.internetaptieka.lv, kad uzdūros izdevīgai cenai par lielo iepakojumu. 
  3. Eko Labaratorija toniks sausai un jutīgai ādai / Man gan nav sausa āda, bet iepriekš lietotie toniki taukainai/kombinētai ādai likās par stipru un kādu laiku šo svarīgo soli vispār izlaidu. Šis toniks ļoti iepatikās, jauki smaržo, sastāvs arī ļoti labs. Nopērkams Siberika veikalos. Ja nemaldos, arī Drogas pieejama šī zīmola produkcija.
  4. Mixa HYALUROGEL RICH / Šobrīd viss, ko vēlos darīt ar savu sejas ādu, ir - mitrināt, mitrināt un vēlreiz mitrināt. Krēmam ir ļoti forša, gēlveida konsistence, viegls, maigs aromāts. Kaut arī tā ir "rich" versija, krēms ātri iesūcas, neatstāj lipīgu un/vai smagu sajūtu. Šo krēmu dažreiz lietoju arī no rītiem, lieliski sadarbojas arī ar kosmētiku un kalpo kā viegla bāze. Mixa zīmola produkti nopērkami tikai veikalos Drogas. 
  5. The Body Shop "Drops of Youth" Youth bouncy sleeping mask / 1-2 reizes nedēļā aizvietoju sejas krēmu ar šo masku. Interesants produkts, sākumā vajag pierast pie nelielā lipīguma, kamēr maska iesūcas un atrast ideālo daudzumu uzklāšanai. Iesaku uzklāt masku tieši tādā veidā, kā parādīts iepakojumā, lai sasniegtu vislabākos rezultātus un uzdāvinātu sev nelielu, relaksējošu rituālu. No rīta āda ir pabarota, mitrināta, patīkama. Vienā reizē izmantojams ļoti neliels daudzums produkta, 90ml pietiks ilgam laikam. Maska nopērkama The Body Shop veikalos un internetveikalā ŠEIT
  6. Dzintars Kredo Lux balzāms skropstu un uzacu stiprināšanai / Ja es satiktu sevi pagātnē, viena no lietām, ko es izdarītu - sadotu pa pirkstiem un atņemtu pinceti. Ar sekām cīnos vēl šodien, kad uzacīs ir robi, jo tīnes gados es biju uzacis izraustījusi vienkārši drausmīgi. Šāda tipa balzāmi stiprina uzacu matiņus un man liekas, ka tie aug biezāki un izturīgāki. Nopērkams Dzintars veikalos, veikalos Drogas. Līdzīgs balzams ar keratīnu (spēcīgākas iedarbības, arī esmu lietojusi) nopērkams arī Dzintars internetveikalā ŠEIT
  7. Blistex Med Plus lūpu balzāms / Ļoti patīk tieši šo versiju lietot uz nakti, balzāmam ir kņudinošs efekts, no rīta lūpas ir maigas, mitrinātas un visi sausumiņi, ja tādi bijuši - pazuduši. Pieejama arī "zīmulīša" versija. Par citiem Blistex balzāmiem vari lasīt ŠEIT. Visizdevīgāk Blistex balzāmus var iegādāties internetaptieka.lv ŠEIT
  8. NIVEA ķermeņa losjons Cherry Blossom & Jojoba oil / produkts patīkami pārsteidza, nelietoju katru vakaru, bet reizēm prasās ķermeņa papildus mitrināšana. Laika gaitā esmu sapratusi, ka biezie ķermeņa sviesti man nepatīk, tāpēc šis losjons pēc konsistences ir vienkārši perfekts. Ātri iesūcās, neatstāj lipīgu sajūtu, ļoti sievišķīgi smaržo un superīgi mitrina ādu. Iepakojums ir neliels - 200ml, bet produkts ir ekonomisks, nav nepieciešams ieziest puspudeli losjona, lai būtu kāda jēga :D Nopēkams veikalos Drogas. Ja nemaldos, arī lielākajos Rimi un Maxima. Pieejami arī citi aromāti.
  9. Dove Derma Spa cashmere comfort roku krēms* / Par šo krēmu jau pastāstīju ŠEIT Nopērkams veikalos Drogas.
  10. AVON Foot Works Nakts krēms pēdām / šoziem manas pēdas kļuvušas īpaši sausas un raupjas, sandaļu sezona tuvojas straujiem soļiem un šis krēms ir mans glābējs. Tas nav smags un taukains, kādi mēdz būt pēdu krēmi. Lavandas aromāts ir viegls un neuzbāzigs, patiks arī tiem, kuriem parasti lavandas aromāts ne pārāk patīk. Nopērkams caur Avon konsultantiem, jaunākajā katalogā šim ir ļoti izdevīga cena - tikai 1,79
Ārpus kadra palikušas dažādas drāniņu maskas, kuras šad un tad izmantoju, lai papildus mitrinātu sejas ādu. Visbiežāk tās lietoju tieši uz nakti. Kā arī dažādi līdzekļi pēdu vanniņām, kuras reizēm veicu pirms miega. 

Kuri ir tie produkti, kurus Tev patīk lietot vakaros? Kurus no pieminētajiem esi izmēģinājis/usi? 

Seko bloga jaunumiem FACEBOOK un INSTAGRAM


*Rakstā iekļauti testa produkti vai dāvanas no uzņēmuma pārstāvjiem. Manu viedokli par produktiem tas neietekmē.

Nav komentāru